mike007 Napisano 12. julij, 2005 Prijavi Napisano 12. julij, 2005 Imam problem pri monta?i ?p. filtra. zanima me ?e lahko cai montiram od luftmessra naprej ali ?ele od airboxa.. na airboxu je neka cev?ica, ki gre iz airboxa na neki kondenzator( nevem kaj je to, zgleda kot konderzator :ne vem: ), je edina stvar ki se dr?i airboxa razen luftmessra, ne upam je odstrani, saj ma ziher kak namen( itak ).. za vsakokr?no pomo? se vam ?e vnaprej zahvaljujem! Citiraj
KAALman Napisano 12. julij, 2005 Prijavi Napisano 12. julij, 2005 tisto cevko mora? samo za??ititi pred umazanijo -filtrirat zrak ki gre vanjo.. (npr. ?enske nogavice, ipd. ) drga?e pa lahko CAI namesti? takoj za merilcem pretoka zraka ! pa obvezno dovod sve?ega zraka do filtra !!! naredit Citiraj LP KAALman
mike007 Napisano 13. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 13. julij, 2005 Zakaj pa slu?i tista cevka? :ne vem: Citiraj
torstorm Napisano 13. julij, 2005 Prijavi Napisano 13. julij, 2005 ne vem, mogo?e je regulator prostega teka. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
mike007 Napisano 14. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 14. julij, 2005 tisto cevko mora? samo za??ititi pred umazanijo -filtrirat zrak ki gre vanjo.. (npr. ?enske nogavice, ipd. )drga?e pa lahko CAI namesti? takoj za merilcem pretoka zraka ! pa obvezno dovod sve?ega zraka do filtra !!! naredit A mogo?e ve?, ?emu slu?i tista cevka, katero prav? da bi jo moral za??ititi pred umazanijo? Najlep?a hvala za odgovor. LP Citiraj
KAALman Napisano 14. julij, 2005 Prijavi Napisano 14. julij, 2005 avto ma neke vakuumske povezave, ki med drugim slu?ijo VRIS sistemu za spreminjanje sesalnih poti, tale cevka je mislim da ena od tistih vakuumskih povezav oz. je nekje pri nekih solenoid ventil?kih zraven za pravilno funkcijo to?no tudi jaz ne vem ne sme pa se zabasat, zato sem rekel, da za??itit pred umazanijo ... saj tudi v originalu gre iznad zra?nega filtra Citiraj LP KAALman
mike007 Napisano 14. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 14. julij, 2005 Najlep?a hvala za odgovor. Takoj ko bom zrihtal vam sporo?im. LP Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 14. julij, 2005 Prijavi Napisano 14. julij, 2005 Tista cevka je za regilacijo pritiska goriva, ki se vbrizgava v motor. Finta pa je ker motor, deluje pod drugimi pogoji ?e je filter zabasan, kot pa ?e je nov. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mike007 Napisano 14. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 14. julij, 2005 Tista cevka je za regilacijo pritiska goriva, ki se vbrizgava v motor. Finta pa je ker motor, deluje pod drugimi pogoji ?e je filter zabasan, kot pa ?e je nov. Kaj misli? da bi mogu tisto cevko nazaj priklju?it na dovod (namre? plasti?ne cevi bom odstranil in namestil cev iz nerjave?ega jekla) ?? Citiraj
KAALman Napisano 14. julij, 2005 Prijavi Napisano 14. julij, 2005 Kaj misli? da bi mogu tisto cevko nazaj priklju?it na dovod (namre? plasti?ne cevi bom odstranil in namestil cev iz nerjave?ega jekla) ?? na?eloma ja, in to za filter in pred sesalno loputo, kot je bilo prej sem pa videl marsikateri avto (tudi mazdo) ki je mela to cevko samo filtrirano in pa? nekje pritrjeno, da ne binglja... p/s: evo.. zdaj kao vem, zakaj je tista cevka Citiraj LP KAALman
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.