MAZDA 136 CD Napisano 27. september, 2012 Prijavi Napisano 27. september, 2012 Pozdravljeni ! Ima mogo?e kdo tudi probleme z ?obami - jaz sem mogo menjat ?e dve in danes sem zopet opazo da je glasna ena ,,.. nevem ma kdo isku?nje kaj zakaj se to dogaja ,kaj delam naobe, mislim da ni normalno da ?obe kar crkujejo ... Citiraj
Boss Napisano 27. september, 2012 Prijavi Napisano 27. september, 2012 Mal ve? povej - kolk kilometrov ima avto? So sigurno realni ali si kupil rabljen avto pa nisi ?ist ziher kolk so jih prikrili? Kako vozi? avto - samo nizki obrati ali ga kdaj tud potera?? Citiraj
batko Napisano 29. september, 2012 Prijavi Napisano 29. september, 2012 ni? ne dela? narobe, vse je po malo krivo, kilometri, slaba nafta in nasploh slabe ?obe Citiraj www.gistel.si
mi_c_ho Napisano 1. oktober, 2012 Prijavi Napisano 1. oktober, 2012 Kako je glasna? Pri meni se je do pred kratkim sli?alo glasnej?e trokiranje ali klenkanje samo ob vklopu kompresorja klime zdaj pa ob?asno tudi brez tega. Je to to? Citiraj
SpEkTr Napisano 1. oktober, 2012 Prijavi Napisano 1. oktober, 2012 Kako je glasna? Pri meni se je do pred kratkim sli?alo glasnej?e trokiranje ali klenkanje samo ob vklopu kompresorja klime zdaj pa ob?asno tudi brez tega. Je to to? Jup, kompresor dodatno obremeni in tol?enje postane zelo izrazito. mel isti problem. Po menjavi je bilo ok Citiraj
m6m Napisano 8. oktober, 2012 Prijavi Napisano 8. oktober, 2012 da se nave?em na temo... kje ste kupli nove ?obe? ker meni ?e tudi ena tol?e... cena? Citiraj
SpEkTr Napisano 8. oktober, 2012 Prijavi Napisano 8. oktober, 2012 Ebay, 60?....rabljena seveda. Citiraj
batko Napisano 9. oktober, 2012 Prijavi Napisano 9. oktober, 2012 da se nave?em na temo...kje ste kupli nove ?obe? ker meni ?e tudi ena tol?e... cena? Jst sem jih kupil dve rabljeni na Vrhniki za 70 evrov po kosu...za enkrat so OK. Drugace se dobijo na ebayu tudi obnovljene za 200 evrov. Citiraj www.gistel.si
m6m Napisano 9. oktober, 2012 Prijavi Napisano 9. oktober, 2012 dajo kako garancijo za te obnovljene? na ptuju je dts korenjak, ki mi je ponujal obnovljene za 250 ?, ampak nekak ne zaupam mo?akarju... pozna kdo? Citiraj
mazdaman Napisano 9. oktober, 2012 Prijavi Napisano 9. oktober, 2012 dajo kako garancijo za te obnovljene? na ptuju je dts korenjak, ki mi je ponujal obnovljene za 250 ?, ampak nekak ne zaupam mo?akarju... pozna kdo? Kalman je vozi svojo tja Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
m6m Napisano 9. oktober, 2012 Prijavi Napisano 9. oktober, 2012 Kalman je vozi svojo tja se spomnim tega posta nekje na forumu, ampak ne vem ve? ali je zamenjal ali samo pucal ?obe... meni so jih tam kao testirali in mi je majster rekel da so 3 od 4 zani?... potem pa ko sem avto sestavil nazaj skup in ?el na programiranje ?ob na mazdo, pa mi serviser re?e da so 3 vredu ena edino niha in bo mogo?e v kratkem zani?... pol pa si ustvari mnenje ne? Citiraj
SpEkTr Napisano 9. oktober, 2012 Prijavi Napisano 9. oktober, 2012 Pelko laho ugodno dobi nove ?obe, ?e se ne motim. ?e nima? fejsliftane ej to ?e toliko bolj ugodneje zate Citiraj
m6m Napisano 9. oktober, 2012 Prijavi Napisano 9. oktober, 2012 Pelko laho ugodno dobi nove ?obe, ?e se ne motim. ?e nima? fejsliftane ej to ?e toliko bolj ugodneje zate ni facelift...pol pelko zrihta nove in ne obnovljene ?e prav razumem? Citiraj
batko Napisano 9. oktober, 2012 Prijavi Napisano 9. oktober, 2012 Koliko pa pride nova ?oba pri pelkotu, ?e ni skrivnost? Citiraj www.gistel.si
SpEkTr Napisano 9. oktober, 2012 Prijavi Napisano 9. oktober, 2012 Nisem zihr al nova al obnovljena. Mislim da okol 2 tazelena :-) Citiraj
m6m Napisano 9. oktober, 2012 Prijavi Napisano 9. oktober, 2012 Nisem zihr al nova al obnovljena. Mislim da okol 2 tazelena :-) ?e je sam 2 pol je ziher obnovljena, ker sem se menil na mazda servisu da stane nova okrog 8 ta zelenih... Citiraj
SpEkTr Napisano 10. oktober, 2012 Prijavi Napisano 10. oktober, 2012 Za vsak slucaj ga se poklic pa vprasaj :-) Citiraj
dpicul Napisano 10. oktober, 2012 Prijavi Napisano 10. oktober, 2012 kako pa sploh ve? da je ?oba fu?? Citiraj
jures Napisano 10. oktober, 2012 Prijavi Napisano 10. oktober, 2012 3 ?obe za RF7 motor so ?e pri velemojstru na primorskem, totalno neprofesionalen! Sva mu S spektrom skorajda ?e eno leto nazaj poslala 3 ?obe po po?ti v test in obnovo, sem ga klical ja sem dobil ampak imamo gu?vo....in ti?ina Bravo res, ?e jih kdo najde so na voljo.....RF7 ma?ina = CD143 v Mazdi 3,5,6 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 10. oktober, 2012 Prijavi Napisano 10. oktober, 2012 Saj res na to sem pa ?isto pozabil. Kaj ?mo s tistimi ?obami, to je kraja matr. Citiraj
tomand Napisano 15. oktober, 2012 Prijavi Napisano 15. oktober, 2012 kako pa sploh ve? da je ?oba fu?? Grd ropot motorja ali klenkanje tut pri vro?i ma?ini? Zgol ugotavlam... Citiraj
SpEkTr Napisano 15. oktober, 2012 Prijavi Napisano 15. oktober, 2012 Jup...vecja poraba, cukanje.. Citiraj
tomand Napisano 15. oktober, 2012 Prijavi Napisano 15. oktober, 2012 Jup...vecja poraba, cukanje.. to mam jst probleme avto se dere k tank, cukanje, poraba... sam me zanima kok bi vedu kok ?ob je zani?? Citiraj
SpEkTr Napisano 15. oktober, 2012 Prijavi Napisano 15. oktober, 2012 Ce ne drugace,bo mehanik vedel... Citiraj
batko Napisano 15. oktober, 2012 Prijavi Napisano 15. oktober, 2012 najdi nekoga ki ima lon?ke in jih priklopi na povratke od ?ob, pa bo? glede na koli?ino goriva ugotovil katera ?oba ne deluje pravilno...vsaj pri meni je pomagalo... Citiraj www.gistel.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.