slipi Napisano 3. oktober, 2012 Prijavi Napisano 3. oktober, 2012 Pozdravljeni! Pred dvema tednoma sem kupil mazdo 6 letnik 2009 karavan. Zdaj pa rabim pomo?. Zanima me ?e so to original prva vgradnja vzmeti (modre Eibach KBA 91048) oz ?e so naknadno menjane. Rabim pa zaradi homologacije, ker ni? ni vpisano v karton?ek, pa na tehni?nem mi niso vedli povedat ?e je potrebno aj ne. se vnaprej zahvaljujem za pomo?! lp Igor Citiraj
jures Napisano 3. oktober, 2012 Prijavi Napisano 3. oktober, 2012 Pozdravljeni! Pred dvema tednoma sem kupil mazdo 6 letnik 2009 karavan. Zdaj pa rabim pomo?. Zanima me ?e so to original prva vgradnja vzmeti (modre Eibach KBA 91048) oz ?e so naknadno menjane. Rabim pa zaradi homologacije, ker ni? ni vpisano v karton?ek, pa na tehni?nem mi niso vedli povedat ?e je potrebno aj ne. se vnaprej zahvaljujem za pomo?! lp Igor kera ma?ina? zato spra?ujemhttp://web2.carparts-cat.com/default.aspx?...14=4&12=102 ampak tole niti ni podobno eibach kodam....KBA? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
slipi Napisano 3. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 3. oktober, 2012 kera ma?ina? zato spra?ujemhttp://web2.carparts-cat.com/default.aspx?...14=4&12=102 ampak tole niti ni podobno eibach kodam....KBA? Ma?ina je 2.0 (140KM) diesel. Celotna oznaka na vzmeti pa je : na prvem ringu Eibach KBA 91048 drugi obro?: 4100 78 782 HA tretji obro?: UM 55012So pa modre vzmeti. Imam sliko samo nevem spravit na forum. ?e pa mi da? mail pa ti po?lem. Citiraj
jures Napisano 3. oktober, 2012 Prijavi Napisano 3. oktober, 2012 Ma?ina je 2.0 (140KM) diesel. Celotna oznaka na vzmeti pa je : na prvem ringu Eibach KBA 91048 drugi obro?: 4100 78 782 HA tretji obro?: UM 55012So pa modre vzmeti. Imam sliko samo nevem spravit na forum. ?e pa mi da? mail pa ti po?lem. ni? znanga - pa upam da so teli zadaj, ker HA je hinten axe za spredaj pa VA vorne.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
slipi Napisano 3. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 3. oktober, 2012 ni? znanga - pa upam da so teli zadaj, ker HA je hinten axe za spredaj pa VA vorne.... ja zadi so. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.