SpEkTr Napisano 21. maj, 2010 Prijavi Napisano 21. maj, 2010 A je to kdo ?e bral slu?ajno? http://ecusafe.com/html/dpf___fap_removal.html A je to kdo ?e bral slu?ajno? http://ecusafe.com/html/dpf___fap_removal.html Eh, ?e prou ?tekam je to en software s pomo?jo katerega programsko uredi? zadeve, od?aga? dpf in voila? Citiraj
SpEkTr Napisano 21. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 21. maj, 2010 Na pugiju je o?itno enmu ratal narest : http://www.honestjohn.co.uk/forum/post/index.htm?t=81347 Citiraj
Sirius Napisano 23. maj, 2010 Prijavi Napisano 23. maj, 2010 Na pugiju je o?itno enmu ratal narest : http://www.honestjohn.co.uk/forum/post/index.htm?t=81347 Ne podcenjuj YavarYa. On tudi ?aka 1. "?rtev" da mu se javi. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
YavarYe X6V6 Napisano 24. maj, 2010 Prijavi Napisano 24. maj, 2010 ?e js tole ubavm( ) pol morm sam ?e to delat, ker tolk ? vlo?it pol pa 2-3 predelat nima smisla, grem raje z mojo za ta dnar za 14 dni na havaje all inclusive. Moja re?itev bo cenej?a, samo prva "stranka" bo par dni brez avta. :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
SpEkTr Napisano 24. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 24. maj, 2010 To pa verjamem. Neki sem brskal, a je mo?no da je cena cca 500? za tist softwarE? Citiraj
jures Napisano 24. maj, 2010 Prijavi Napisano 24. maj, 2010 ?e js tole ubavm( ) pol morm sam ?e to delat, ker tolk ? vlo?it pol pa 2-3 predelat nima smisla, grem raje z mojo za ta dnar za 14 dni na havaje all inclusive.Moja re?itev bo cenej?a, samo prva "stranka" bo par dni brez avta. :ne vem: Seat Exeo ? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
tomaz108 Napisano 25. maj, 2010 Prijavi Napisano 25. maj, 2010 Ko sem kupoval M6 in sem gledal eno z DPF, mi je prodajalec rekel, da se zvrta luknjica v filter in ni problemov z njim. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 25. maj, 2010 Prijavi Napisano 25. maj, 2010 Ko sem kupoval M6 in sem gledal eno z DPF, mi je prodajalec rekel, da se zvrta luknjica v filter in ni problemov z njim. Aha in svizec zavije ?okolado. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 25. maj, 2010 Prijavi Napisano 25. maj, 2010 Ko sem kupoval M6 in sem gledal eno z DPF, mi je prodajalec rekel, da se zvrta luknjica v filter in ni problemov z njim. a tako da mal ven te?e vse? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 25. maj, 2010 Prijavi Napisano 25. maj, 2010 Haha... to je sam, da dobi? zvok ?portnega auspuha... Citiraj
tomaz108 Napisano 25. maj, 2010 Prijavi Napisano 25. maj, 2010 to re?e trgovec, samo da proda. Avto je bil v avtohi?i. Citiraj
Gustav Napisano 25. maj, 2010 Prijavi Napisano 25. maj, 2010 Zadeva je slede?a: stavim, da je odstranitev relativno enostavna. Problem je v pretoku informacij, saj se ?e ne ve, kako to narediti brez da bi povzro?il te?ave v delovanju. Poleg tega so avto relativno novi in precej vredni (letnik 2006 in novej?i) zato jih ?e ni veliko crknilo. Ko se bo toza?elo dogajat, pa bo gotovo pestro in dovolj kandidatov, ki bodo pripravljeni tvegati. Vendar: kako bo? brez DPF zlezel skozi tehni?nega? OK, nekaj jih ima kak?ne veze, vsi pa ne. Zato se zanka zateguje in vse ve? se jih po?uti prisiljene kupit in vzdr?evat DPF. Jebiga te?k je lajf. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
SpEkTr Napisano 25. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 25. maj, 2010 Ne vem, kje pa pi?e da it bodo delal meritve na tehin?nem? Recimo mazda 6 ma dpf pa ga nima. Lahko da se tam sploh s tem ne bodo obremenjevali. Ko sem mel kliota je rekel, ah kaj ?em ti izpuh mert, itak je avto ?e nov hehehe No bomo vidli. Decembra grem na tehni?nega... Citiraj
jures Napisano 25. maj, 2010 Prijavi Napisano 25. maj, 2010 Zadeva je slede?a: stavim, da je odstranitev relativno enostavna. Problem je v pretoku informacij, saj se ?e ne ve, kako to narediti brez da bi povzro?il te?ave v delovanju. Poleg tega so avto relativno novi in precej vredni (letnik 2006 in novej?i) zato jih ?e ni veliko crknilo. Ko se bo toza?elo dogajat, pa bo gotovo pestro in dovolj kandidatov, ki bodo pripravljeni tvegati. Vendar: kako bo? brez DPF zlezel skozi tehni?nega? OK, nekaj jih ima kak?ne veze, vsi pa ne. Zato se zanka zateguje in vse ve? se jih po?uti prisiljene kupit in vzdr?evat DPF. Jebiga te?k je lajf. Pa od kje teb to? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gustav Napisano 26. maj, 2010 Prijavi Napisano 26. maj, 2010 Pa od kje teb to? Od kje men kaj? Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
jures Napisano 26. maj, 2010 Prijavi Napisano 26. maj, 2010 Od kje men kaj? da ti bdo mereili co2 - kolk je pa star tvoj? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 26. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 26. maj, 2010 Najbr? je mislil, da ?e pi?e (sicer ne ve a v prometni to pi?e), da ma avto DPF, da ti gredo merit izpuh? Citiraj
Gustav Napisano 26. maj, 2010 Prijavi Napisano 26. maj, 2010 tkole je. V prometni pi?e EURO4, kar posledi?no pomen DPF (vsaj za M6). Za EURO 4 predvidevam, da so druga?ni kriteriji kot za npr. EURO3 al karkol je ?e M6 brez DPF. Torej? Merjenje izpustov... na Stilotu so mi jih vedno, ko sem imel tehni?nega. Moja je pa letnik 2007, zadnja serija od starih M6. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
SpEkTr Napisano 26. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 26. maj, 2010 A Euro4 pomeni DPF?? A si ti siguren? Kaj pa ostali dizli novej?ih letnikov...vsi nimajo DPF. Pa ne verjamem, da so potem 'samo' EURO4? Citiraj
jures Napisano 26. maj, 2010 Prijavi Napisano 26. maj, 2010 A Euro4 pomeni DPF?? A si ti siguren? Kaj pa ostali dizli novej?ih letnikov...vsi nimajo DPF. Pa ne verjamem, da so potem 'samo' EURO4? novejsi so euro5...mal je zmeda tole. Drugac pa ce gres na ta pravi tehnicni nikoli ne merijo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 26. maj, 2010 Prijavi Napisano 26. maj, 2010 V loko prpel, pa bo? vidu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Gustav Napisano 26. maj, 2010 Prijavi Napisano 26. maj, 2010 novejsi so euro5...mal je zmeda tole. Drugac pa ce gres na ta pravi tehnicni nikoli ne merijo O tem govorim. Vsi nimajo te mo?nosti. A Euro4 pomeni DPF?? A si ti siguren? Kaj pa ostali dizli novej?ih letnikov...vsi nimajo DPF. Pa ne verjamem, da so potem 'samo' EURO4? govorim izklju?no za M6. oni so pa? euro4 dosegli z uporabo DPF. Ima? pa tehnologije in proizvajalce, ki dose?ejo EURO5 brez DPF. Pa? odvisno na kak na?in. Ampak razlika v M6 letnik 2005 in 2006 je v DPF, ki posledi?no o?isti izpuste na nivo euro4. Tko. B-) Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
SpEkTr Napisano 26. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 26. maj, 2010 No vidi?, to pa mene zanima. A nekdo na tehni?nem je podkovan da to?no mazda 6 letnik ta in ta uporablja dpf al ne Citiraj
Boss Napisano 26. maj, 2010 Prijavi Napisano 26. maj, 2010 A na tehni?nem merijo koli?ino sajastih delcev? ?e merijo karkoli drugega ne bo nikoli ugotovil ali ima? DPF al si ga ven odrezal. CO2 je enak, ostali plini tudi. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.