Dejko Napisano 9. september, 2012 Prijavi Napisano 9. september, 2012 Pozdravljeni. V kratkem nameravam kupit novo M3 1.6 bencinar. Ker vem, da je na forumu kar nekaj lastnikov takega avtomobila, me zanima kak?na informacija o porabi in morebitnih slabih in dobrih lastnostih iz prve roke. Skratka ?imve? o novem faceliftanem modelu. Poleg tega pa me zanima tudi, ?e slu?ajno pa?e stre?ni prtja?nik od prej?nje generacije(2004-...) na novi model? Hvala Citiraj
Još šta Napisano 9. september, 2012 Prijavi Napisano 9. september, 2012 vrjetno ti bo znav "qwdc" pomagat...tok da mu rukn enga zasebnga,ce tele objave nav vidu mogoce Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Lukc Napisano 10. oktober, 2012 Prijavi Napisano 10. oktober, 2012 Sam imam mazdo 3, 1.6i bencinar, zdaj bo ?e eno leto odkar sem jo kupil. Z avtom sem zelo zadovoljen, kar se ti?e kvalitete vo?nje, dinamika, menjalnik je zelo pohvalno.. Pri porabi je pa takole, kakor jo bo? vozil toliko bo pila. ?e ma? te?ko nogo ti zna po mestu tudi do 8,5-9L. Jaz ob normalni vo?nji, brez naglih ?tartov, ob ?im manj?em ustavljanju in speljevanju v mestu naredim od 7,5-8L. Po avtocesti, 120-130kmH, tam 6,5-6,8L.. Po regionalnih poteh, ?ez vasi in izven 70-90kmH.. pa tudi do 5,5L spravim porabo. Sem zadovoljen z avtom, lahko bi bila mogo?e malo manj?a poraba, ampak pretehta to dober ob?utek pri vo?nji in pa kvaliteta. Lp Citiraj
Još šta Napisano 11. oktober, 2012 Prijavi Napisano 11. oktober, 2012 Sam imam mazdo 3, 1.6i bencinar, zdaj bo ?e eno leto odkar sem jo kupil. Z avtom sem zelo zadovoljen, kar se ti?e kvalitete vo?nje, dinamika, menjalnik je zelo pohvalno.. Pri porabi je pa takole, kakor jo bo? vozil toliko bo pila. ?e ma? te?ko nogo ti zna po mestu tudi do 8,5-9L. Jaz ob normalni vo?nji, brez naglih ?tartov, ob ?im manj?em ustavljanju in speljevanju v mestu naredim od 7,5-8L. Po avtocesti, 120-130kmH, tam 6,5-6,8L.. Po regionalnih poteh, ?ez vasi in izven 70-90kmH.. pa tudi do 5,5L spravim porabo. Sem zadovoljen z avtom, lahko bi bila mogo?e malo manj?a poraba, ampak pretehta to dober ob?utek pri vo?nji in pa kvaliteta.Lp ti priporocam plin prjatu clani kluba majo ugodnosti Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Lukc Napisano 11. oktober, 2012 Prijavi Napisano 11. oktober, 2012 ti priporocam plin prjatu clani kluba majo ugodnosti Hmm, sej sm ?e razmi?ljal o tem ampak potem sem pa bral malo na forumu in je ful nekih okvar bilo pa vzdr?evanj ipd. (z sistemom plina seveda), v to se pa nebi spu??al rad. Ima kdo kak?ne izku?nje ?e z tem? Kje bi bilo najceneje vgraditi? Citiraj
Deeyan Napisano 11. oktober, 2012 Prijavi Napisano 11. oktober, 2012 mamo kr neki lastnikov Mazd, ki se vozijo na plin Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.