Skoči na vsebino

Ali vi verjamete....

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Da se vam da...res.......

Pravzaprav se mi res ne da. Ampak Boss je tako preklemano napiflan, da je po svoje z njim debatirat v?asih celo ?pasno. Samo ?asa mam premalo, da bi na vse njegove traparije lahko odgovarjal. Boss je tako napiflan in mogo?e celo ve, da je 2x3 = 6 ampak, ko vidi 3x2 pa ne ve ve? za kaj se gre.

Ampak Boss ma koraj?o, ker ima zelo veliko somi?ljenikov tukaj, saj mu somi?ljeniki dajejo moralno podporo, ker na ta na?in namesto njih on za vse skupaj razgalja svoje uboge napiflane mo?gane.

Boss je na nek na?in predstavnik tukaj?njih piflarjev, ki so za po vrh ?e zelo slabi piflarji.

PS: Sicer je pa res zanimivo, v kaj vse se debata razvije.

Vpra?am, ?e verjamete, da je Rode o?ka, pol, ko se pa izka?e da ?al ni sre?ni o?ka in ko ugotovimo, da je bil to spet en neuspel udbokomunajzarski poskus diskvalifikacije cerkvenega funkcionarja, se za?ne pa splo?no pljuvanje po cerkvi, veri, farih, ?upnikih, vernikih, po meni.....

Klasika.

• Odgovori 209
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

Usak ma pravico do svojga mislenja sam dejstva so dejstva ... Mi je pa prou zanimiu vidt kako se kksnmo drugmu kolescki v glavi vrtijo oz. ce se sploh kej ... :prstgor::)

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

Usak ma pravico do svojga mislenja sam dejstva so dejstva ... Mi je pa prou zanimiu vidt kako se kksnmo drugmu kolescki v glavi vrtijo oz. ce se sploh kej ... :prstgor::)

Nisem vedu, da dela? na rendgenu!
Napisano

Nisem vedu, da dela? na rendgenu!

Pa a ves kolk je to zanimiu ... topshit tastar ...

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

Pa a ves kolk je to zanimiu ... topshit tastar ...

zihr si opazu ze nune z dildoti a je tko? :D

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Napisano

Evrobasket je cist super zadeva sam ce bo nasim ajkunom sploh ratal spelat ... Evrobasket bo dober za promocijo v svetu in turizem ... In tle drzava nebo mela nobenga minusa kvecjem plus idin ce res sami novjo tok pokradl pa zavozil da bo minus drgac se pa iz tega dogodka da velik dobrga vn potegnt ...

Nedvomno, par posameznikov bo zarad tega res napolnilo svoje ?epe. Ampak dr?ava bo imela pa samo stro?ek zarad tega, katerga bomo spet vsi davkopla?evalci morali pokrit. In noben me ne bo vpra?al, ?e lahko vzame.

Napisano

zihr si opazu ze nune z dildoti a je tko? :D

Ne sprasuj :aaaaa: ... 100 ljudi 100 cudi, 100 zena 200 sisa :hohoho::dudek:

Napisano

Nedvomno, par posameznikov bo zarad tega res napolnilo svoje ?epe. Ampak dr?ava bo imela pa samo stro?ek zarad tega, katerga bomo spet vsi davkopla?evalci morali pokrit. In noben me ne bo vpra?al, ?e lahko vzame.

A se infrastruktura ne financera iz evropskih sredstev :blink: ... Kokr sm jest slisu bi se mogla ... Drgac pa mislm da bi mogl met vec dobicka kokr minusa ker bi turizem mal bl zazivu pa tujci biv nasih trgovinah kupval use kar bi rabil ...

A misls da sla v spovednico k je nazaj v samostan prsla ??

Napisano

A se infrastruktura ne financera iz evropskih sredstev :blink: ... Kokr sm jest slisu bi se mogla ... Drgac pa mislm da bi mogl met vec dobicka kokr minusa ker bi turizem mal bl zazivu pa tujci biv nasih trgovinah kupval use kar bi rabil ...

Dvomim, da je tako, ker, ?e bi blo tako, bi se ostale dr?ave teple za kandidaturo. In Slovenija bi definitivno pri tej kandidaturi zvisela, ?e bi drugi videli kak?en profit.

V Novem mestu ne bodo gradili dvorane, ker ob?ina pa? ne more prispevat svojega denarnega vlo?ka.

Kolega ne bod naiven, kak?en dobi?ek itd....kaj bo pa en navija? kupu? Navija?ki ?al, vuvuzelo pa bakle? Dvomim, da bodo iz tega pokriti stro?ki organizacije.

Sicer sem pa ta evrobasket dal samo kot primer, kam vse dr?ava me?e denar pa nikogar ni? ne vpra?a.

Napisano
Napisano

Dvomim, da je tako, ker, ?e bi blo tako, bi se ostale dr?ave teple za kandidaturo. In Slovenija bi definitivno pri tej kandidaturi zvisela, ?e bi drugi videli kak?en profit.

V Novem mestu ne bodo gradili dvorane, ker ob?ina pa? ne more prispevat svojega denarnega vlo?ka.

Kolega ne bod naiven, kak?en dobi?ek itd....kaj bo pa en navija? kupu? Navija?ki ?al, vuvuzelo pa bakle? Dvomim, da bodo iz tega pokriti stro?ki organizacije.

Sicer sem pa ta evrobasket dal samo kot primer, kam vse dr?ava me?e denar pa nikogar ni? ne vpra?a.

Bom mal pobrsku po googlu cez vikend sam mislm da je mal drgac use skup ...

Napisano

Se strinjam, ?al je res tako. Ve?ino teh objektov s?asoma samo ?e propada. Lep primer je Ten Ten v Dom?alah, globalno pa kitajski stadioni, narejeni le za olimpijske igre. Pa da speljem vodo na svoj mlin, ena redkih investicij, ki se dolgoro?no zaenkrat ?e kar spla?a so kvalitetna dirkali??a. Avto ima ?e skoraj vsak vsak in ?e samo 1% te populacije ?eli enkrat zapeljati gor je to kar nekaj dobi?ka.

V ?portnem smislu se pa ?e vseeno bolj "spla?ajo" manj?e va?ke telovadnice, da se ljudje zve?er zbirajo, nabijajo fuzbal, ko?arko itd... Gradnja orja?kih stadionov samo za en dogodek je pa nesmisel.

Napisano

Se strinjam, ?al je res tako. Ve?ino teh objektov s?asoma samo ?e propada. Lep primer je Ten Ten v Dom?alah, globalno pa kitajski stadioni, narejeni le za olimpijske igre. Pa da speljem vodo na svoj mlin, ena redkih investicij, ki se dolgoro?no zaenkrat ?e kar spla?a so kvalitetna dirkali??a. Avto ima ?e skoraj vsak vsak in ?e samo 1% te populacije ?eli enkrat zapeljati gor je to kar nekaj dobi?ka.

V ?portnem smislu se pa ?e vseeno bolj "spla?ajo" manj?e va?ke telovadnice, da se ljudje zve?er zbirajo, nabijajo fuzbal, ko?arko itd... Gradnja orja?kih stadionov samo za en dogodek je pa nesmisel.

V ?e??i vasi tud stoji "spomenik" velodrom, ki je bil zgrajen za svetovno mladinsko prvenstvo v kolesarjenju. Najsodobnej?i tisti ?as. Zdaj pa poglejte to podrtijo, ki je slu?ila samo za tistih par dni, zdaj pa propada. In to smo spet vsi pla?ali.

Pa da ne bo kdo slu?ajno pomislu, da se je investicija povrnila.

PS: me je pa od nekdaj zanimalo, zakaj vsi politiki nabirajo to?ke ravno v takih projektih. Kaj vi mislite, kdo za boga, katero volilno telo, je tolk navdu?eno za te stvari, da je pripravljeno stradat in bit la?en na ra?un ?portnih iger? Bolj je raja revna, bolj bo zapravljala za tak?ne nepotrebne stvari.

Se je kdo od vas vpra?al zakaj politiki ne nabirajo volilne to?ke na primer na ra?un izgradnje bolni?nic, ?ol, domov za ostarele itd....To so projekti, ki jih krvavo potrebujemo ne pa razne Sto?ice in podobno sranje. Zdaj se spet debatira o prenovi ple?nikovega stadiona za be?igradom...pa kdo za boga se norca dela iz zdrave pameti? In to v tej krizi...in volilci bodo spet zagrizli v to predvolilno vabo...

Sicer jaz odgovor poznam. To je ravno iz razloga kot sem ga opisoval nekaj postov nazaj; Zato, ker dr?avna oblast na stadionih vzgaja vojake, patriote, klavce, naivce itd..... Bolni?nice, ?ole vrtci, domovi za upokojence itd... ne sproducirajo omenjene vojske oziroma naivne raje. Sproducira jih ?tadion. Ve?ja kot je beda, ve?ja je verjetnost, da bo treba prijet za oro?je, ve?ji ?tadioni se gradijo. A vidite povezavo?

Napisano

Sicer jaz odgovor poznam. To je ravno iz razloga kot sem ga opisoval nekaj postov nazaj; Zato, ker dr?avna oblast na stadionih vzgaja vojake, patriote, klavce, naivce itd..... Bolni?nice, ?ole vrtci, domovi za upokojence itd... ne sproducirajo omenjene vojske oziroma naivne raje. Sproducira jih ?tadion. Ve?ja kot je beda, ve?ja je verjetnost, da bo treba prijet za oro?je, ve?ji ?tadioni se gradijo. A vidite povezavo?

o fak... a tud paranojik si. :blink:

33112_1.png

Napisano

Sam ?e enkrat objekte ima? je treba prireditve not prpelat - same se ne bodo. In ?e prireditve ima? bo? imel tudi denar in dobi?ek.

Glede TenTen-a pa mislim, da je glavni vzrok v tem, da je ve?ino baziral le na teni?kih prireditvah in par zelo skromnih ko?arka?kih, ko so postaili monta?ni parket.

TenTen je bil zgrajen, ko je bilo igranje Tenisa pa? modna muha oziroma moderno ter so ga rekreativno hotli igrati vsi, ki so se imeli za nekaj ve? v dru?bi - ?e nisi igral tenisa nisi bil elite. Ampak elita se je temu hitro odpovedala, ker je tenis za?ela igrati tudi raja saj je ratal relatvino poceni. Elita je po?asi pre?la na igranje dra?jega golfa, raja pa je po?asi izgubila zanimanje, ker jo igranje tenisa ni ve? postavljalo v elitno dru?bo.

Danes je tako, da velika ve?ina teni?kih igri?? ?alostno propada, ker prakti?no interesa ni ve? in ker je bil TenTen tako namensko zgrajen brez nekih kvalitetnih mo?nosti za spremenit dejavnost je pa? tole ?alostna zgodba.

Po drugi strani pa univerzalni ?portni objekt ne bi smeli propadat saj se v dvoranah in ?tadijonih lahko dogajajo razli?ni ?porti - le upravljalec se mora znat obrnt in pripeljat prireditve na ?tadion ali v dvorano. Zato recimo Hala Tivoli v skoraj 50 letih ni propadla, Sto?ice bodo rabile ?e dodatno ponudbo, vklju?no z dokon?anjem trgovskega dela.

Be?igrajski stadion pa bo financiral privatnik in ni? ne bo ?lo iz dr?avnega prora?una.

V ?e??i vasi tud stoji "spomenik" velodrom, ki je bil zgrajen za svetovno mladinsko prvenstvo v kolesarjenju. Najsodobnej?i tisti ?as. Zdaj pa poglejte to podrtijo, ki je slu?ila samo za tistih par dni, zdaj pa propada. In to smo spet vsi pla?ali.

Pa da ne bo kdo slu?ajno pomislu, da se je investicija povrnila.

Logi?no - ker gre za strogo namenski objekt, kjer se ne da ni? drugega gor prirejat - se pa strinjam samo bizgec se loti take prireditve, kjer ?portnega objekta ne bo mogel ve? uporabiti.

33112_1.png

Napisano

Bedarija je recimo univerzijada, kjer sploh n ne zanimanja javnosti ne reklamnega efekta. Eurobasket je druga zgodba saj gre za ?port, ki je na drugem mestu po priljubljenosti in je to v Evropi najvi?ji nivo tekmovanja.

Zato bo tako medijska pokritost velika, zanimanje javnosti pa prav tako. Denar bodo prireditelji dobili nazaj tako iz prenosov, kot iz reklam, kot s prodajo vstopnic. Zaradi ustrezne geostrate?ke lokacije in relativne bli?ine bo veliko navija?ev priromalo od vsepovsod. In takile bodo poleg kart morali tudi kaj jesti in kje prespati. Ker za tekme porabijo dolo?en del dneva ostale dni ko tekem za njihovo reprezentanco ni pa navadno izkori??ajo za turisti?ne izlete. Vse to prispeva denar vklju?no v prora?un v obliki davkov.

?e se ?porti ne bi pokrivali sem 100% prepri?an, da nih?e ne bi prirejal nobenih prvenstev in nobenih olimpijad. Sej je precej blebetanja, da je kje bil minus ampak ?e se gleda globalno sliko koliko zaledja ?e nato zaslu?i tudi v roku enega leta po tekmovanju, saj se nekateri navija?i nato vrnejo kot turisti oziroma navdu?ijo ?e svoje prijatelje, da je recimo Slovenija lepa de?ela in se jo spla?a obiskati.

?e ne naredi? ni?, se smili? samemu sebi, nikoli ne investira? v ni? bo? slej kot prej crnil - posel te ne bo poiskal ampak bo? posel moral poiskati sam. Najslab?e je pa tak?no razmi?ljanje, da raje ne investirajmo v ni? in to?no tak?na politika neinvestiranja v razvoj nas danes tepe po glavi. Vsi bi samo pobirali mastne dobi?ke, razvoj pa bi klestili do amena - to ne gre in zato pa? crkne?.

Pravzaprav se mi res ne da. Ampak Boss je tako preklemano napiflan, da je po svoje z njim debatirat v?asih celo ?pasno. Samo ?asa mam premalo, da bi na vse njegove traparije lahko odgovarjal. Boss je tako napiflan in mogo?e celo ve, da je 2x3 = 6 ampak, ko vidi 3x2 pa ne ve ve? za kaj se gre.

Ampak Boss ma koraj?o, ker ima zelo veliko somi?ljenikov tukaj, saj mu somi?ljeniki dajejo moralno podporo, ker na ta na?in namesto njih on za vse skupaj razgalja svoje uboge napiflane mo?gane.

Boss je na nek na?in predstavnik tukaj?njih piflarjev, ki so za po vrh ?e zelo slabi piflarji.

Lojz tole pa zveni kot, da si mi fou?... vidim, da te zavist dobr stiska okrog goltanca. Sej bo bolj? verjemi. :blush:

Zato, ker tud ti men no?e? odgovort al si ti v ?lahti s ?impanzom po o?etovi ali mamini strani.

Po obeh - pa sej sem ti to ?e odgovoru sam ne zna? prebrat - star?i so vedno o?e in mama al je pri vas na Dolenjskem druga?e pa je tud ?upnik en od star?ev. :ne vem:

Evo peti? isto vpra?anje - a je Rode torej cestni divjak? A bo? zmogel dati odgovor ... je ?isto enostavno, napi?e? da ali pa napi?e? ne.

33112_1.png

Napisano

Sam ?e enkrat objekte ima? je treba prireditve not prpelat - same se ne bodo. In ?e prireditve ima? bo? imel tudi denar in dobi?ek.

Globalno gledano bi torej mogli na vseh unih stadionih imeti skozi neke spektakle. Ten ten je naprimer samo lokalen primer, kaj pa une kitajske umetnije, pa verjetno niso samo Kitajci gradili stadione le zaradi dolo?enega dogodka?

Sto?ice naprimer so stadion o katerem so svoje ?ase vsi fantazirali (to mi rabimo, nimamo ni? pametnega) zdaj ko je je spet halo ampak OK, so koncerti se dogaja. Recimo organiziranje une ?tudentske olimpijade v MB bi bil za moje pojme (lahko se motim) totalna izguba in se dolo?eni grebejo za take dogodke le zato ker bi po?rpali nekaj denarja, pobirali provizije, si postavili spomenik in u?ivali do penzije. Vsaj taka je praksa pri nas.

Napisano

TenTen je bil zgrajen, ko je bilo igranje Tenisa pa? modna muha oziroma moderno ter so ga rekreativno hotli igrati vsi, ki so se imeli za nekaj ve? v dru?bi - ?e nisi igral tenisa nisi bil elite. Ampak elita se je temu hitro odpovedala, ker je tenis za?ela igrati tudi raja saj je ratal relatvino poceni. Elita je po?asi pre?la na igranje dra?jega golfa, raja pa je po?asi izgubila zanimanje, ker jo igranje tenisa ni ve? postavljalo v elitno dru?bo.

o fak... a tud paranojik si.

Drga? pa Boss, spet klati? traparije okol teh objektov.

?e ?e ne ve?, slovenija je majhna, slovencev pa ?e manj. In v eni dr?avi kot je Slovenija, veliki ?portni objekti niso smiselni, ker pa? preprosto ni ljudi da bi noter hodili. Kaj ?e tebi velika dvorana, noter bo? pa ti sedel, pa 10 brezposelnih bosancev bo noter jebalo mater en drugmu.

Pa tud prireditve se enkrat nehajo. Kdo bo pa hodil na fuzbal tekmo na kateri bosta ?pilali dve ekipi iz spodnjega dupleka pa Zgornje ??avnice? A bodo Nemci drli gledat to tekmo? Pa sploh ni va?no, ?e bodo na tej tekmi ?pilali vsi uvo?eni jugo fuzbalerji z kon?nico na - i?.

Tud razni koncerti se enkrat nehajo, ker se jih raja enostavno prena?re. Petkrat naredi koncert Vlado Kreslin trikrat se bo na odru drla Rebeka Dremelj, pa enkrat bo napravu te?ki ?ur Damjan Murko itd....pol se pa neha. Kaj bo? pol, a bo? kar naprej, vsak teden hodu poslu?at ene in iste face?

Pa Boss, ve?, drga? nekateri ljudje tud nimajo ne denarja ne ?asa, da bi hodili na razne fuzbal tekme, kvazi koncerte in razne pasje procesije. Nimajo vsi ljudje tolk ?asa kot ti. Eni ljudje morajo tud delat.

Enako je s trgovinami in trgovskimi centri. Kupcev je tolko kot jih je, kupna mo? je pa tud taka kakr?na je. Ti lahko zida? trgovske centre no? in dan, ?e pa ni ljudi, ki bi hodili kupovat. Pa ?e denarja ni. Zdaj ko se gradijo razni trgovski centri, to ima za posledico samo to, da pa? na ra?un novega centra, propade in crkne nek drugi, stari trgovski center. Kupci se samo preselijo na drugo lokacijo. Kupcev ni ?tevil?no ve?, samo preselijo se.

Ve? Boss, treba bo za?et delat kaj bolj koristnega. Samo trgovine delat, pa na fuzbal hodit, ni dost. Zapravljanje denarja in brcanje ?oge ne prinese velike dodane vrednosti. Treba bo za?et kaj proizvajat. Treba bo izobra?evat druga?ne kadre kot jih imamo zdaj. Ne morejo bit vsi samo ekonomisti, kulturniki, novinarji, ?portniki, pravniki, filozofi, trgovci itd....rabimo tud posel za ?losarje, tesarje, mehanike, elektri?arje, strojnike itd... skratka kader in ljudi, ki znajo tud kaj narest, ne samo gobec vrtet. Samo s prodajanjem in preprodajanjem megle se ne da ?ivet v nedogled.

Boss, vi? nekako tako bi blo treba razmi?ljat. Bolj po kme?ko in z zdravo pametjo je treba razmi?ljat. Ker druga?e se sre?amo z tako imenovanim "begom mo?ganov" v tujino. Dobri strojni in?enirji gredo za poslom v tujino itd...Ti si klasi?en primer bega mo?ganov v tujino. Tvoji mo?gani so od?li, ti si pa tle ostal.

Napisano

To je ravno iz razloga kot sem ga opisoval nekaj postov nazaj; Zato, ker dr?avna oblast na stadionih vzgaja vojake, patriote, klavce, naivce itd..... Bolni?nice, ?ole vrtci, domovi za upokojence itd... ne sproducirajo omenjene vojske oziroma naivne raje. Sproducira jih ?tadion. Ve?ja kot je beda, ve?ja je verjetnost, da bo treba prijet za oro?je, ve?ji ?tadioni se gradijo. A vidite povezavo?

o fak... a tud paranojik si. :blink:

Lojz je o?itno ?e sli?al za Arkana :blink:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.