Sishi Napisano 18. julij, 2005 Prijavi Napisano 18. julij, 2005 Z eno besedo - KATASTROFA . Sploh ne morem k sebi pridet . Slike sledijo...kdaj drugi? ... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Guest DANDO Napisano 18. julij, 2005 Prijavi Napisano 18. julij, 2005 -bova vidla kaj lahko popraviva, ?e se da sploh.me kar mal dr?i da bi ti eno tapravo vrgel, pa lahko posredduje bosti, pa tud sam vem, ?esa so li?arji zmo?ni.jaz velik ?triham po 5-10 avtov na leto, pa sem ?e doskrat noru, da bom pri li?arju vse razbil,pravi, da sem preve? natan?en, sem pa ?e vidu, da tisto kar je bilo za mene good, je bilo za nekoga skropocalo. Citiraj
Guest DANDO Napisano 18. julij, 2005 Prijavi Napisano 18. julij, 2005 drga? pa je najbolj, da se ga full pribije?,samo obvezno klju?e od avta stran.danes se za volan vsede pijan samo ?e budala. Citiraj
Guest DANDO Napisano 21. julij, 2005 Prijavi Napisano 21. julij, 2005 danes mi je 323f pokazal mazdo.?e podvozje ruske podmornice je lep?e po?trihano.brez zajebancije. Citiraj
torstorm Napisano 21. julij, 2005 Prijavi Napisano 21. julij, 2005 ma? kako sliko ker me res zanima kako ti je li?ar to naredil.?e mu je kje steklo ,kaka kapljica pa? za?mirgla? in spolira?. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
Guest DANDO Napisano 21. julij, 2005 Prijavi Napisano 21. julij, 2005 kak?na kapljica, avto je cel pomaran?ast, premalo barve, ?trihan je ?ez kljuke, ne da bi jih dol snel, ?trihan je po gumah vrat,bo?no v bodiju do vi?ine letev cca 25 cm, ne la?em , slab?e kot podvozje ruske podmornice, ma ?e pomislim, klaj ruske podmornice, slab?e kot...kaj takega ne more? verjet ?e ne vidi?.za to rabi? bit umetnik .in pol ti celo pravi li?ar, da je avto super narejen.verjetno sanja?, ko to vidi?, vam povem.kaj je moral 323f pretrpet in kaj bo ?e moral pretrpet zaradi tega.letve ob zadnjem steklu na havbi kar na debelo na penzel...joj!!! Citiraj
eye Napisano 22. julij, 2005 Prijavi Napisano 22. julij, 2005 to se je zihr kak?n norca delu damn da hud be Citiraj
Grega_ Napisano 22. julij, 2005 Prijavi Napisano 22. julij, 2005 323F pa si prepri?an da si prepri?an da si ti li?arju avto pelu? Kako ti je ratal tak?nemu li?arju pelat? Se nisi pozanimal al ti ga je kdo priporo?al pol se je pa to zgodil? Citiraj
Sishi Napisano 22. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. julij, 2005 Men se je mudil prebarvat avto za sre?anje v Graz-u. Vsi li?arji so mi rekli, da imajo ?as ?ele avgusta. Pol se je pa en kolega spomnu, da je sosedu en li?ar ?trihal Mercedes ML-a. Pa mi je dal telefon, sem ga vpra?al ?e ma cajt - pravi da ja. Se zmeniva, da bo do petka (15.7) fertik. To mi deli sem si mislu. Pol pa ...saj bom dal danes slike gor ... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Marko_mx-3 Napisano 22. julij, 2005 Prijavi Napisano 22. julij, 2005 a bomo vsaj zvedli kateri li?ar je to bil, da se ga na veliko izognemo. Citiraj
Sishi Napisano 22. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. julij, 2005 To je en li?ar iz Trzina. ?triha pa baje kamione, vili?arje, ipd. To sem zvedel ?ele kasneje. Aja pa v?asih kak?en avto zaj..e . Ko zvem kako mu je ime pa naslov tud povem...da nau ?e kdo ?ou tja ... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Sishi Napisano 22. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. julij, 2005 Evo ?e slike... 1. Avto je takole cel pomaran?ast ... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Sishi Napisano 22. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. julij, 2005 2. ?e mal pomaran?e ... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Sishi Napisano 22. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. julij, 2005 3. Rob vrat ... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Sishi Napisano 22. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. julij, 2005 4. @DANDO podvozje ruske podmornice ...Me je sredi tedna poklical po telefonu, ?e bi imel grobo za??ito do laj?t na vratih. Sem rekel STROGO NO?EM ...vseeno je naredu ... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
mike007 Napisano 22. julij, 2005 Prijavi Napisano 22. julij, 2005 Zaka si pa vzel tak avto? Kolk si pa pla?u? Jst vem da vzamem avto ne da bi kej pla?u, pa ?e enkrat ga v pi**o sunem! Citiraj
Sishi Napisano 22. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. julij, 2005 5. Pa ?e biser ...ko je lepilne trake dol dajal, se mu je mal odlu??lo...pa je kr popenzlu ... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Sishi Napisano 22. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. julij, 2005 6. Je ?e ??etine pustu za okras ... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Sishi Napisano 22. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. julij, 2005 Zaka si pa vzel tak avto? Kolk si pa pla?u? Jst vem da vzamem avto ne da bi kej pla?u, pa ?e enkrat ga v pi**o sunem! Ko sem mu dal avto je reku ?e mu dam kej vnaprej..sem mu dal 50kSIT. Pol bi mu mogu dat pa ?e 80kSIT (za 130KSIT sva bla zmenjena). Pa mu nisem dal ni?...in to je to...je.i ga... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
komar Napisano 22. julij, 2005 Prijavi Napisano 22. julij, 2005 Ejjj, ?e ne bi videl res ne bi verjel!!!! In to dandanes - mogo?e pred 20 leti na kakem fi?ku ali 101-ki...pa ?e tam Ta si pa res zaslu?i - bum-bum-bum... Hmmm, samo coool - jeza ?kodi lepoti... :mi pijemoo: Citiraj Papa, Tomi
Guest DANDO Napisano 22. julij, 2005 Prijavi Napisano 22. julij, 2005 sishi, zdaj si pa res car. Citiraj
Guest DANDO Napisano 22. julij, 2005 Prijavi Napisano 22. julij, 2005 havbo bi lahko mal zamaskiral, ?e bi nanjo nalimal enga velizga orla...sicer pa ?e se bo?vozil pono?i niti ni tako hudo.samo ne parkiraj ga kje pod kakimi lampami.sem ti v?eraj rekel ko si bil pri meni, da se bom mal pohecal na tvoj ra?un. Citiraj
Grega_ Napisano 22. julij, 2005 Prijavi Napisano 22. julij, 2005 uuuuuuuu boli ?e mene srce, ker tole je pa grozn ..sam tista za??ita je tud za bruhat, res kot podmornica zgleda vse skupi Kaj bo? pa zdej naredu?? Ga bo? dal ?e enkrat pre?trihat takemu ki se spozna?? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.