DonFelipe Napisano 14. oktober, 2012 Prijavi Napisano 14. oktober, 2012 A je ?e kdo porajtal to ?udo?http://www.autoblog.nl/archive/2007/01/04/...verd-tot-bmw-z3 Citiraj
uklopko Napisano 15. oktober, 2012 Prijavi Napisano 15. oktober, 2012 druga?e pa kulsko Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 15. oktober, 2012 Prijavi Napisano 15. oktober, 2012 Men je Z3 izjemno grd cabrio, tako da je pa? uni?il Lopatarco Mx5. Zadnji konc (original) Z3-ja mi je tak, da bi ga uporabu kve?jemu za stojnico, kjer bi prodajal lubenice. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 15. oktober, 2012 Prijavi Napisano 15. oktober, 2012 Men je Z3 izjemno grd cabrio, tako da je pa? uni?il Lopatarco Mx5. Zadnji konc (original) Z3-ja mi je tak, da bi ga uporabu kve?jemu za stojnico, kjer bi prodajal lubenice. Hahahahahahaha Sicer je kar ujel linije no, ampak vseeno, brezveze. Citiraj
mazdaman Napisano 15. oktober, 2012 Prijavi Napisano 15. oktober, 2012 ?koda miate Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Deeyan Napisano 15. oktober, 2012 Prijavi Napisano 15. oktober, 2012 Od Z-jev mi je bil najbolj simpati?n Z8 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 15. oktober, 2012 Prijavi Napisano 15. oktober, 2012 Tega bi pa zlahka nardili iz Barkete npr. Meni recimo Z4 ni ?voh, no vseen mi je v tem segmentu bolj v?e?en SLK II. @?mego - od Z-jev mi je pa dale? najkulej?i 350Z, ki mi je ?e veliko lep?i kot 370. Tole mi je pa tud lep avto?ek za dol past; http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6555053&show=1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 15. oktober, 2012 Prijavi Napisano 15. oktober, 2012 slk je za zenske oz. za softic moske z4 pa je se bolj true, se najbolj pa s2000 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Dejan Pavlovic Napisano 15. oktober, 2012 Prijavi Napisano 15. oktober, 2012 s2000 se podpi?em:) avto za tistga k ma jajca:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Deeyan Napisano 15. oktober, 2012 Prijavi Napisano 15. oktober, 2012 Tega bi pa zlahka nardili iz Barkete npr. Meni recimo Z4 ni ?voh, no vseen mi je v tem segmentu bolj v?e?en SLK II. @?mego - od Z-jev mi je pa dale? najkulej?i 350Z, ki mi je ?e veliko lep?i kot 370. Tole mi je pa tud lep avto?ek za dol past; http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6555053&show=1 ok, ?e govorimo o teh Z-jih je pa men najljub?i tale (oldschool pa? ) Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
MazdaBoy Napisano 15. oktober, 2012 Prijavi Napisano 15. oktober, 2012 ok, ?e govorimo o teh Z-jih je pa men najljub?i tale (oldschool pa? ) 1.liga... Kaj ma? to? Citiraj
Deeyan Napisano 15. oktober, 2012 Prijavi Napisano 15. oktober, 2012 1.liga... Kaj ma? to? Nissan 280Z Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
DonFelipe Napisano 15. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 15. oktober, 2012 Mhm. Konkurenca je huda, a zavedati se je treba, da je MX-5 roadster za mno?ice, medtem ko so na?teti za tiste ki ?elijo izstopati. Citiraj
canyon Napisano 16. oktober, 2012 Prijavi Napisano 16. oktober, 2012 Mhm.Konkurenca je huda, a zavedati se je treba, da je MX-5 roadster za mno?ice, medtem ko so na?teti za tiste ki ?elijo izstopati. pa ?e iz mx-5 iztopa? posvoje ker jih ni ravno veliko ... je pa finan?no veliko la?je dostopen kokr pa katerkol drug roadster ... Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
jernic Napisano 18. oktober, 2012 Prijavi Napisano 18. oktober, 2012 pa ?e iz mx-5 iztopa? posvoje ker jih ni ravno veliko ... je pa finan?no veliko la?je dostopen kokr pa katerkol drug roadster ... Da dodam svoje gre?ne misli tule... Sem imel priliko peljat z4, ki ga je sosed pripeljal za ?e zvikend.Manekeveze tam , kajvem.. No... in prvi vtis uaaauuuu.. leeep, res , ni kaj, eleganzza puro, Dolga havba ,sedi? na zadnji aksi.. res kul.Ok, pa to itak vemo...smo ?e videli kakega na cesti.. Se usedem not , uauuuuuu. .kot ulit za mojih 191 cm ,ergonomija res vrhunska... !Pa?e... Se greva peljat , peljem... Ok ,kot po jajcih , avta ne poznam ,pa ?e avtomatik .. Kwa? Avtomatik..?! Ođizuskrajstus.! Roadster pa avtomatik..! Kdo si je to izmislil...?Noja.,moderni ?asi pa?. Torej peljem...Cesta slaba, kot vsakdan na na?em koncu...khm...kje so pa luknje.? N? ne stresa podvozje , ni? ne vle?e volan po vegah..?So popravili dopoldne , pa nisem porajtal..? Nene, pravi kolega, ?aki, vklopim sport program... pritisne en knof.Evo ga ,dej pa bo.. To bo, to je ja f16 brez kril , sedaj pa bo ?lo zares...Poletela bova v ?oferska nebesa.. Hm... ni neke razlike..? Cuknem volan levodesno,... ni? ,avto gre kar naravnost..Kako prosim ?Obrnem volan levodesno...skoraj ni? ,avto gre ?e vedno skoraj naravnost.Kje je odzivnost, madona ? Kje je ob?utek kontrole, meje , vo?nje skratka.... Dobro , prideva v ovink, kjer se na sredi zamenja kvaliteta asfalta , Tam moja pohlevna mexi odleti na po?rek, da je veselje.. daaaale? ,?e le imam dober dan.In nobenega nasproti sevede.. Probam isto z f16 brez kril...pohodim gas,cuknem volan..grevaaaa..Jok brate... nikamor ne greva . Ta hip spodnese , zadnji konec in se v hipu ustavi, kot zalepljen za cesto. Ni? ne bo z driftanjem... Pa 185 konjev da ima ?Ima ,pa tono in pol tudi..Ojej , Mazda 6 karavan je 150kil la?ja od tega roadsterja..! Torej ,si rekel, da si vklopil sport ?Ja.Ok. Takole rajtam, tale z4 je avto za blond barbike na portoro?ki rivi..No ,ajde ..?e bi bil 3,0 in ro?ni menjalnik, pa mehka streha ,da bi bil ene 50 kil la?ji..Potem bi gotovo bila druga zgodba..Upam vsaj ,v bemfelnovo dobro.. In potem gre tamnekdo predelat mexipet v z3.!Vam pravim , blasfemija.. )) Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
Baby Viper Napisano 19. oktober, 2012 Prijavi Napisano 19. oktober, 2012 Dobro napisano Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
g.Wankel Napisano 23. oktober, 2012 Prijavi Napisano 23. oktober, 2012 Hehe, Jerinc, kar lep roman?ek Citiraj
jernic Napisano 23. oktober, 2012 Prijavi Napisano 23. oktober, 2012 Hvala. Sem se lih dolgocajtil za ra?. pa sem pisunil enkrat za spremembo ,namesto brskal po xxx sajtih.l.. Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
LabiGT Napisano 23. oktober, 2012 Prijavi Napisano 23. oktober, 2012 ocitno nisi vedu, da pri bmwju enkratni pritisk tipke dsc pomeni, da izklopis le traction control... ce tiscis 5 sekudn pa izklopis tudi esp in pol se da z vsemi z4 power slajdat... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
g.Wankel Napisano 23. oktober, 2012 Prijavi Napisano 23. oktober, 2012 Celo dr?ati mora? gumb da lahko slajda?? Zeeeeh... Pa ?e konc dneva je ?e vseeno samo obi?ni bmw... Citiraj
LabiGT Napisano 23. oktober, 2012 Prijavi Napisano 23. oktober, 2012 in kaj je to tok problematicno da drzis gumb prvih 5 sek? (sej nisi mogoce razumu, da moras vsakic tiscat?)zakon avto in se posebej zakon zvok tuki sem se neki posnel, kr feeling pri odprti strehi peljat 250km/h (je pa bil nazalost automatik) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Symon Napisano 23. oktober, 2012 Prijavi Napisano 23. oktober, 2012 Sploh ne gre slabo za obi?nega BMWja, da ne re?em da bolje kot marsikater ne obi?en avto. Meni se ne zdi neka drama ?e mora? pritisniti knof za ugnasiti ESP, ?e Jures v Swiftu mora ti??ati knof nekaj sekund, da se popolnoma ugasne. Pri meni se pa res samo pritisne med vo?njo in se ugasne takoj in ?isto. Citiraj
jures Napisano 23. oktober, 2012 Prijavi Napisano 23. oktober, 2012 Sploh ne gre slabo za obi?nega BMWja, da ne re?em da bolje kot marsikater ne obi?en avto. Meni se ne zdi neka drama ?e mora? pritisniti knof za ugnasiti ESP, ?e Jures v Swiftu mora ti??ati knof nekaj sekund, da se popolnoma ugasne. Pri meni se pa res samo pritisne med vo?njo in se ugasne takoj in ?isto. In to kar lepih 5 sekund.....pridobil pa 2 sekundi na stezi Sem ?isto pozabil na to prvi krog Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
DonFelipe Napisano 24. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 24. oktober, 2012 Evo primerjave nekaj rund Citiraj
Baby Viper Napisano 24. oktober, 2012 Prijavi Napisano 24. oktober, 2012 Js bom kr obe prodal, ker sta v dragu tako zani? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.