Skoči na vsebino

Mazda 6 2.5i Gta 2008

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Lp! Sem nanovo reg. sam da dobim se kaksno mnenje o teh avtomobilih , motorjih v njem itd.. Trenutno vozim 2.2 ictdi civic, ampak je voznja trda, slaba zvocna izolacija, slaba muzika .. Ogledal ssem si tale oglas : http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6399324&show=1 . Kdo pozna mogce?

Hvala za sodelovanje ze vnaprej. :)

popolnoma enako prodaja Hazard - mali oglasi, z lep?imi feltnami, ti vsaj ne bo treba razglabljati o prevrtenih kilometrih itd....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Tisto sem videl , lepa je. :)) . Ampak jst bi mojga dal notr in vzel mazdo, drugace pac nemorem ..

kr zrihti dec...dobr bos naredu...tole ti je avto 1a...ozvocenje,izgled...ma ej top! pa uzem jo hitr drugace jo bom jst! :D

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Napisano

Dobra cena, glede na to da je SLO lahko po vin preveri? na servisu kaj se je z avtom dogajalo....in glede na to da vozi? dizla...se pripravi da bo? nekaj ve? litrov porabil za bencin :) oz. pa? predelava na plin.

Napisano

Avto se nahaja v Mariboru ja, videl v ?ivo zadnji? ko sem bil pri vulkotu :) Od zunaj zgleda raketa, od znotraj pa nisem gledal, saj prodajalec ?e leti proti tebi ko samo prek ograje gleda? vozilo :ouje: Spla?a se ti it pogledat.

Napisano

Mislim da bi ve? iztr?il ?e bi sam na svoje roke najprej prodal svoj avto...poj pa pa? al dopla?a? al odmeri? telih 12k? in ma? avto...ker avtohi?a ti bo avto ocenila konkretno manj kot je avto dejansko vreden :angry2:

pa? moje mnenje...

mazdaklub-forum-podpis.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.