nof76 Napisano 27. avgust, 2012 Prijavi Napisano 27. avgust, 2012 Spo?tovani, vidim, da se je takle preko foruma re?ilo ?e veliko te?av za na?e Mazde. Imam Mazdo 6 (l. 2003) in te?ave s stikalom za rikverc lu?. Po njemu je stekla kislina iz akumulatorja in ga je popolnoma po?rlo. Poleg njega je hin tudi kabel (podalj?ek). Original deli so dragi (za oboje cca 140EUR). V kopiji pa obstaja samo stikalo, podalj?ek pa ne. No, vsaj kakor je meni znano. Ima kdo kak?ne informacije ali predlog? Avtoodpadi ve?ina nimajo teh Mazd. Hvala in lep pozdrav. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 28. avgust, 2012 Prijavi Napisano 28. avgust, 2012 Kak odpad, po ?e najcnej. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
nof76 Napisano 29. avgust, 2012 Avtor Prijavi Napisano 29. avgust, 2012 Kak odpad, po ?e najcnej. Poklical sem vse odpade v okolici CE. Nih?e nima te Mazde.Kak?en nasvet glede odpada? Citiraj
kao jaz Napisano 29. avgust, 2012 Prijavi Napisano 29. avgust, 2012 avto fe?tanj trojane tam jih ma sto posto enih par v kosih... Citiraj gume flikar
batko Napisano 29. avgust, 2012 Prijavi Napisano 29. avgust, 2012 avto fe?tanj trojane tam jih ma sto posto enih par v kosih... Samo moras imet sreco, da je vstal z desno nogo...drugace gres praznih rok domov Citiraj www.gistel.si
nof76 Napisano 29. avgust, 2012 Avtor Prijavi Napisano 29. avgust, 2012 Samo moras imet sreco, da je vstal z desno nogo...drugace gres praznih rok domov Vmes dobil mojstra, ki si ga priporo?al in pravi da ima. Upam, da se zmeniva Hvala za pomo?. Citiraj
kao jaz Napisano 29. avgust, 2012 Prijavi Napisano 29. avgust, 2012 Samo moras imet sreco, da je vstal z desno nogo...drugace gres praznih rok domov ne ne gre? povnih rok sam prazne denarnice ne saj ?lovek je na mestu ?e si dokaj normalen do njega jaz sem pri njem ?e zmeraj dobiv vse pa ?e sem kaj po nesre?i preve? uzev mi je brez problema ob vra?ilu tudi denar povrnu tko da nimam kaj ?ez njega povedat Citiraj gume flikar
batko Napisano 29. avgust, 2012 Prijavi Napisano 29. avgust, 2012 Vmes dobil mojstra, ki si ga priporo?al in pravi da ima. Upam, da se zmeniva Hvala za pomo?. Se bos sigurno zmenil, ker je korekten... Citiraj www.gistel.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.