Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Prosim naj mi kdo svetuje,?e seveda imate kakr?ne koli izku?nje z razdiranjem sredinske konzole in avtoradia pri mazdi 6 z serijskim bose avtoradijem(l.2003), kako najla?je priti do avtoradia, pa da ga vzamem ven.Rad bi dobil ven cd-je,pa da ??istim mehanizem in laser glavo.Imam ?e kar nekaj izku?enj z razdiranjem sredinskih konzol in nasploh z ?raufanjem avta, ampak ne z M6. Ne bi rad izumljal tople vode ,pa bi vas prosil da mi pomagate,ker bom verjetno ?e kr jutri dopoldan kaj ?raufal.

Hvala vnaprej pa lep vikend vam ?elim!! :D:danzoman: :mi pijemoo: :ouje:

NI NAM LAHKO!!

Napisano

jaz bi pa kupil cleaning cd in stvar enostavneje resil...

zasto jednostavno kad moze komplikovano pravijo

aja sele zdaj dobro prebral...cd-ji so noter ostali...gre konzola sam moras pazit na zatice, da jih ne zlomis...

ce si iz LJ pa pejt do game pa ti bojo naredil brez problema

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

jaz bi pa kupil cleaning cd in stvar enostavneje resil...

zasto jednostavno kad moze komplikovano pravijo

aja sele zdaj dobro prebral...cd-ji so noter ostali...gre konzola sam moras pazit na zatice, da jih ne zlomis...

ce si iz LJ pa pejt do game pa ti bojo naredil brez problema

Rad bi malo sam po?raufal,?as imam, pa voljo tudi.V MB ne zaupam ?erbineku,LJ pa mi je malo dale?.

A je dosti zati?ev? Je kak?na finta na katero moram posebej pazit?

NI NAM LAHKO!!

Napisano

mislim, da mam skico (manual) doma...bom pogledal, ko pridem domov zvecer pa ti jo posljem

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

mislim, da mam skico (manual) doma...bom pogledal, ko pridem domov zvecer pa ti jo posljem

ma? :pepsi: v dobrem

NI NAM LAHKO!!

Napisano

No danes sem razdrl konzolo,hvala za napotke ?e enkrat,?lo je zelo hitro.Avtoradio sem vzel ven, malo zmrdal kole??ke ,dal nazaj noter v avto. CD-je sem dobil ven samo,potem ?e enkrat vse ven vzel,??istil glavo laserja,

dal nazaj noter,pa ni ni? pomagalo. mahanizem ?e vedno za?teka,pa cd jev tudi ve? ne bere.Zdaj pa razmi?ljam,da bi dal cd-enoto,na popravilo na BOSE.

PROSIM svetujte mi kaj bi vi storili na mojem mestu????? :(

NI NAM LAHKO!!

Napisano

najprej do mazda servisa, zna se zgodit, da ti bojo priznal garancijo (na gami v LJ bi nekak ze naredili ceprav ti je ze potekala garancija)

pa bodi prijazen :)

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Do sedaj sem ?akal na odgovor z dveh mazdinih servisov v MB-?erbinek niso mogli ni? zrihtat-garancija ?e mimo-negre ni?, iz Zagorja ob Savi pa so mi sporo?ili, da se tudi na da ni? razen ,da mi novega zrihtajo po polovi?ni ceni to pa je 400 ojrof, pa mi je vseeno malo preve? za en fsrani cd-changer od BOSE, ki bi verjetno ?ez kak?no leto spet nehal delat-glede na nikakvo kvaliteto.

ZDAJ BI PA JAZ VAS VPRA?AL :huh: , ima kdo od vas kak?ne malo bolj?e veze na servisih, da bi lahko to zadevo spravili ?e preko garancije skozi, ali kako druga?e,samo da ga ne rabim kupovat ,ker glih nimam najbolj dosti denarja. ?e pa se kdo potrudi da mi pomaga, bo pa tudi nagrajen :bravo: , ful bi vam bil hvale?en za bilo kak?no pomo? glede tega cd-izmenjevalca. :unsure:

Lep dan ?e naprej!

NI NAM LAHKO!!

Napisano

povej kateri letnik je avto in koliko prevozenih?

se lahko pozanimam v btc-ju

Napisano

povej kateri letnik je avto in koliko prevozenih?

se lahko pozanimam v btc-ju

Letnik je 2003, prevo?enih 140.000 km.

Hvala za pomo?!

NI NAM LAHKO!!

• 2 leti kasneje...
Napisano

No danes sem razdrl konzolo,hvala za napotke ?e enkrat,?lo je zelo hitro.Avtoradio sem vzel ven, malo zmrdal kole??ke ,dal nazaj noter v avto. CD-je sem dobil ven samo,potem ?e enkrat vse ven vzel,??istil glavo laserja,

dal nazaj noter,pa ni ni? pomagalo. mahanizem ?e vedno za?teka,pa cd jev tudi ve? ne bere.Zdaj pa razmi?ljam,da bi dal cd-enoto,na popravilo na BOSE.

PROSIM svetujte mi kaj bi vi storili na mojem mestu????? :(

Jaz sem moral kupit nov player ker je popravilo svinjsko drago kupil sem ga pa preko ebaya

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Samo kazni in to velike bodo nspametne spametovale, ker tisti ozaveščeni bomo zbirali smeti tako ali tako.... 
    • https://www.caszazemljo.si/zelena-energija/kako-v-rotterdamu-s-pomocjo-rastlin-osvetljujejo-park.html
    • Ja, pa cukri iz Hoferja.... 😉
    • Je na sopotnikovi strani, tako da ni moteče za vožnjo....če zalijejo vem da bo pika, ne menja se mi trenutno zdaj cele šipe :), to še vedno lahko naredim kdaj kasneje, no razen če je preveč globoko in mi bo počila v vsakem primeru.....sem se zdaj naročil na carglass pa da vidim kaj bodo mojsti povedali (na spletu ko oddaš obrazec, menijo, da če je manjša razpoka kot eur kovanec potem naj bi to lahko popravili), no bom videl ko bom tam opravil pregled....če bo potrebna menjava bom zahteval original šipo (vem da ste nekateri že pisali o tem), kako je mnenje je bolje iti k ličarju/kleparju, kjer se s tem tudi profi ukvarjajo ali carglass?
    • Viš, tako je ko bežno poznaš zgodovine in jemlješ MSM informacije kot suho zlato.   V Ukrajini so tako leta 2004 (oranžna revolucija) kot leta 2014 (euromaidanska revolucija) izvedli puča in so nasilno spremenili odločitev prebivalstva na volitvah. Da je pri tem bogato pomagala CIA pač ni nobena skrivnost, ker da se ljudje odločijo za prorusko na volitvah potem pa z nasilno revolucijo izvedejo spremembo oblasti ter nastavijo prozahodno oblast v katero celo sprejmejo neonacije. Mogoče tale pogovor med Victorio "Fuck the EU" Nuland in ameriškim ambasadorjem v UA Geoffreyem Pyattom pove največ kdo je vodil odločitve v Ukrajini. Aja tudi Joe Biden takrat še kot podpredsednik ZDA je imel prste zraven. Zanimivo ane, kolk enega ameriškega interesa v državi, ki meji na Russijo. Ukraine crisis: Transcript of leaked Nuland-Pyatt call WWW.BBC.COM A transcript of the alleged conversation between Assistant Secretary of State Victoria Nuland and the US ambassador to Ukraine, Geoffrey...   Nič ni Rusija izgubila, izgubila je demokracija v Ukrajini, če je amerika uspela pomagat izvesti državni udar. Vse ostalo, kar se je kasneje dogajalo je bila le posledica teh pučev. Kar se pa ekonomskeg oziroma trg je pa izgubila Ukrajina več saj se je pri uvedbi sporazuma z EU, Rusija pa je ukinila tistega, ki ga je imela z UA, češ, na dveh stolčkih oportunistično pa že ne boste sedeli. Zakaj, ker bi Ukrajina postala prostotrgovinski vmesnik med EU in Rusijo in veselo služila s preprodajo med njima.    
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.