Još šta Napisano 11. februar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 11. februar, 2013 ja sam te luci pridejo zihr 500? ce ne se vec al kaj? pa tut te fake audi diode se mi v luci ne dopadejo Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
jures Napisano 11. februar, 2013 Prijavi Napisano 11. februar, 2013 al pa take ri? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Još šta Napisano 11. februar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 11. februar, 2013 ri? ja...tako je...jst sm su bl po ovinkih...jures pa direktn Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Boss Napisano 11. februar, 2013 Prijavi Napisano 11. februar, 2013 ri? Ri? je v primeru, ?e ti ledice spod v lu?i ?ibajo tako kot pri Knight Riderju. Citiraj
Još šta Napisano 11. februar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 11. februar, 2013 ma te diodice pasejo pac avtu ce jih ma ze tko notr...te novejsi itak majo,sam prov ta audi pogled mi pa res ni...razn ce ni audi pac hehe Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Deeyan Napisano 11. februar, 2013 Prijavi Napisano 11. februar, 2013 ma te diodice pasejo pac avtu ce jih ma ze tko notr...te novejsi itak majo,sam prov ta audi pogled mi pa res ni...razn ce ni audi pac hehe ah, ?e bi jih pa Mazda dajala serijsko not bi blo pa kr dobr? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Još šta Napisano 11. februar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 11. februar, 2013 ah, ?e bi jih pa Mazda dajala serijsko not bi blo pa kr dobr? sej jih ze daje,in je kr ok ceprov te diode so se vedno audi znacaj R8 na ostalih avto zgleda podn. Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Još šta Napisano 17. februar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 17. februar, 2013 http://www.ebay.com/itm/LED-Bumper-Fog-Smo...1dd&vxp=mtr kaj pa na tole pravte,a da bi kr to kupu Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
batko Napisano 17. februar, 2013 Prijavi Napisano 17. februar, 2013 Sem videl te lu?i v ?ivo na eni ?estki in so bolj boge kvalitete, pa ?e vlaga se ti nabira v njih...provaj raje tvoje original odpret in pobarvat z notraj...jaz se bom lotil spomladi moje, samo moram dobiti ene rezervne za dober denar Citiraj www.gistel.si
Još šta Napisano 17. februar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 17. februar, 2013 ja sej za tak dnar res nevem kaka je kej kvaliteta jah...sej sam ves kako je razderat zadne hehehe Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
batko Napisano 17. februar, 2013 Prijavi Napisano 17. februar, 2013 ja sej za tak dnar res nevem kaka je kej kvaliteta jah...sej sam ves kako je razderat zadne hehehe Ma ?e dobim ?e ene lu?i jih bom razstavil in pobarval lu?i znotraj...si ne dam mira Citiraj www.gistel.si
J.J. Napisano 18. februar, 2013 Prijavi Napisano 18. februar, 2013 fantje, a mi lahk en razlo?i, kaj je fora tega barvanja lu?i...zakaj? kej drga? svetijo? al je sam za izgled? Citiraj
Još šta Napisano 19. februar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 19. februar, 2013 fantje, a mi lahk en razlo?i, kaj je fora tega barvanja lu?i...zakaj? kej drga? svetijo? al je sam za izgled? seveda lahko razlozimo slabse svetijo,bolse zgleda...to je to. Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
batko Napisano 19. februar, 2013 Prijavi Napisano 19. februar, 2013 seveda lahko razlozimo slabse svetijo,bolse zgleda...to je to. Te moram popravit, svetijo popolnoma enako, zgleda pa res lep?e Citiraj www.gistel.si
Još šta Napisano 19. februar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 19. februar, 2013 Te moram popravit, svetijo popolnoma enako, zgleda pa res lep?e ja xenon vrjetno res,kaj pa navadne lampe? Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
batko Napisano 19. februar, 2013 Prijavi Napisano 19. februar, 2013 Enako sveti, sej ima? tudi ti le?e... Citiraj www.gistel.si
Još šta Napisano 7. marec, 2013 Avtor Prijavi Napisano 7. marec, 2013 ja to je res...evo nevem k nimam tko k ti zdele marca se to postima...ti mi pa napis kaj vse rabm Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
batko Napisano 7. marec, 2013 Prijavi Napisano 7. marec, 2013 ja to je res...evo nevem k nimam tko k ti zdele marca se to postima...ti mi pa napis kaj vse rabm Predvsem dobro voljo in zivce Citiraj www.gistel.si
Još šta Napisano 7. marec, 2013 Avtor Prijavi Napisano 7. marec, 2013 Predvsem dobro voljo in zivce Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Symon Napisano 18. marec, 2013 Prijavi Napisano 18. marec, 2013 Pa ?e ena opomba. To se dela na suh son?en dan, nikakor ne na turoben, vla?en dan, da fa?e? vlago v lu?i. ?e dobro, da imam v parih minutkah dol odbija? in lu?i, da bom ko se vreme osu?i ?e notri osu?il in dal nazaj skupaj. Takole mamo, ?e se ?loveku mudi postylat ri?oto. Citiraj
Još šta Napisano 18. marec, 2013 Avtor Prijavi Napisano 18. marec, 2013 treba pol pocakat na lepo vreme sej v takmu tut volje nebi mev razderat Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Dejan Pavlovic Napisano 27. marec, 2013 Prijavi Napisano 27. marec, 2013 Pa ?e ena opomba. To se dela na suh son?en dan, nikakor ne na turoben, vla?en dan, da fa?e? vlago v lu?i. ?e dobro, da imam v parih minutkah dol odbija? in lu?i, da bom ko se vreme osu?i ?e notri osu?il in dal nazaj skupaj. Takole mamo, ?e se ?loveku mudi postylat ri?oto. ?udne lu?i ma clio:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Boss Napisano 27. marec, 2013 Prijavi Napisano 27. marec, 2013 ?udne lu?i ma clio:) ma ne... cel Clio je ?uden. Symon sorry Citiraj
Baby Viper Napisano 27. marec, 2013 Prijavi Napisano 27. marec, 2013 ?udne lu?i ma clio:) cliospeed edition Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 27. marec, 2013 Prijavi Napisano 27. marec, 2013 cliospeed edition clio Type-R ratuje Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.