fotografnik Napisano 11. september, 2012 Prijavi Napisano 11. september, 2012 Pozdravljeni, akumulator v moji trojki po?asi jemlje slovo (zjutraj komaj komaj da za?ene), tako da ga bo potrebno zamenjati. Zanima me kak?en akumulator potrebujem, kje bi ga dobil (mere, proizvajalec ...) in na kaj moram biti pozoren pri menjavi (ra?unalnik?). Na servisu so mi dali ponudbo za cca. 150?. Hvala za pomo?. Sre?no! Citiraj
jures Napisano 11. september, 2012 Prijavi Napisano 11. september, 2012 Pozdravljeni, akumulator v moji trojki po?asi jemlje slovo (zjutraj komaj komaj da za?ene), tako da ga bo potrebno zamenjati. Zanima me kak?en akumulator potrebujem, kje bi ga dobil (mere, proizvajalec ...) in na kaj moram biti pozoren pri menjavi (ra?unalnik?). Na servisu so mi dali ponudbo za cca. 150?. Hvala za pomo?. Sre?no! traktor ali zelenc? Je va?no pri ampera?i namre?..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 11. september, 2012 Prijavi Napisano 11. september, 2012 Pozdravljeni, akumulator v moji trojki po?asi jemlje slovo (zjutraj komaj komaj da za?ene), tako da ga bo potrebno zamenjati. Zanima me kak?en akumulator potrebujem, kje bi ga dobil (mere, proizvajalec ...) in na kaj moram biti pozoren pri menjavi (ra?unalnik?). Na servisu so mi dali ponudbo za cca. 150?. Hvala za pomo?. Sre?no! kakega so pa pol teb ra?unal npr. u na?em koncu te pride 60Ah pol ceneje Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
fotografnik Napisano 11. september, 2012 Avtor Prijavi Napisano 11. september, 2012 traktor ali zelenc? Je va?no pri ampera?i namre?..... oops ... bencinar kako je z ra?unalnikom, ne bo potrebno kaj ponastaviti? Citiraj
fotografnik Napisano 11. september, 2012 Avtor Prijavi Napisano 11. september, 2012 kakega so pa pol teb ra?unal npr. u na?em koncu te pride 60Ah pol ceneje Kje so ti va?i konci? Citiraj
Deeyan Napisano 11. september, 2012 Prijavi Napisano 11. september, 2012 Kje so ti va?i konci? Braslov?e (03 regija). Js sm ga na svoji dizelki ?e parkar odklopu pa ni blo problemov, razen tega, da mor? resetirat elektri?ni pomik stekel http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=10064 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 11. september, 2012 Prijavi Napisano 11. september, 2012 Akumulator kot ga rabi? ti, sem prepri?an da se ga da kupiti za cca. 70?. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 11. september, 2012 Prijavi Napisano 11. september, 2012 Akumulator kot ga rabi? ti, sem prepri?an da se ga da kupiti za cca. 70?. tam nekje ja Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
fotografnik Napisano 11. september, 2012 Avtor Prijavi Napisano 11. september, 2012 Braslov?e (03 regija). Js sm ga na svoji dizelki ?e parkar odklopu pa ni blo problemov, razen tega, da mor? resetirat elektri?ni pomik stekel http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=10064 Hvala vsem za pomo?, danes ga grem zamenjat. lp Citiraj
Grega_ Napisano 11. september, 2012 Prijavi Napisano 11. september, 2012 ?e si v?lanjen v klub se zapelji do Potokarja, ker dobi? tudi popust na akumulaorje....ima kar nekaj poslovalnic po SLO....tudi jest imam en njiho akumulator in dela OK....za okoli 70-80eur bi moral priti ?ez. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.