Z M A J Napisano 12. oktober, 2012 Prijavi Napisano 12. oktober, 2012 V eni sosednjih tem ste ?e na?eli to debato, pa me res zanima kok ima kdo na ?tevcu (ali dejansko) prevo?enih. No moja 6-ka 8/2003 2.3 benz (LPG), ima ta moment na ?tevcu 306.460km, pa me zanima kdo jih ima ?e ve? (zlasti ?e je kak?na 6-ka tule na forumu te sorte)? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 12. oktober, 2012 Prijavi Napisano 12. oktober, 2012 V eni sosednjih tem ste ?e na?eli to debato, pa me res zanima kok ima kdo na ?tevcu (ali dejansko) prevo?enih. No moja 6-ka 8/2003 2.3 benz (LPG), ima ta moment na ?tevcu 306.460km, pa me zanima kdo jih ima ?e ve? (zlasti ?e je kak?na 6-ka tule na forumu te sorte)? a ni bla ?e ena tema s tem? Neki imam v RAMu glave..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 12. oktober, 2012 Prijavi Napisano 12. oktober, 2012 slikano enkrat prej?nji mesec, zdej je ?e cca. 204.500km, na F-u pa okrog 210kkm Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
schurda Napisano 12. oktober, 2012 Prijavi Napisano 12. oktober, 2012 V eni sosednjih tem ste ?e na?eli to debato, pa me res zanima kok ima kdo na ?tevcu (ali dejansko) prevo?enih. No moja 6-ka 8/2003 2.3 benz (LPG), ima ta moment na ?tevcu 306.460km, pa me zanima kdo jih ima ?e ve? (zlasti ?e je kak?na 6-ka tule na forumu te sorte)? Mislim, da bo tole potrebno argumentirati s kak?no sliko npr. Kot dokazno gradivo. Jaz sem ?al ?ele na tvoji polovi?ki. Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
jstdoma Napisano 12. oktober, 2012 Prijavi Napisano 12. oktober, 2012 Jst jih mam 269000 na ?tevcu Poraba.com Citiraj
Deeyan Napisano 12. oktober, 2012 Prijavi Napisano 12. oktober, 2012 Mislim, da bo tole potrebno argumentirati s kak?no sliko npr. Kot dokazno gradivo. Jaz sem ?al ?ele na tvoji polovi?ki. Js sm lohk pri?a Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 12. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 12. oktober, 2012 Mislim, da bo tole potrebno argumentirati s kak?no sliko npr. Kot dokazno gradivo. Jaz sem ?al ?ele na tvoji polovi?ki. Pred dobrima dvema mesecema; http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=8417&st=180 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Još šta Napisano 12. oktober, 2012 Prijavi Napisano 12. oktober, 2012 vrjetno kr zmagujes Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
theBill Napisano 12. oktober, 2012 Prijavi Napisano 12. oktober, 2012 Evo moji kilometri pred dobrima dvema mesecema - zdaj jih ima ?e skoraj 255000. Da bi zdr?al vse skupaj ?e ene par let Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Mraušk Mčk Napisano 13. oktober, 2012 Prijavi Napisano 13. oktober, 2012 slikano enkrat prej?nji mesec, zdej je ?e cca. 204.500km, na F-u pa okrog 210kkm Kaj pomeni tista kratica na ?tevcu R.I.P. ? Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Grega_ Napisano 13. oktober, 2012 Prijavi Napisano 13. oktober, 2012 Kaj pomeni tista kratica na ?tevcu R.I.P. ? TRIP Citiraj
Deeyan Napisano 13. oktober, 2012 Prijavi Napisano 13. oktober, 2012 ja upam, da R.I.P. ?e dolgo nebo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Još šta Napisano 13. oktober, 2012 Prijavi Napisano 13. oktober, 2012 hehehe rip,huda Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Z M A J Napisano 13. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 13. oktober, 2012 Ali pa ?e bi bilo namesto ?rke T ?rka K, pa kot vidimo je na koncu ?e ?rka A. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Još šta Napisano 13. oktober, 2012 Prijavi Napisano 13. oktober, 2012 Ali pa ?e bi bilo namesto ?rke T ?rka K, pa kot vidimo je na koncu ?e ?rka A. hahaha,dec! kva jih strela nice1 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Deeyan Napisano 13. oktober, 2012 Prijavi Napisano 13. oktober, 2012 Ali pa ?e bi bilo namesto ?rke T ?rka K, pa kot vidimo je na koncu ?e ?rka A. Zmaj, ne se ?pilat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
yanko Napisano 15. oktober, 2012 Prijavi Napisano 15. oktober, 2012 evo jest jih mam pa 229 264 Citiraj
DonFelipe Napisano 15. oktober, 2012 Prijavi Napisano 15. oktober, 2012 ?al nimam slike, lahko pa povem,da je bila v biv?i Taxi Ronda 626ka letnik 97 z 451000km. Brez kakr?nih koli te?av je bila v voznem parku 13-let. Takih ?al ne delajo ve? Citiraj
canyon Napisano 15. oktober, 2012 Prijavi Napisano 15. oktober, 2012 nimam slikce se pa lohk pohvalm da jih ma moja Fka ?e 276200 km Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Boss Napisano 17. oktober, 2012 Prijavi Napisano 17. oktober, 2012 A moja pride v po?tev? Sej tolk jih mam jaz na pol mlaj?i ?estki --- mal se vozi? Citiraj
Alex Napisano 17. oktober, 2012 Prijavi Napisano 17. oktober, 2012 Sej tolk jih mam jaz na pol mlaj?i ?estki --- mal se vozi? Kaaj ?e?, ?e sem pa do sedaj imel dva avta.In sedaj sem se enega re?il in sledim var?evalnim ukrepom. Vraga, sej bom ?e obogatel. Citiraj
jures Napisano 17. oktober, 2012 Prijavi Napisano 17. oktober, 2012 Sej tolk jih mam jaz na pol mlaj?i ?estki --- mal se vozi? je prvi lastnik mal priredil Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 17. oktober, 2012 Prijavi Napisano 17. oktober, 2012 je prvi lastnik mal priredil A Boss? A je navil kilometre, da je ve?ji frajer? Citiraj
jures Napisano 17. oktober, 2012 Prijavi Napisano 17. oktober, 2012 A Boss? A je navil kilometre, da je ve?ji frajer? A ti ma? Bossovo?? mislm da ne, ma? italijansko ?e mam ?e kaj RAM-a Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.