Carlito149 Napisano 14. september, 2012 Prijavi Deli Napisano 14. september, 2012 Pozdravljeni, ali kdo pozna spodnji Mazdi in mi priporo?a ali odsvetuje nakup. http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5987131&show=1 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6381263&show=1 Hvala za odgovore. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Baby Viper Napisano 15. september, 2012 Prijavi Deli Napisano 15. september, 2012 Sicer ?al ne poznam, bi pa definitivno rad v ?ivo videl tarde?o. Moti edino krom obroba vetrobranskega stekla in mogo?e za kak?nega tiso?aka previsoka cena glede na letnik, druga?e pa izgleda na slikah zelo vredu Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 15. september, 2012 Prijavi Deli Napisano 15. september, 2012 Sicer ?al ne poznam, bi pa definitivno rad v ?ivo videl tarde?o. Moti edino krom obroba vetrobranskega stekla in mogo?e za kak?nega tiso?aka previsoka cena glede na letnik, druga?e pa izgleda na slikah zelo vredu js isto bi definitivno ?ou pogledat tarde?o, sploh ker je bla "limited edition" Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Još šta Napisano 15. september, 2012 Prijavi Deli Napisano 15. september, 2012 js isto bi definitivno ?ou pogledat tarde?o, sploh ker je bla "limited edition" rdeca ga ubija pa se limited vrjanta sam drago za moje pojme. Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
dbmiata Napisano 15. september, 2012 Prijavi Deli Napisano 15. september, 2012 to rde?o jo ima model z okolice kopra...... ima pa jo zelo malo ?asa, kej ve? pa nebi vedu povedat Citiraj Fuck new cars ... I'm driving oldschool Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Activa Napisano 16. september, 2012 Prijavi Deli Napisano 16. september, 2012 Meni pa pa je lep?a temnomodra. Pa ?e hardtop ima. Edina stvar na rde?i, ki mi je v?e? je zadnji spijler. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 17. september, 2012 Prijavi Deli Napisano 17. september, 2012 temno modra se prodaja ?e ve? kot pol leta, za?etna cena je bila okoli 15000?, te dni lahko zbije? kako dobro ceno - bi si upal trditi da sta obe z vpra?ljivimi km... 27000 v petih in 25000 v ?tirih letih??? 6000km na letio???? Te dilerji so ?ist znoreli.....ho?em re?i da avto je sigurno ok ampak nikoli vreden te cene zaradi prevrtenih km. Me prav zanima kake so gume zadaj pri teh km.... Poleg tega je modra sigurno italijanska (koper...) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 17. september, 2012 Prijavi Deli Napisano 17. september, 2012 temno modra se prodaja ?e ve? kot pol leta, za?etna cena je bila okoli 15000?, te dni lahko zbije? kako dobro ceno - bi si upal trditi da sta obe z vpra?ljivimi km... 27000 v petih in 25000 v ?tirih letih??? 6000km na letio????Te dilerji so ?ist znoreli.....ho?em re?i da avto je sigurno ok ampak nikoli vreden te cene zaradi prevrtenih km. Me prav zanima kake so gume zadaj pri teh km.... Poleg tega je modra sigurno italijanska (koper...) ?e je bil vo?en kot drugi avto zakaj ne? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 17. september, 2012 Prijavi Deli Napisano 17. september, 2012 ?e je bil vo?en kot drugi avto zakaj ne? mah ne vem, se vedno malo se mi zdi, se posebej za italijo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DARiAN_M Napisano 17. september, 2012 Prijavi Deli Napisano 17. september, 2012 mah ne vem, se vedno malo se mi zdi, se posebej za italijo AutoDelta ima avte uvo?ene ve?inoma iz Belgije,Nizozemske...seveda je pa kak?en tudi z drugih dr?av!Najbolje je poklicat pa pra?at, bojo povedal po pravici, saj tega nikakor ne skrivajo, da so avti iz uvoza! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tha_man Napisano 19. september, 2012 Prijavi Deli Napisano 19. september, 2012 Rde?a zgleda lepa, sm malo draga je za ta letnik. Za to ceno mora biti res kot nova. Modro sem jaz gledal ko sem kupoval in jo tudi peljal en krog. Je uvo?ena iz amerike, ?tevci so v miljah in tudi kilometra?a, torej ima dejansko 40000 km (pod pogojem seveda, da ?tevec ni prevrten). Ima tudi ameri?ke odbija?e, spredaj so luknje od stranskih odsevnikov zalepljene. Noter je kar lepa, par praskic, ni? huj?ega. Sumim pa, da je bila spredaj butnjena, saj je bil v motorju odtrgan en vijak od strut bara (in zalepljen nazaj, med vo?njo je odpadel). Mogo?e ni bilo kaj huj?ega, lahko da kak robnik ali pa jo je preprosto kje zategnilo, ne vem, v podrobnosti se nisem spu??al. Tudi malce rje je bilo videti na vrhu sprednjih amortizerjev, vglavnem, bodi pozoren na te stvari ?e jo bo? ?el pogledat. Sicer se je peljala lepo (po mestu, dlje nisem ?el). Cena je tudi kar v redu glede na to da je 2.0 in ?e RC varianta z veliko opreme razen usnja (kar je po svoje plus). Ko sem jo jaz gledal je bila slabih 500 evrov dra?ja, ampak se nisem odlo?il zanjo. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 19. september, 2012 Prijavi Deli Napisano 19. september, 2012 ?e je bil vo?en kot drugi avto zakaj ne? moja mx5 jih je naredila 7000km od junija do konca avgusta drugi avto Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFelipe Napisano 19. september, 2012 Prijavi Deli Napisano 19. september, 2012 Tudi jaz bi se raje odlo?il za portoro?ko. Si tudi kaj druge gledal ? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFelipe Napisano 15. oktober, 2012 Prijavi Deli Napisano 15. oktober, 2012 Kako si se potem odlo?il ? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
rx7fan Napisano 15. oktober, 2012 Prijavi Deli Napisano 15. oktober, 2012 js bi uzeu modro trda streha ) drga? pa ja sta obe dobri... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFelipe Napisano 23. oktober, 2012 Prijavi Deli Napisano 23. oktober, 2012 js bi uzeu modro trda streha ) drga? pa ja sta obe dobri... Pozna?? Si jih ?el pogledat? Tale pa opa?am da se ?e ve? kot 1leto prodajahttp://www.avto.net/ad.asp?id=5559499Torej mora biti nekaj hudo narobe z njo Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jernic Napisano 23. oktober, 2012 Prijavi Deli Napisano 23. oktober, 2012 Saj se vidi ?e na slikah kaj je narobe z njo.. ima popolnoma neuporaben menjalnik... Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99 Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 23. oktober, 2012 Prijavi Deli Napisano 23. oktober, 2012 Ja ta je Ameri?ka, verjetno razbita pripeljana kak?na pa je pa ne vem Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFelipe Napisano 23. oktober, 2012 Prijavi Deli Napisano 23. oktober, 2012 Saj se vidi ?e na slikah kaj je narobe z njo.. ima popolnoma neuporaben menjalnik... Kako ve? da je menjalnik neuporaben?Si jo mogo?e pogledal in preizkusil? Ja ta je Ameri?ka, verjetno razbita pripeljana kak?na pa je pa ne vem Tudi to je mo?no.Ima veliko razbitin in oldtimerjev potrebnih restavriranja. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jernic Napisano 24. oktober, 2012 Prijavi Deli Napisano 24. oktober, 2012 Kako ve? da je menjalnik neuporaben?Si jo mogo?e pogledal in preizkusil?--?ala , stari moj, ?ala .. Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99 Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFelipe Napisano 26. oktober, 2012 Prijavi Deli Napisano 26. oktober, 2012 Danes sem to ?rno automatik pogledal na hitro, ko sem ?el mimo. Ni bilo nobenega, ampak lahko povem, da ko jo pogleda? pobli?e in proti svetlobi je opaziti,da se barvne nianse prelivajo. Pa zelo zaro?ena in umazana je, saj zelo dolgo stoji oziroma se prodaja. Sumim, da je bila zaletena in uvo?ena iz ZDA. Kaj pa vi mislite? Jo kdo pozna? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 29. oktober, 2012 Prijavi Deli Napisano 29. oktober, 2012 Danes sem to ?rno automatik pogledal na hitro, ko sem ?el mimo.Ni bilo nobenega, ampak lahko povem, da ko jo pogleda? pobli?e in proti svetlobi je opaziti,da se barvne nianse prelivajo.Pa zelo zaro?ena in umazana je, saj zelo dolgo stoji oziroma se prodaja.Sumim, da je bila zaletena in uvo?ena iz ZDA.Kaj pa vi mislite?Jo kdo pozna? Za na?e mnenje poglej prej?nje poste Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFelipe Napisano 29. oktober, 2012 Prijavi Deli Napisano 29. oktober, 2012 Za na?e mnenje poglej prej?nje poste Sem vse pogledal.Pa nih?e res ne ve ve? informacij o njej? Ho?ete re?i, da je avtomatski menjalnik neuporaben za tak avto? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.