mazda_mx Napisano 5. oktober, 2012 Prijavi Napisano 5. oktober, 2012 Ce bi kdo kaj meril ali chipal http://www.avtoelektronika.si/type/title_3 Citiraj
Još šta Napisano 5. oktober, 2012 Prijavi Napisano 5. oktober, 2012 zanimivo Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Baby Viper Napisano 5. oktober, 2012 Prijavi Napisano 5. oktober, 2012 Jaz sm ?e prijavlen za meritev na valjih ob 15:20, tako da se vidimo Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jernic Napisano 9. oktober, 2012 Prijavi Napisano 9. oktober, 2012 Jaz sm ?e prijavlen za meritev na valjih ob 15:20, tako da se vidimo In... koliko konjev so ti na?teli ? Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
Baby Viper Napisano 9. oktober, 2012 Prijavi Napisano 9. oktober, 2012 107, prilepim graf ko ga dobim na mail Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Danny Napisano 10. oktober, 2012 Prijavi Napisano 10. oktober, 2012 107, prilepim graf ko ga dobim na mail na kolesih? Citiraj
Baby Viper Napisano 10. oktober, 2012 Prijavi Napisano 10. oktober, 2012 Tako je, lahko bi bil sicer kak?en konji?ek ve?, ampak je za vse ?e ?as..Tud po?asi se dale? pride Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
g.Wankel Napisano 10. oktober, 2012 Prijavi Napisano 10. oktober, 2012 ?aki, 107, to je za plin? Sej to je kr dobro... Citiraj
Deeyan Napisano 10. oktober, 2012 Prijavi Napisano 10. oktober, 2012 ?aki, 107, to je za plin? Sej to je kr dobro... pomoje, da kr za benz Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 27. oktober, 2012 Prijavi Napisano 27. oktober, 2012 Skoraj pozabil na napovedani graf mojega mlin?ka Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Symon Napisano 27. oktober, 2012 Prijavi Napisano 27. oktober, 2012 Pri 6800 obratih ima? blokado pa mo? ?e kar nara??a? Citiraj
Baby Viper Napisano 27. oktober, 2012 Prijavi Napisano 27. oktober, 2012 Tko so bli valji nastavljeni,blokada je pa druga? nekje na 7k in tud po filingu vle?e prakti?no do konca Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Symon Napisano 27. oktober, 2012 Prijavi Napisano 27. oktober, 2012 Zanimivo, ponavadi imajo avti nekje pa? najvi?jo mo? pa blokado ene 500 obratov vi?je, da ima? nekaj rezerve pri obratih na gor, recimo v ovinku, pri teranju pa? itd... Citiraj
LabiGT Napisano 27. oktober, 2012 Prijavi Napisano 27. oktober, 2012 a je to moc motorja pa na kolesih, al si dal kaj tunat? pri moji pa od 6k rpm naprej raste samo hrup...blokado mam nekje na 7200 al neki tazga...rdece polje se zacne pri 7k rpm, je pa tud pri meni po obcutku boost moci glih nekje od 4500rpm naprej pa do 6000rpm (skratka slabs k dizel) motor te mx5 je res en piece of shit...pa se zvok k konzerva Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Symon Napisano 27. oktober, 2012 Prijavi Napisano 27. oktober, 2012 Svetlo rde?a je na kolesih, temna je prera?unano na gredi. Svetlo modra je navor na kolesih, temno je prera?unano na gredi. Nasploh je tole na kolesih dosti bolj realno, prera?unano mi je nekam ?udno, ponavadi sta si izmerjeni in prera?unani krivulji bolj podobni. Citiraj
Baby Viper Napisano 27. oktober, 2012 Prijavi Napisano 27. oktober, 2012 Svetlo rde?a je na kolesih, temna je prera?unano na gredi. Svetlo modra je navor na kolesih, temno je prera?unano na gredi. Nasploh je tole na kolesih dosti bolj realno, prera?unano mi je nekam ?udno, ponavadi sta si izmerjeni in prera?unani krivulji bolj podobni. Ne,ubistvu je tko:svetlo rde?a in svetlo modra sta plintemno rde?a in temno modra sta bencin Merjeno vse na kolesih, druga?e pa je razen izpuha zaenkrat vse stock kar se pogona ti?e No enivej,tko kot se ?uti med vo?njo so tut valji pokazal,da se ve?ja razlika med plinom in bencinom pozna ?ele nad 4500,pa tut to bi znala dodatna optimizacija ?e mal popravt.. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
mazda_mx Napisano 28. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 28. oktober, 2012 To je moc na gredi motorja. Na kolesih je malce manj. Moc narasca do blokade, ker je v sredini malce premalo navora in moci. Bi bilo treba malo pogledat motor in elektroniko bolj od blizu. Citiraj
LabiGT Napisano 28. oktober, 2012 Prijavi Napisano 28. oktober, 2012 se pravi razlika lpg proti bencin je ogromna? ne vem, ce sem prav razumel? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
mazda_mx Napisano 28. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 28. oktober, 2012 Ni ogromna, samo 14KM. Odvisno je tudi od vrste LPG sistema, nastavitev le tega. Citiraj
LabiGT Napisano 28. oktober, 2012 Prijavi Napisano 28. oktober, 2012 ne vem, ze teh 106 je bogih, ce das stran 14, pol ne ostane nc ponavadi lpg feni pravijo, da zgubis max 3% Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Symon Napisano 28. oktober, 2012 Prijavi Napisano 28. oktober, 2012 Ne,ubistvu je tko:svetlo rde?a in svetlo modra sta plintemno rde?a in temno modra sta bencin?ist sem mislil da je eno na gredi drugo na kolesih ker ponavadi je tako izpisan graf. Potem je kar nekaj razlike med plinom in bencinom, no je vsaj enkrat na valjarjih to izmerjeno. Citiraj
Boss Napisano 28. oktober, 2012 Prijavi Napisano 28. oktober, 2012 ne vem, ze teh 106 je bogih, ce das stran 14, pol ne ostane nc ponavadi lpg feni pravijo, da zgubis max 3% Ja, ?e verjame? v pravljice, pa ?e verjame?, da je poraba z LPG-jem ve?ja samo za 5% in podobne sme?ne zgodbe, ki jih vgrajevalci LPG-ja la?ejo strankam. Citiraj
Z M A J Napisano 28. oktober, 2012 Prijavi Napisano 28. oktober, 2012 Fantje, jaz se NITI MALO ne sekiram, dejmo re?t, da imam na LPG ju (napram benzu) 15% izgube, to bi bilo potem iz (teoreti?nih) 166HP nastalo cca. toliko kot jih ima Mazda6 istega letnika, 2.0 benz motor (141HP). Za mojo vo?njo ?ist zadost, za tele omejitve tudi, je pa res, da mi na LPG-ju ?rnoZmayda ne stegne ?ez 220kmh (po ?tevcu, ki verjetno itak kvalitetno la?e). Taka je pa? moja resnica o plinu, tako da ?ist v redu. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 28. oktober, 2012 Prijavi Napisano 28. oktober, 2012 Taka je pa? moja resnica o plinu, tako da ?ist v redu. Sej je logi?no zakaj ima? plin in da je to ekonomsko zelo dobra ra?unica in v osnovi je to bistvo. Vse ostalo okol plina je pa precej BS-a pa ga ne bi bilo treba sej ljudje v 99% primerih dajo plin notri zaradi manj?ih stro?kov pri gorivu in tukaj se zgodba kon?a. Ne vem pa zakaj nekateri ho?ejo nakup LPG sistema ?e dodatno opravi?evat z ekologijo (farbanje samega sebe), minimalnimi izgubami pri mo?i in navoru (kar tudi ni res) in ?e namesto v enem letu povrne? stro?ek nakupa LPG-ja v dveh letih pa se tud svet ne bo podrl in nih?e jih ne bo imel za bedake :ne vem: Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.