kawsk Napisano 12. julij, 2005 Prijavi Napisano 12. julij, 2005 se uporabil search, pa nisem nobene stare teme nape?, tak da sm novo odprl namre?, konec tedna dobim alu plati??a in moram ?imprej kupit varovalne matice (da bom lahko mirno spal ). ?e mogo?e kdo ve, kje v lj bi jih kupil ugodno in so iz kvalitetnega materiala (?e posebaj klu? oz nastavek)- na dan z besedo zanima me ?e, ?e se kaj razlikujejo (vem da sem jaz uporabljal enake za navadne jeklene in za alu 15" plati??a...) Citiraj
Guest DANDO Napisano 13. julij, 2005 Prijavi Napisano 13. julij, 2005 ma kar se vulkanizerstva ti?e mislim da ima ?pan v lj na brezovci kar dobro zalogo za vse kar rabi?.cene so pa itak skoraj iste jurja gor al dol. Citiraj
Guest DANDO Napisano 13. julij, 2005 Prijavi Napisano 13. julij, 2005 cena varovalnih matic 1 kpl 4 kom mislim da k+je okrog 6 tiso? Citiraj
torstorm Napisano 13. julij, 2005 Prijavi Napisano 13. julij, 2005 samo tistim profijem ki se ukvarjajo z sposojanjem plati?? za stalno, noben problem demontirati take matice. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
komar Napisano 13. julij, 2005 Prijavi Napisano 13. julij, 2005 samo tistim profijem ki se ukvarjajo z sposojanjem plati?? za stalno, noben problem demontirati take matice. Jap, to pa je ?alostna resnica... Pa jih kljub temu ve?inoma montiramo - la?je spimo.... Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 13. julij, 2005 Prijavi Napisano 13. julij, 2005 Jap, to pa je ?alostna resnica... Pa jih kljub temu ve?inoma montiramo - la?je spimo.... Jest osebno sem se odlo?u da jih ne dam.....! Nej poberejo use! Jest pa jokat na zavarovalnico..... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 13. julij, 2005 Prijavi Napisano 13. julij, 2005 Ja, ?e ti druge ?kode zravn ne nardijo je OK... Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 13. julij, 2005 Prijavi Napisano 13. julij, 2005 JA to je tudi res.....ej ?e dobro da ?ivim v taki mirni ulici in mam psa ki use ?uva.... ..... :mi pijemoo: LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 13. julij, 2005 Prijavi Napisano 13. julij, 2005 Vsi se ga bojijo!!!! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 13. julij, 2005 Prijavi Napisano 13. julij, 2005 Ej pa se ga res no...... Citiraj Feel free....
komar Napisano 13. julij, 2005 Prijavi Napisano 13. julij, 2005 Mogo?e bi na sebi tudi malo cajo-cajo uporabil??? Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 13. julij, 2005 Prijavi Napisano 13. julij, 2005 Prou ma?..... ?e be?im..... Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.