mato Napisano 2. oktober, 2012 Prijavi Napisano 2. oktober, 2012 Zdravo. Imam mazdo 323F l.99 in imam po?eno cev za zrak (med filtrom in vplinja?em). Malo sem ?e iskal po netu in nikjer ne najdem, kje bi lahko kupil to cev. ?e kdo ve za kak?no ugodno varianto, se priporo?am. Pa ?e to, je mogo?e kdo nadgradil centralno zaklepanje v daljinsko centralno zaklepanje? Kateri modul je najla?je dograditi. Hvala za odgovor. Lp, Matej Citiraj
jstdoma Napisano 2. oktober, 2012 Prijavi Napisano 2. oktober, 2012 Zdravo. Imam mazdo 323F l.99 in imam po?eno cev za zrak (med filtrom in vplinja?em). Malo sem ?e iskal po netu in nikjer ne najdem, kje bi lahko kupil to cev. ?e kdo ve za kak?no ugodno varianto, se priporo?am. Pa ?e to, je mogo?e kdo nadgradil centralno zaklepanje v daljinsko centralno zaklepanje? Kateri modul je najla?je dograditi. Hvala za odgovor. Lp,Matej Glede daljinskega: v mojo Mazdo so tle montiral ?e prej?nemu lastniku pa dela ?e 5 let brez problema (prej je blo sam centralno zaklepanje, dodal je daljinsko)http://www.s-car.info/daljinsko-centralno-zaklepanje Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.