Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

evo prva okvara pri mx5

ne dela daljinsko centralno. Daljinec je ok (sem zamenjal baterije, in meril upore in vse), tko da mora bit neki pri avtu.

Ideje?

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

evo prva okvara pri mx5

ne dela daljinsko centralno. Daljinec je ok (sem zamenjal baterije, in meril upore in vse), tko da mora bit neki pri avtu.

Ideje?

varovalka :)

verjetno centrala...ampak a si poizku?al spet inicializirat daljinec s centralo, ne vem ?e gre to pri mx5 enako kot pri 6 in 5..........

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

najdu in zrihtal in dela!

vseeno mx5 nima okvare :jupiii:

navodila, kako se dela

post-49-1341012662_thumb.gif

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

najdu in zrihtal in dela!

vseeno mx5 nima okvare :jupiii:

navodila, kako se dela

Thats it.....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

• 4 tedne kasneje...
Napisano

vi ki imate NB FL:

a je osvetljen:

1. gumb za uravnjanje visine snopa, vrtljivo, ki zraven gumbov za gretje sedezev (na sliki je ista notranjost kot moja)?

2. stikalo za vse stiri zmigavce?

(crknila mi je zarnica za osvetlitev gumba za gretje sedezev, zanimivo pa prizge se kontrolna lucka ce je gretje vkljuceno)

kaksne zarnice grejo noter sploh?

in, a je treba dat stran celo sredinsko konzolo?

Objavljena slika

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.