Još šta Napisano 1. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 1. oktober, 2012 itaq bo velik bolj? kot lexus, bo pa fajn prelepit ?e celo blendo, da bo vse v eni barvi aha da bi blo vse v eni barvi,ja to bo zakon...ma jst bom to po zimi zrihtu me je mal minil,sam vseeno pa grem do formasa po folijo Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
qwerty Napisano 1. oktober, 2012 Prijavi Napisano 1. oktober, 2012 Zmego gube mas ker si brez fena delal... dost mors folijo razvlect da se lepo oblikuje kot se je moja... rabis pa 4 roke in to je dejstvo... Men je ratal ko vem kak sam teb pa koleha svetujem naj ti pomaga Edit vidim fen na tkeh... pol pa vlekel nisi dost pa je to nastalo... probaj jo zagret pa z kako kreditno kartico zavito v bombaz gledit... Citiraj If in doubt, flat out...
Još šta Napisano 2. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 2. oktober, 2012 qwerty kaj delas jutr tm okol 12h al pa okol 15h? se peljem mem celja sm mislu da se oglasm na cigret Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
iceman22 Napisano 2. oktober, 2012 Prijavi Napisano 2. oktober, 2012 qwerty kaj delas jutr tm okol 12h al pa okol 15h? se peljem mem celja sm mislu da se oglasm na cigret lahko bi tudi js prsu na kavo.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Deeyan Napisano 2. oktober, 2012 Prijavi Napisano 2. oktober, 2012 qwerty kaj delas jutr tm okol 12h al pa okol 15h? se peljem mem celja sm mislu da se oglasm na cigret kje se bote zdej dobil, tut Savinjska ni dal? stran Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Još šta Napisano 2. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 2. oktober, 2012 jst bom z kamijonckom tok da tko nekje na prostem da je velik prostora da ne porusem celja grem pa v lendavo,tok da se lahk najdemo al predn grem 12h al pa se bols da ko se vracam 15h tm nek. Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Deeyan Napisano 2. oktober, 2012 Prijavi Napisano 2. oktober, 2012 Zmego gube mas ker si brez fena delal... dost mors folijo razvlect da se lepo oblikuje kot se je moja... rabis pa 4 roke in to je dejstvo... Men je ratal ko vem kak sam teb pa koleha svetujem naj ti pomaga Edit vidim fen na tkeh... pol pa vlekel nisi dost pa je to nastalo... probaj jo zagret pa z kako kreditno kartico zavito v bombaz gledit... makaki gube, lepilo ki je na foliji se mi je razvleku, ko sm hotu mal popravit. Tvoja lu? ma pa tut dost manj oblin predvidevam jst bom z kamijonckom tok da tko nekje na prostem da je velik prostora da ne porusem celja grem pa v lendavo,tok da se lahk najdemo al predn grem 12h al pa se bols da ko se vracam 15h tm nek. a jutr to?, ah ?it jutr nebom s svojim prevozom na ?ihtu, kon?am pa ?ele ob 14h Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
qwerty Napisano 3. oktober, 2012 Prijavi Napisano 3. oktober, 2012 Dejc sej pol okol 15ih... jz mam tut do treh faks se pa pol uletim... nekam bejzte na kavo pa priletim... Citiraj If in doubt, flat out...
Još šta Napisano 3. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 3. oktober, 2012 pisi propalo boysi...nasledno rundo...se mi je res mudil,nism mev cajta za na wc,baje mam pa furo zacetek tedna lendava...tok da lahko prstavmo na takrat Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Deeyan Napisano 3. oktober, 2012 Prijavi Napisano 3. oktober, 2012 jah sej mene pa navsezadn sploh ni blo niti mal bliz doma Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Još šta Napisano 4. november, 2012 Avtor Prijavi Napisano 4. november, 2012 a mas zdej potemnene luci oboje zadne? al ne se? jst bom to kr po zimi zrihtu lepo Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Deeyan Napisano 4. november, 2012 Prijavi Napisano 4. november, 2012 makaki, ni blo cajta, sm pa ?e to dol fliknu, ker ni blo uredu, morm enga pomagaca dobit Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Još šta Napisano 4. november, 2012 Avtor Prijavi Napisano 4. november, 2012 makaki, ni blo cajta, sm pa ?e to dol fliknu, ker ni blo uredu, morm enga pomagaca dobit heheh,bomo po zimi magar skupi zrihtal pa bo Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Još šta Napisano 9. februar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 9. februar, 2013 isce se kandidat da mi luci prednje predela tako kot ima kolega bato seveda nic ni zaston Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
batko Napisano 9. februar, 2013 Prijavi Napisano 9. februar, 2013 Fer?tajn ima eno ?estko razbito z ?rnimi lu?mi, provj ga vpra?at kolko ho?e Citiraj www.gistel.si
YavarYe X6V6 Napisano 9. februar, 2013 Prijavi Napisano 9. februar, 2013 Fer?tajn ima eno ?estko razbito z ?rnimi lu?mi, provj ga vpra?at kolko ho?e Un je en bumbar. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
batko Napisano 9. februar, 2013 Prijavi Napisano 9. februar, 2013 Vem sem se ?e skregal z njim...obna?a se kot da je edini na tem svetu... Citiraj www.gistel.si
Još šta Napisano 9. februar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 9. februar, 2013 ze vsi slabe izkusne z njem jebes ga pol...ma sej bi sam se lotu tega,sam se mi ful ne da Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Davidcene Napisano 10. februar, 2013 Prijavi Napisano 10. februar, 2013 tud jest bi meu tko zatemnjene lucke sam ne vem kok bi kej pasalo na rde?ga mazdilaka :S Citiraj
Deeyan Napisano 10. februar, 2013 Prijavi Napisano 10. februar, 2013 tud jest bi meu tko zatemnjene lucke sam ne vem kok bi kej pasalo na rde?ga mazdilaka :S ?rna z rde?o se zlo ujema, tut js svojo F-ko (rde?a) vedno kombiniram s ?rno Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 10. februar, 2013 Prijavi Napisano 10. februar, 2013 Kupi? MPS in je to alliclusive. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 10. februar, 2013 Prijavi Napisano 10. februar, 2013 Kupi? MPS in je to alliclusive. al pa navadn traktor M6 mkI facelift Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
batko Napisano 10. februar, 2013 Prijavi Napisano 10. februar, 2013 ?e jih sam pobarva? pridejo lep?e kot so na zgornji sliki, ker ni tistega okvirja kromiranega, tako da je lu? ?isto temna... Citiraj www.gistel.si
Još šta Napisano 10. februar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 10. februar, 2013 yo...bato ma all black,zato se mi pa tok dopade Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Deeyan Napisano 10. februar, 2013 Prijavi Napisano 10. februar, 2013 al pa take Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.