Meni jo je v rokah kazal - novo namrec, in v drugi roki mojo počeno. Seveda potem nisem stal zraven njega in gledal kako monitira luc. Zavarovalnica je placala novo, itak. Tudi slike je moral poslati, sva se pogovarjala o tem.
Glede srne, strihanja avta in muckanja okoli datumov in neresnosti pa mislim da sem ze tudi pisal nekje na forumu.
Skratka, jaz bi bil previden z njim.
Mi smo doma vsi na Xiaomi-jih razen sina (se je odselil,tako da ne šteje😄).
Jaz sem pred cca tremi leti šel z Xiaomi Note 10 na 12Pro,hčera,žena in tašča pa so zmeraj dobile tisti čas najboljšega Redmi-ja Note (zmeraj Pro+ 5 G)...hčerka 11ko,žena 12ko,tašča pa 13ko (12+512GB,200MP,5000mAh,120W,in prvi Redmi Note z kovinskim ohišjem-ogrodjem...takrat za 384,5€ prek Amazona😃👍)
In vsi zmeraj z 120W polnjenjem (čeprav skoraj nikoli ne polnimo z 120W ampak večinoma z 65 ali čez noč z 20W) z dvemi vgrajenimi baterijami (da si delita tok) in t.i.heathpipe hlajenjem.
Meni in ostalim so ok,in bom najbrž na Xiaomiju tudi ostal.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.