Skoči na vsebino

a se lahko neki dogovorimo?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Bi vas prosil, da poskusate ne odpirat novih tem za vsako razpolozenjsko stanje :D

Nocem tezit, sam je na taksen nacin forum vse bolj nepregleden, ker se odvijajo podobne debate oz. ircanje v razlicnih naslovih pa je to malo brezveze.

Torej...ne me sedaj lincat...bi vas pa prosil, da prosnjo upostevate ;)

10x

Luka

Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje :)
106032985.png

Napisano

Bi vas prosil, da poskusate ne odpirat novih tem za vsako razpolozenjsko stanje :D

Nocem tezit, sam je na taksen nacin forum vse bolj nepregleden, ker se odvijajo podobne debate oz. ircanje v razlicnih naslovih pa je to malo brezveze.

10x

Luka

Bomo upo?tevali - ne lin?ali - z lepim se ve? dose?e :D - torej ni panike - ampak tu pa tam pa bo nova tema OK?
Papa, Tomi
Napisano

10x

Luka

Bomo upo?tevali - ne lin?ali - z lepim se ve? dose?e :D - torej ni panike - ampak tu pa tam pa bo nova tema OK?
Luka tvoja ?elja je moj ukaz......mi smo pa novodobni prijazne?i tako da se zlo?no strinjam s tomijem......n? lin?anja!

LP daVid

Feel free....

Napisano

Evo jest se tudi s tem strinjam. Zadnji? sem po parih dneh pogledal na Dana?nje aktivne teme. Rabil sem pol ure :angry: , da sem preveril/izlo?il vse lali-lali poste. Sploh nisem bil sposobem kaj pametnega na/odpisat na kak?no resno temo/vpra?anje.

Mene osebno ne motijo lali-lali posti, samo le-ti preve? nepreglednosti ustvarjajo. In pol ho?e? komu kaj pomagat-svetovat ali pa i??e? nasvet-pomo?, pa je vse en velik ?morn :( .

@Virage

Predlagam naj se vsi lali posti pi?ejo v Krneki in naj Dana?nje aktivne teme ne ka?ejo poste iz Krneki. Tistega, ki to zanima naj lo?eno pregleda v Krneki.

Virage a bi to ?lo :ne vem: ?

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

Predlagam naj se vsi lali posti pi?ejo v Krneki in naj Dana?nje aktivne teme ne ka?ejo poste iz Krneki. Tistega, ki to zanima naj lo?eno pregleda v Krneki.

To bi pa ?lo - ja, se tudi jaz strinjam (in kesam, da sem - skupaj z Davidom toliko zmede povzro?al :rolleyes: )!

Ampak Krneki bo pa ?e naprej na? - OK? :whatever:

Papa, Tomi
Napisano

To bi pa ?lo - ja, se tudi jaz strinjam (in kesam, da sem - skupaj z Davidom toliko zmede povzro?al :rolleyes: )!

Ampak Krneki bo pa ?e naprej na? - OK? :whatever:

Kr neki je NA?!!!!

best regards....Flood Team!!!! :D

Feel free....

Napisano

mazda-mx3 - a smo dovolj "pridni" ? :bravo:

?e dobro, da nam ostane vsaj :pepsi: in :cheers: pa :mi pijemoo: in ne smemo pozabit najpomembnej?e :ljubezen:

:rulam:sramezljiv

Papa, Tomi
Napisano

mazda-mx3 - a smo dovolj "pridni" ? :bravo:

?e dobro, da nam ostane vsaj :pepsi: in :cheers: pa :mi pijemoo: in ne smemo pozabit najpomembnej?e :ljubezen:

:rulam:sramezljiv

ma zlati ste!!! sramezljiv

:D

Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje :)
106032985.png

Napisano

I see an overdose of sentiments :D

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Jaooooo mene kar strah....ne vem ?e je bla dobra ideja usee te smileje gor dat......zdej use miga..... ?zmeden?

LP daVid

Feel free....

Napisano

Dobra je bila, dobra! :vesel:

Papa, Tomi
Napisano

Dobra je bila, dobra! :vesel:

?zmeden? OOOO TOOOMIIII!!!! Dober ve?er ?elim....... :danzoman:

LP daVid

Feel free....

Napisano

?zmeden? OOOO TOOOMIIII!!!! Dober ve?er ?elim....... :danzoman:

LP daVid

Ahaaa, tudi tebi dober evening B)

ma me samo nekaj ?imfa?, jaz pa v jok, pa uteho v kozarcu iskat :pepsi:

Papa, Tomi
Napisano

?zmeden?  OOOO TOOOMIIII!!!!  Dober ve?er ?elim....... :danzoman:

LP daVid

Ahaaa, tudi tebi dober evening B)

ma me samo nekaj ?imfa?, jaz pa v jok, pa uteho v kozarcu iskat :pepsi:

O ne ne to pa ni res.....ve? da te samo hvalim okoli...... :danzoman:

LP dAvid

Feel free....

Napisano

AHA, OK ... ?e veseli ... :cheers:

Papa, Tomi

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.