Mrcina Napisano 18. december, 2005 Prijavi Napisano 18. december, 2005 Zanima me, kje na netu (v slovenskem jeziku) lahko dobim najve? informacij o Mazdinih avtomibilih (razen foruma). komentarji, pripombe, predlogi in linki so zelo dobrodo?li. Hvala. LP Citiraj
komar Napisano 18. december, 2005 Prijavi Napisano 18. december, 2005 Najprej tukaj: http://www.mazda.si/ Citiraj Papa, Tomi
Symon Napisano 19. december, 2005 Prijavi Napisano 19. december, 2005 No pa za?nimo:Najdi.siA CosmosAS VelenjeMazda.si (no to so me pa ?e prehiteli) Ve? vo Mazdah v Slovenskem jeziku ne bo? na?el. Je pa seveda forum zbirka vsega znanja in neznanja. Citiraj
Mrcina Napisano 20. december, 2005 Avtor Prijavi Napisano 20. december, 2005 No pa za?nimo:Najdi.siA CosmosAS VelenjeMazda.si (no to so me pa ?e prehiteli) Ve? vo Mazdah v Slovenskem jeziku ne bo? na?el. Je pa seveda forum zbirka vsega znanja in neznanja. Hvala za nasvete, sem pa tudi mal sam brskal in na?el ?e enega zelo zanimivega: www.autorent.si LP Citiraj
Symon Napisano 20. december, 2005 Prijavi Napisano 20. december, 2005 Lepa stran. Celo v najdi.si mi je pokazalo ampak mi je bilo ?udno ime (Rent?) in sploh pogledal nisem. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.