mazda6ska Napisano 23. avgust, 2012 Prijavi Napisano 23. avgust, 2012 Hojla - je tukaj ?e kdo naredil/razmi?ljal kaj v smer modre osvetlitve armature na mazdi6 letnik 04? Kaj vse bi bilo treba narediti za to in kak?en bi bil cirka finan?ni stro?ek? Originalna oran?no/rde?a notranjost mi je mal?ek preve? agresivna. :-/ Jasno mi je, da je to verjetno dokaj "nepotreben stro?ek", ampak kaj, ko se pa? vsake tolk v kaj zapi?im. :-) Citiraj
batko Napisano 23. avgust, 2012 Prijavi Napisano 23. avgust, 2012 Hojla - je tukaj ?e kdo naredil/razmi?ljal kaj v smer modre osvetlitve armature na mazdi6 letnik 04? Kaj vse bi bilo treba narediti za to in kak?en bi bil cirka finan?ni stro?ek? Originalna oran?no/rde?a notranjost mi je mal?ek preve? agresivna. :-/ Jasno mi je, da je to verjetno dokaj "nepotreben stro?ek", ampak kaj, ko se pa? vsake tolk v kaj zapi?im. :-) Razdres ven stevec, pogledas kaksne zarnice so notri in jih zamenjas...strpsek pride par evrov....nevem kako bo zgledalo, da bo stevec svetil modro vse ostalo pa rdeco... Citiraj www.gistel.si
mazda6ska Napisano 23. avgust, 2012 Avtor Prijavi Napisano 23. avgust, 2012 Zanima me celovita menjava, ne samo ?tevec, ostalega pa ne ... Citiraj
Još šta Napisano 24. avgust, 2012 Prijavi Napisano 24. avgust, 2012 blo bi dobr ja... sam nevem kako ti bo to ratal,kok je kej za***an... Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
batko Napisano 24. avgust, 2012 Prijavi Napisano 24. avgust, 2012 po moje bi bilo lep?e dat ?tevce v belo osvetlitev, plava barva se mi zdi da je ?la ?e malo mimo... Citiraj www.gistel.si
batko Napisano 26. avgust, 2012 Prijavi Napisano 26. avgust, 2012 Hojla - je tukaj ?e kdo naredil/razmi?ljal kaj v smer modre osvetlitve armature na mazdi6 letnik 04? Kaj vse bi bilo treba narediti za to in kak?en bi bil cirka finan?ni stro?ek? Originalna oran?no/rde?a notranjost mi je mal?ek preve? agresivna. :-/ Jasno mi je, da je to verjetno dokaj "nepotreben stro?ek", ampak kaj, ko se pa? vsake tolk v kaj zapi?im. :-) Mislim da si to mislil narediti http://www.6crew.com/forum/showthread.php?...auge-and-Radio) ne zgleda komplicirano, pa tudi diode niso drage Citiraj www.gistel.si
mazda6ska Napisano 26. avgust, 2012 Avtor Prijavi Napisano 26. avgust, 2012 po moje bi bilo lep?e dat ?tevce v belo osvetlitev, plava barva se mi zdi da je ?la ?e malo mimo... Ja, tudi lahko. :-) Citiraj
mazda6ska Napisano 27. avgust, 2012 Avtor Prijavi Napisano 27. avgust, 2012 PS: a kdo kaj ve, kolk je s tem dela in kdo bi se bil pripravljen s ?im takim zajebavat? :-) Citiraj
kao jaz Napisano 27. avgust, 2012 Prijavi Napisano 27. avgust, 2012 za kaj takega bi rabu verjetno cev dan ker ?e ho?e? imet vse v plavem bo potrebno komplet armaturko razkopat pa kar precej?ne ?tevilo diod prelotat Citiraj gume flikar
Z M A J Napisano 27. avgust, 2012 Prijavi Napisano 27. avgust, 2012 Osebno bi raj?i vgradil "plazma" ?tevce, nekateri tule na forumu jih majo, pa zadeva ni bila ravno draga. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Martin Cufer Napisano 9. januar, 2016 Prijavi Napisano 9. januar, 2016 ?ivjoA to bi se dalo montirat v sredinsko konzolo za kontrolne tipke AC. gre pa se za M6 2003....http://www.ebay.com/itm/Lot-20-Red-T3-Neo-Wedge-SMD-LED-Light-HVAC-Climate-Dash-Instrument-Bulb-/201392089703?vxp=mtr&hash=item2ee3e76a67 Citiraj
mazdaman Napisano 12. januar, 2016 Prijavi Napisano 12. januar, 2016 Preveri kak?na je razlika med T3 in T4 ker jaz sem montiral noter kolikor nem T4 Neo Wedge Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Martin Cufer Napisano 14. januar, 2016 Prijavi Napisano 14. januar, 2016 Preveri kak?na je razlika med T3 in T4 ker jaz sem montiral noter kolikor nem T4 Neo WedgeSem kar tu pri nas naro?il rde?e led T3 in potem sem samo zamenjal ohi?ja. Diode sem prestavil iz t3 v t4 ...In zadeva deluje 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.