Fajsula
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Od sportman333 · Napisano
nisem si mislil, da bom na stara leta spet navdušeno igral igrice, ampak GT 7 je res top igra :).....sploh z primerno opremo.... null -
Ma ja no, res jih ne razumem. A je tako težko narediti novo M6. Na svetu je ogromno fanov, predvsem bivših in sedanjih lastnikov M6, ki bi avto takoj kupili. Dvomim, da prodaja ne bi stekla, za SUV kupce je poskrbljeno, ostali, zvesti sedanom, karavanom, pa čakajo ko medved na maline, a Mazda tega nikakor ne vidi. Pa še to, sploh se ne bi rabili pretegnit, malo šminke, malo posodobitve, notri obsotječ motor, pa bi z minimalnimi razvojnimi stroški spet oživeli avto. Ne, oni se rajši ukvarjajo s 3 različicami CX60 in se bratijo s kitajci.
-
Saj tudi mene stiska, če so kje getribi. Javim, ko bo kaj novega. Dejansko sem od kolega slišal same dobre stvari od Akvonija. 👍
-
Od sportman333 · Napisano
sem imel kolega ki je imel podobno filozofijo in vozil 25let honde od prvega civica iz leta 90 naprej....nato je bilo pri hondi vse manj primernih avtomobilov, z zadnjo hibridizacijo je "obupal" in presedlal na vw , je še vedno fan honde, ampak tudi z vw je zelo zadovoljen (sicer resda ima r 4x4, ampak kljub vsemu, pravi da ni nikoli mislil, da bo zadovoljen z vw :)).
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo