Ja, sem potem nekaj prebral. Me je presenetila razlika, ker če poračunam celoten končen znesek računa z DDV in porabo je cena komaj malo čez 13 centov za kWh. To je ultra poceni... Bomo videli kakšen bo skok za marec.
A niti zadi nimaš? Ker nekatere B550 (vsaj Asus) imajo zadi 3.2 gen 2. Sicer mam tut jst zadi ''up to 20gbps'', ampak kdo bo lezu zad pod mizo vtikat haha. Spredi mam pa navadne Usb 3.0 od kište porte. Na teh sem na usb ključu imel porazne hitrosti. Prej 25 z nihanjem, zdej 350+ s tem portable SSD.
Po posegu vlade ali pač nekoga od tam, so ceno omrežnine bloka 1 izenačili s ceno omrežnine bloka 2. Tam se je naredila razlika. Pa za ta mesec bo isto.
Hm, za iskanje na način, da ignorira presledke, lahko uporabiš makro:
Sub Najdi()
Dim ws As Worksheet
Dim cell As Range
Dim searchValue As String
Dim cellValue As String
Dim found As Boolean
' Nastavite delovni list
Set ws = ThisWorkbook.Sheets("List1")
' Vnesite številko, ki jo želite poiskati
searchValue = InputBox("Vnesite številko za iskanje:")
' Odstranite presledke iz iskalne vrednosti
searchValue = Replace(searchValue, " ", "")
found = False
' Preiščite celice v delovnem listu
For Each cell In ws.UsedRange
' Odstranite presledke iz vrednosti celice
cellValue = Replace(cell.Value, " ", "")
If InStr(cellValue, searchValue) > 0 Then
cell.Select
MsgBox "Številka najdena v celici " & cell.Address
found = True
Exit For
End If
Next cell
If Not found Then
MsgBox "Številka ni bila najdena."
End If
End Sub
Ne vem, koliko si domač z makri, če malo pogooglaš ne bi smela biti težava. Tega sem preveril v Excelu in celico najde. V kodi makra, kjer piše ("List1"), moraš zapisati točno ime lista, kjer iščeš.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.