Skoči na vsebino

mazda 6 240tkm

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

ogledal sem si mazdo 6 letnik 2008 140konj dizel,...

avto ima 240tkm je redno servisirana na 20tkm in je slovenska....

se spla?a kupit avto s toliko km ali naj raje i??em z manj?

koliko sploh zdr?ijo mazdini motorji ter vse ostalo...

Napisano

Delal je 60 kkm/leto (~200 km/dan), torej je bil avto skoz v pogonu, kar je za avto najbolj?e. Ta sigurno ni imel problemov z DPF. :hudicek:

Za pametno ceno bi ga vzel, zakaj pa ne.

Turbinca ma?inca, gremo na vinca!

Napisano

To ni Rena, to je Mazda. Ti motorji se vrtijo dokler ne crknejo. Potem se pa ustavijo.

?e menjalnika ne polomi? sam, je skoraj neuni?ljiv.

?e mrzle turbine ne na?iga? v obrate, je kar trpe?na.

Motor se pa vrti, dokler ne crkne.

Zavedaj se, da avto ni konj. Konju vidi?, da je obesil glavo, pa ve?, da je bolan. Avto se pa sveti kot nov, kaj skriva v drobovju, se pa poka?e s ?asom. Je pa dejstvo, da so Mazdini motorji med bolj?imi in zanesljivej?imi, kar jih lahko dobi?. Kar pa ne pomeni, da ti ne bo ni? odpovedalo. Pomeni samo to, da z nakupom Mazde najmanj tvega?.

?e je avto primerno vzdr?evan in ?e je primerno uporabljan, bo naredil 300000 in ?e ?ez.

Obilo uspeha pri nakupu in obilo sre?nih kilometrov!

Ne, Boss, za to ni zaslu?na Pahorjeva vlada.

Ne, Boss, za to ni kriva Jan?eva vlada.

Da te ustavim, ?e preden sploh za?ne?.

Napisano

mazdini motorji so res trpe?ni primer moja biu?a mazda 6 1.8 DOHC 90KM 1997 letnik je imela 350000km pa motor ?eu v nulo edino olja je malo pila za kar so krivi obrabljeni tefloni...

Napisano

je ni ve?

druga?e ima moja biv?a 626 1,8 bencin 300tkm pa na 15tkm ne popije ni? olja :D

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

je ni ve?

druga?e ima moja biv?a 626 1,8 bencin 300tkm pa na 15tkm ne popije ni? olja :D

jah saj moja tudi nebi samo je enkrat presko?il zobati jermen.Povr?nost prej?njega lastnika ker ni menjal ?panera in verjetno je to ostalo kot posledica da je od tistega ?asa pila malo olja

Napisano

To ni Rena, to je Mazda. Ti motorji se vrtijo dokler ne crknejo. Potem se pa ustavijo.

?e menjalnika ne polomi? sam, je skoraj neuni?ljiv.

?e mrzle turbine ne na?iga? v obrate, je kar trpe?na.

Motor se pa vrti, dokler ne crkne.

Zavedaj se, da avto ni konj. Konju vidi?, da je obesil glavo, pa ve?, da je bolan. Avto se pa sveti kot nov, kaj skriva v drobovju, se pa poka?e s ?asom. Je pa dejstvo, da so Mazdini motorji med bolj?imi in zanesljivej?imi, kar jih lahko dobi?. Kar pa ne pomeni, da ti ne bo ni? odpovedalo. Pomeni samo to, da z nakupom Mazde najmanj tvega?.

?e je avto primerno vzdr?evan in ?e je primerno uporabljan, bo naredil 300000 in ?e ?ez.

Obilo uspeha pri nakupu in obilo sre?nih kilometrov!

Ne, Boss, za to ni zaslu?na Pahorjeva vlada.

Ne, Boss, za to ni kriva Jan?eva vlada.

Da te ustavim, ?e preden sploh za?ne?.

se pravi da ?e jo bom pridno servisiral in lepo vozil bo ma?ina zdr?ala 500 000tkm?

ker avto sem ?el pogledat in je motor popolnoma suh (ni bil pran) tudi na podvozju menjalik spodni del motorja ni imel sledu olja,...

se pravi da ?e bo prava cena ne bom ni? zaj**** z nakupom?

lp

Napisano

se pravi da ?e jo bom pridno servisiral in lepo vozil bo ma?ina zdr?ala 500 000tkm?

ker avto sem ?el pogledat in je motor popolnoma suh (ni bil pran) tudi na podvozju menjalik spodni del motorja ni imel sledu olja,...

se pravi da ?e bo prava cena ne bom ni? zaj**** z nakupom?

lp

To se pa mora? sam odlo?it. Da pozneje komu ne o?ita?. :P V Italiji je en ?lan na njihovem Mazda forumu, ki ima 6.-ko prve generacije z ?e 340000 km in avto kar gre in gre. :D

Napisano

To se pa mora? sam odlo?it. Da pozneje komu ne o?ita?. :P V Italiji je en ?lan na njihovem Mazda forumu, ki ima 6.-ko prve generacije z ?e 340000 km in avto kar gre in gre. :D

Me pa res zanima, kdo na forumu ima najve? prevo?enih km z Mazdo seveda,neglede na tip... :) Lahko bi nardili lestvico.... Labi? mejbi... :ne vem:
Napisano

Tu bi se pa lahko na? zmaj malo pohvalil :prstgor:

307.000 km bo vsak cajt (od tega dobrih 230.000 na LPG gorivo). :aaaaa::jupiii:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

M6 2.0d 120km, leto 2003.

297.000 km,

razen servisov je bilo menjano doslej samo:

sklopka + vztrajnik, zavorne plo??ice, baterija, ?arnice, gume.

In ama ni?ta drugega.

Izgleda da bo ?e kar nekaj ?asa pri hi?i.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• A 2018 letnik nima več homologiranih 17?   Namreč jaz imam na 2017 leniku homologirane R17 in R19.   Seveda je vožnja z R19 občutno boljša, ampak za pozimi zaradi robov, neznih cestnih razmer, cene,... sem vseeno vzel še en komplet R17.     Sori ker ti solim pamet, pa vseeno je za premislit. Felge so praktično 100 eur neke aftermarket na kos.   Če hočeš ugodno ceno za kvaliteto bi vzel Vredestein Wintrac PRO ali Kleber Krisalp HP3 za 180 eur na kos.   Vredestein vozim jaz v R17 dimenziji in sem zelo zadovoljen (tedensko delam po cca 500 km), Kleberce ima pa precej ljudi na forumu @Bini, @Tilen5,.. Ampak tudi oni v manjši dimenziji.   Pnevmatike Vredestein 225/45 R19 96V XL 3PMSF | Wintrac PRO+ | LiderPnevmatik.si WWW.LIDERPNEVMATIK.SI Pnevmatike Vredestein Wintrac PRO+ 225/45 R19 96V XL 3PMSF na zalogi in ceneje na spletišču LiderPnevmatik · Brezplačna dostava · Enostavno in hitro naročilo.  
    • jaz sem se tudi v pon ustavil na shellu, ker me je zanimalo če imajo tudi v NM tako kot pravi @Alex E5 na navadnem 95... in ja, bomba 
    • najprej so bili karavani, potem so bili enoprostorci, sedaj so suvi, prej ali slej se bo cikelj obrnil in karavana bo šla dalje !!!
    • To je bila pa dolga vojna 😜
    • Daj vin šasijo da pogledam, sam d kisikova sonda crkne mal dvomim, možno pa je, jz bi kr adblue off naredu k ga najbrš adblue serje ne ta sezor. K boš zmetov 1500€ na avto pa še kr nbo delal. Preden boto adblue začel meriti bo tud ta mazda pezijo dočakala. O vw in adblue pa raje nebi sploh kometirov.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.