Alex Napisano 17. oktober, 2012 Prijavi Napisano 17. oktober, 2012 A ti ma? Bossovo?? mislm da ne, ma? italijansko ?e mam ?e kaj RAM-a A mojo si mislil? Ne, sem dobil tipa v Italiji, ki jo je imel na lizing.En fin nogometni sodnik.Jo je ?uval kot oko svoje pa tudi vse papirje od servisov, do pla?il avtocest do menjav gum so pozabili v kaselcu.Cela zgodovina avta je bila tam.Je pa imela ?e se ne motim 52000 km na ?tevcu, ko sem jo kupil in stara je bila dobro leto.Mislim, da kar realni kilometri za eno leto star avto. Citiraj
Boss Napisano 17. oktober, 2012 Prijavi Napisano 17. oktober, 2012 A ti ma? Bossovo?? mislm da ne, ma? italijansko ?e mam ?e kaj RAM-a Sej ve?, da je Boss de?urni krivec za vse - vpra? Lojza pa bo z velkim veseljem potrdu Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 23. oktober, 2012 Prijavi Napisano 23. oktober, 2012 Banda, mene ste pozabl... jaz mam na svoji 2.5 V6 krepko ?ez 300k km, to lahko potrdijo tudi nekateri na forumu. Slikce nemorm dat ker je ?tevec od ?kolke nekje okoli 200k km. Vem pa da ko je bila dana ma?ina v ?koljko da je bil okoli 290k km od ZADNJEGA SERVISA (nekje leta 2002). Potem pa bogve koliko je bilo ?e umes prevo?enih.... Trenutno je pa ma?ina v generalni obnovi - dihtunge na glavi, tefloni, jermena.. Citiraj
Baby Viper Napisano 23. oktober, 2012 Prijavi Napisano 23. oktober, 2012 Za tvojo zverino gremo lahko kr h kak?ni vede?evalki, pa bo ona povedala cifro Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 23. oktober, 2012 Prijavi Napisano 23. oktober, 2012 Za tvojo zverino gremo lahko kr h kak?ni vede?evalki, pa bo ona povedala cifro pa ji re?e?, da ?e pove napa?no cifro, da se ji slabo pi?e si itaq nebi nobena ve? upala napovedovat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.