mazda3igor Napisano 10. september, 2012 Prijavi Napisano 10. september, 2012 LEP POZDRAV..mene pa zanina kaj bi lahko bilo na mazda 3 ko ga da? v vzratno brzino pa malo rukne? z kupngo nekaj poka...biu sem pr mehaniku pa sma gledla in ugotovila da bi morda bla na desni strani una guma ko je na roki nw ka se to?no re?e ker na levi je bla menjana na desni pa ne...zanima me ?e je meu kdo kak isti problem...hvala za odgovore... Citiraj Not drink when Drive
uklopko Napisano 10. september, 2012 Prijavi Napisano 10. september, 2012 zdravo!Mislim da je opisoval tak problem uporabnik Lesko! Vsaki? ko prestavi? vzratno kot bi se nekaj premaknilo a ne? Potem pa vse ?tima.....evo najdu http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=4759&hl= Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
mazda3igor Napisano 10. september, 2012 Avtor Prijavi Napisano 10. september, 2012 zdravo!Mislim da je opisoval tak problem uporabnik Lesko! Vsaki? ko prestavi? vzratno kot bi se nekaj premaknilo a ne? Potem pa vse ?tima.....evo najduhttp://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=4759&hl= aha ok..?ist istu men dela.. ja pa ko ma?ino vgasne? se tk malo ?uje tudi.... Citiraj Not drink when Drive
Još šta Napisano 11. september, 2012 Prijavi Napisano 11. september, 2012 tut jst mam tak problem...lej dokler kej ne odpade je dobr Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
mazda3igor Napisano 12. september, 2012 Avtor Prijavi Napisano 12. september, 2012 tut jst mam tak problem...lej dokler kej ne odpade je dobr hehe a si ze popravoo?? Citiraj Not drink when Drive
Još šta Napisano 12. september, 2012 Prijavi Napisano 12. september, 2012 ej ne nism...niti nism probavu...mal pokanja ne skoduje,ko pa nrdi BOOOOM,pol sva pa naj***al Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Grega_ Napisano 13. september, 2012 Prijavi Napisano 13. september, 2012 Tak?en problem sem imel tudi jest.....in sedaj ga ?e nekaj ?asa ni ve?.....Uklopko bi pa lahko vedel a ne...ker je videl stanje nosilca motorja (tistega kateri je iz zlata - vsaj po ceni) Citiraj
Boss Napisano 13. september, 2012 Prijavi Napisano 13. september, 2012 Sej to je dobra nalo?ba, ?e je nosilec iz zlata, ker zlato je danes zelo visoko vrednoteno.. Citiraj
mazda3igor Napisano 18. september, 2012 Avtor Prijavi Napisano 18. september, 2012 Sej to je dobra nalo?ba, ?e je nosilec iz zlata, ker zlato je danes zelo visoko vrednoteno.. Evo biu na servisu v velenju pa se je det not vsedo pa je rek da je na polosovini tista podlo?ka izrabljena .... Ki so jo v?asih popravljali preko garancije... Rek je da zadj pa ni? nemore preko garancije..pozdlo?ga stane okrog 70euro seveda me je hotel ?e mal nategniti in je reko da ko to narazen dobi? gre u pizdo ?e le?aj ki je cena 80euro pa delo okrog 300euro da vse zrihta...no potem pa sem se meno z enim mehaniko ko ma 10euro na uro pa je meu isto mazdo 3 pa mu je isto delalo...sem ga vpra?o kolk dela je na tem da on to zamenja re?e dobro uro sem reko ok kupim podlo?ko pa zamenjama...povem mu ?e da mi je na servisu rek da je treba se le?aj menjat pa je moj mehanik rek da ne ker je tk nareto ko narazen dobi? se razleti seveda se vse pobri?e nama?e in vstavi nazaj......Tako da bom popravil za okrog 80-90euro...Sam da bi kasirali na glavnem servisu znajo tudi nategnit...jeaa... Citiraj Not drink when Drive
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.