Deeyan Napisano 14. september, 2012 Prijavi Napisano 14. september, 2012 Lahko bi to na na?mu pikniku naredili - kot styling Mazda podvig dneva. upam, da bom do takrat dober Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Još šta Napisano 15. september, 2012 Avtor Prijavi Napisano 15. september, 2012 ej kok se pa dobi tele folije zmeg? Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Deeyan Napisano 15. september, 2012 Prijavi Napisano 15. september, 2012 ej kok se pa dobi tele folije zmeg? http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI.dll...ME:L:OU:GB:3160 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
batko Napisano 15. september, 2012 Prijavi Napisano 15. september, 2012 http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI.dll...ME:L:OU:GB:3160 To je iz Hong konga, bo trajalo en mesec preden pride...poglej raje v angliji, je majhna razlika v ceni. Pa raje kupi malo drazjo foljp, ker je bolj kvalitetna in je lazje delat z njo... Citiraj www.gistel.si
Deeyan Napisano 15. september, 2012 Prijavi Napisano 15. september, 2012 To je iz Hong konga, bo trajalo en mesec preden pride...poglej raje v angliji, je majhna razlika v ceni. Pa raje kupi malo drazjo foljp, ker je bolj kvalitetna in je lazje delat z njo... predviden datum dostave je od 20-30 septembra Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
qwerty Napisano 18. september, 2012 Prijavi Napisano 18. september, 2012 Folija izgleda takole na mojem... Mat sm vzel... http://shrani.najdi.si/?v/Ct/1E0E4FYZ/20120626172205.jpg Citiraj If in doubt, flat out...
batko Napisano 18. september, 2012 Prijavi Napisano 18. september, 2012 Folija izgleda takole na mojem... Mat sm vzel... http://shrani.najdi.si/?v/Ct/1E0E4FYZ/20120626172205.jpg Lepo je prislo, kako pa svetijo luco, kaj se slabse vidi? Citiraj www.gistel.si
Deeyan Napisano 18. september, 2012 Prijavi Napisano 18. september, 2012 Folija izgleda takole na mojem... Mat sm vzel... http://shrani.najdi.si/?v/Ct/1E0E4FYZ/20120626172205.jpg exactly what I want Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Još šta Napisano 18. september, 2012 Avtor Prijavi Napisano 18. september, 2012 ta je kul ja ...kera je to folija? Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Don Napisano 19. september, 2012 Prijavi Napisano 19. september, 2012 Mimogrede... Tkole na MX-3 zgleda. Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
qwerty Napisano 22. september, 2012 Prijavi Napisano 22. september, 2012 ebay folija je to... Sveti ?e vedno normalno ven... Nekateri so tak na pikniku vidli da se vse ?e lepo vidi skozi tudi podnevi... Pa sem mel ?e 3x policaja ve? kilometrov za ritjo pa nikol ni ustavil pa zarad lu?i te?il, ker bi ustavil ?e se neb vidlo... Citiraj If in doubt, flat out...
Još šta Napisano 23. september, 2012 Avtor Prijavi Napisano 23. september, 2012 ql ql.pol pa bo treba narocit...sam k je tok teh folij po ebuyu Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Deeyan Napisano 23. september, 2012 Prijavi Napisano 23. september, 2012 ql ql.pol pa bo treba narocit...sam k je tok teh folij po ebuyu ko bom dobu svojo bom prpopu sliko, mogla bi pridit v tem tednu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
qwerty Napisano 23. september, 2012 Prijavi Napisano 23. september, 2012 ?e ho?te lahko group buy naredmo 60x40cm pride 8? s po?tnino vred Citiraj If in doubt, flat out...
Još šta Napisano 25. september, 2012 Avtor Prijavi Napisano 25. september, 2012 ja men je ql...jst bi 2 stvari narocu Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
qwerty Napisano 26. september, 2012 Prijavi Napisano 26. september, 2012 mam glih na zalogi dve ko sem naro?il 2x 40x60cm mat folija... enaka kot moja na getzu iz slike... pi?i na PM Citiraj If in doubt, flat out...
Deeyan Napisano 26. september, 2012 Prijavi Napisano 26. september, 2012 evo, js sm tut lih dons dobu folijo na dom Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Još šta Napisano 28. september, 2012 Avtor Prijavi Napisano 28. september, 2012 inn?? kako je,zrihtu? Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Deeyan Napisano 28. september, 2012 Prijavi Napisano 28. september, 2012 inn?? kako je,zrihtu? bom se dons vrjetn mal po?pilu, prej nism kej velik uzuni skako, ker sm pa? bil u bolni?ki... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Još šta Napisano 28. september, 2012 Avtor Prijavi Napisano 28. september, 2012 no,javi pa sliki ko bos Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Deeyan Napisano 28. september, 2012 Prijavi Napisano 28. september, 2012 no,javi pa sliki ko bos neki sm probavu ampak brez gretja... bom ?e probu u pondelek z gretjem (prej me itaq nebo ve? doma ), pa bom prlimu slikce, lohk pa re?em, da bo konkretna razlika, s srednjo blendo se bo super ujel Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Još šta Napisano 29. september, 2012 Avtor Prijavi Napisano 29. september, 2012 a da se bo,zakon,no kr pofotker in polimi k bos Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Deeyan Napisano 1. oktober, 2012 Prijavi Napisano 1. oktober, 2012 evo, delu sm sam, dokler gleda? od dale? je vse ql od blizu pa je katastrofa, bo treba vajo ponovit, ampak absolutno nemore? tega sam naredit tak kot je treba. Slike povejo vse: Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Još šta Napisano 1. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 1. oktober, 2012 innn,kaj pravs na to? zgleda dobr Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Deeyan Napisano 1. oktober, 2012 Prijavi Napisano 1. oktober, 2012 innn,kaj pravs na to? zgleda dobr itaq bo velik bolj? kot lexus, bo pa fajn prelepit ?e celo blendo, da bo vse v eni barvi Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.