mato Napisano 10. oktober, 2012 Prijavi Napisano 10. oktober, 2012 ... v daljinsko centralno zaklepanje. Za mali denar se prodajajo moduli za nadgradnjo. A je kdo izmed vas to ?e naredil? ?e je, me zanima, ali je priklop modula samo v motronem prostoru oz. kabini, ali je potrebno kable vle?i tudi po vseh vratih. Hvala za odgovor. Citiraj
Deeyan Napisano 10. oktober, 2012 Prijavi Napisano 10. oktober, 2012 ... v daljinsko centralno zaklepanje. Za mali denar se prodajajo moduli za nadgradnjo. A je kdo izmed vas to ?e naredil? ?e je, me zanima, ali je priklop modula samo v motronem prostoru oz. kabini, ali je potrebno kable vle?i tudi po vseh vratih. Hvala za odgovor. zdej, ?e centralno zaklepanje ma? pol sam na stare kable priklopi? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mato Napisano 10. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 10. oktober, 2012 zdej, ?e centralno zaklepanje ma? pol sam na stare kable priklopi? Pa se ti kabli zdru?ijo na enem mestu, ali je potrebno "pol avta" podreti? Citiraj
Deeyan Napisano 10. oktober, 2012 Prijavi Napisano 10. oktober, 2012 Pa se ti kabli zdru?ijo na enem mestu, ali je potrebno "pol avta" podreti? podre? samo tapeto levih vrat (vozni?kih) kjer je glavni motor?ek kjer je vse povezano prek njega Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mato Napisano 10. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 10. oktober, 2012 Hvala za pomo?. To potem ne bo prevelik zalogaj. Razmi?ljal sem o ne?em takem. Citiraj
Deeyan Napisano 10. oktober, 2012 Prijavi Napisano 10. oktober, 2012 nzk, js sm si sicer takrat v 323C montiral tole zadevo http://www.giordon.si/avtoalarm_G686U.html Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mato Napisano 11. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 11. oktober, 2012 Eno podvpra?anje, da ne odperam nove teme. V svoji mazdi imam armaturo brez obratomera. Ker je mo?nost dobiti tako z obratomerom za mali denar, me zanima, ?e so konektrorji enaki in se samo zamenja, ali pa moj avto nima povezave za obratomer. ?ic se mi ne da posebej vle?t. Hvala za odgovor. Citiraj
DonFelipe Napisano 25. oktober, 2012 Prijavi Napisano 25. oktober, 2012 Kateri letnik in model ima?? Citiraj
nisde Napisano 16. december, 2012 Prijavi Napisano 16. december, 2012 Da si mal sposodm temo, zgubu sm klju?e od avta in s tem posledi?no edini daljinc k sm ga meu. Zdj a lahko kupm ker kol alarm sistem glede na to da je ?e serijsko blo daljinsko centralno, al moram bit pr ?em pozorn? Mau je fejl s klju?em odperat, kb meu hundej ponija Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Turbo Lumpi Napisano 16. december, 2012 Prijavi Napisano 16. december, 2012 Da si mal sposodm temo, zgubu sm klju?e od avta in s tem posledi?no edini daljinc k sm ga meu. Zdj a lahko kupm ker kol alarm sistem glede na to da je ?e serijsko blo daljinsko centralno, al moram bit pr ?em pozorn? Mau je fejl s klju?em odperat, kb meu hundej ponija Men se isto zgodil... blem je ?e ma? tut blokado motorja.. popa 1x da? vn accomulator pa si pe?en. Jest sm pol mogu razderat ceu sistem dalinski (aftermarket biu) zdej pa lepo poni varjanta, dokler si ne zrihtam druzga alpa novga dalinca z isto kodo. Citiraj
nisde Napisano 16. december, 2012 Prijavi Napisano 16. december, 2012 Ma blokado ja, ampak bomo probal to na drug na?in re?t. Skratka ajm fucked Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Deeyan Napisano 16. december, 2012 Prijavi Napisano 16. december, 2012 n?, lepo novo napravo not, original centrala se preve?e, pa je stvar re?ena (Giordon zadeva cca. 50?) Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
nisde Napisano 16. december, 2012 Prijavi Napisano 16. december, 2012 Ma? kak link kje lah to ubodem? Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Deeyan Napisano 16. december, 2012 Prijavi Napisano 16. december, 2012 Ma? kak link kje lah to ubodem? tole sm js u C-jko fliknu http://giordon.si/alarmi.html Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.