abi1 Napisano 9. oktober, 2012 Prijavi Napisano 9. oktober, 2012 kater tester mi priporo?ate kupt za mojo m6 Citiraj
batko Napisano 9. oktober, 2012 Prijavi Napisano 9. oktober, 2012 kater tester mi priporo?ate kupt za mojo m6 Kaj bi rad delal z testerjem na avtu in kolko si pripravljen porabit? Citiraj www.gistel.si
mazdaman Napisano 9. oktober, 2012 Prijavi Napisano 9. oktober, 2012 Najprej probaj ?e univerzalni testerji sploh delujejo na tvoji mazdi, ker na enih 6-tkah so te?ave in ne deluje nobeden razen originalni. potem pa kot je batko napisal. je pa skoraj na vseh koncih SLO kak?en mazda?, ki ti bo probal svoj tester ali dela. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
batko Napisano 9. oktober, 2012 Prijavi Napisano 9. oktober, 2012 Jaz imam univerzalni tester od delphi-ja in dela brez problema na starih sestkah. Ce pa isces kaj profesionalnega moras vzet kitajsko kopijo originalnega testerja ki te pride okrog 400 eur. Ali pa elm327, ki stane okrog 15 eur samo z njim lahlo pogledas samo napake v motorju. Ce rabis tester samo za resit napako me lahko kontaktiras, sem vsak vikend v LJ. Citiraj www.gistel.si
mazdaman Napisano 9. oktober, 2012 Prijavi Napisano 9. oktober, 2012 Jaz imam univerzalni tester od delphi-ja in dela brez problema na starih sestkah. Ce pa isces kaj profesionalnega moras vzet kitajsko kopijo originalnega testerja ki te pride okrog 400 eur. Ali pa elm327, ki stane okrog 15 eur samo z njim lahlo pogledas samo napake v motorju. Ce rabis tester samo za resit napako me lahko kontaktiras, sem vsak vikend v LJ. ima? kak?en link do kitajske kopije? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
batko Napisano 9. oktober, 2012 Prijavi Napisano 9. oktober, 2012 ima? kak?en link do kitajske kopije? Ti ga lahko najdem, samo moras pazit da ti ga na carini ne zaplenijo...ce te zanima me kontaktiraj na ZS, pa ti bom vse razlozil. Citiraj www.gistel.si
pero79 Napisano 25. oktober, 2012 Prijavi Napisano 25. oktober, 2012 rabil bi mehanika z testerjem za mazdo5 2.0d in ki tudi kaj po?raufa. Novo mesto, Kr?ko, Celje... Citiraj
Danny Napisano 26. oktober, 2012 Prijavi Napisano 26. oktober, 2012 vmesniki so skori vsi enaki, vsa fora je v softwerju Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.