g.Wankel Napisano 25. oktober, 2012 Prijavi Napisano 25. oktober, 2012 ?e kupi? 2 BMWja, bom tvoj najbolj?i prijatelj Citiraj
mazdaman Napisano 26. oktober, 2012 Prijavi Napisano 26. oktober, 2012 Evo primerjave nekaj rund Kaj si hoto pokazat, da je bmw 2,8 hitrej?i od Miate 1,8? Pa saj to je jasno ?e ni miata frizirana ga nebo nesla, razlika je v ob?utku v vo?nji kejr pri miati ?e pri manj?ih hitrostih dobi? ob?utek da se pelje? hitro. Medtem ko pri Z jih pa potrebuje? konkreten motor, ki ga mora? tudi obvladat in se potem da peljet da ima? ob?utek hitrosti, ki pa so takrat ?e zelo velike. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
DonFelipe Napisano 29. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 29. oktober, 2012 Kaj si hoto pokazat, da je bmw 2,8 hitrej?i od Miate 1,8? Pa saj to je jasno ?e ni miata frizirana ga nebo nesla, razlika je v ob?utku v vo?nji kejr pri miati ?e pri manj?ih hitrostih dobi? ob?utek da se pelje? hitro. Medtem ko pri Z jih pa potrebuje? konkreten motor, ki ga mora? tudi obvladat in se potem da peljet da ima? ob?utek hitrosti, ki pa so takrat ?e zelo velike. Miata ima ogromno navora ?e pri osnovnem 1,6 motorju, pa ?e prakti?na je za marsikajZ pa je le ?minka in ni? drugega Citiraj
jures Napisano 30. oktober, 2012 Prijavi Napisano 30. oktober, 2012 Miata ima ogromno navora ?e pri osnovnem 1,6 motorju, pa ?e prakti?na je za marsikajZ pa je le ?minka in ni? drugega Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 30. oktober, 2012 Prijavi Napisano 30. oktober, 2012 Miata ima ogromno navora ?e pri osnovnem 1,6 motorju, pa ?e prakti?na je za marsikajZ pa je le ?minka in ni? drugega ti pa ?e malo bu?ke lu?i?... Miata 1.6 (110HP) ma 134Nm navora, Z3 1.8 (115HP) ma pa ?e kr 168Nm navora Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 30. oktober, 2012 Prijavi Napisano 30. oktober, 2012 Na?e so o?itno pol delal v kaki ?e?ki tovarni in jim pozabl navor namonterat Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
DonFelipe Napisano 30. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 30. oktober, 2012 Bravo.MX-5 je v primerjavi s konkurenco precej bolj prostorna, omogo?a pa tako komfortno kot dirka?ko vo?njo.Kot vidite v drugih prispevkih ji tudi vleka prikolice ni tuja.Kar nekaj sem jih videl, ki so vlekle prikolice na morje in opravljale ostala dela,Kje je pa konkurenca tu?Je ni,ker je Bmw le za frajer?ke in ni? drugega. ti pa ?e malo bu?ke lu?i?... Miata 1.6 (110HP) ma 134Nm navora, Z3 1.8 (115HP) ma pa ?e kr 168Nm navora Tipi?no slovensko.Raje vozim ?vaba, kot da sedem v kaj drugega.Itak da je le ?minka.Pa precej bolj trd je. Na?e so o?itno pol delal v kaki ?e?ki tovarni in jim pozabl navor namonterat Odvisno na kaj in katerega si naletel.Kateri letnik in motor ima?? Citiraj
Z M A J Napisano 30. oktober, 2012 Prijavi Napisano 30. oktober, 2012 Kar se prostornosti Miate ti?e in njene konkurence (recimo da ji je 1. gen. SLK-ja konkurenca, ?eprav je bil avto MNOGO dra?ji), no ima ta avto prjatu Neyko, pa lahko re?em, da je v MB-ju ogromno prostora tudi za nas bolj visokorasle in okrogle, medtem ko v MX5 (NB) je zadeva zelo na tesno. NA ima malenkost ve? prostora kot NB, to je res. Ampak SLK je pravi enoprostorec proti obema. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 30. oktober, 2012 Prijavi Napisano 30. oktober, 2012 Tipi?no slovensko.Raje vozim ?vaba, kot da sedem v kaj drugega.Itak da je le ?minka. mene pa ti nebo? vidu se s ?vabatom furat pa jebe? ?minko! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 30. oktober, 2012 Prijavi Napisano 30. oktober, 2012 Bravo.MX-5 je v primerjavi s konkurenco precej bolj prostorna, omogo?a pa tako komfortno kot dirka?ko vo?njo. Raje vozim ?vaba, kot da sedem v kaj drugega.Itak da je le ?minka.Pa precej bolj trd je. Odvisno na kaj in katerega si naletel.Kateri letnik in motor ima?? NB serija je dale? od prostornosti, ampak meni ?isto ustreza. Tud s tem da je bmw bolj trd se ne strinjam, oba moja avto dokazujeta nasprotno Sta pa to '91 ferrari rde?a in '02 strato modra, obe z 1.6 motorizacijo in neverjetno ogromnim navorom. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
g.Wankel Napisano 30. oktober, 2012 Prijavi Napisano 30. oktober, 2012 ti pa ?e malo bu?ke lu?i?... Miata 1.6 (110HP) ma 134Nm navora, Z3 1.8 (115HP) ma pa ?e kr 168Nm navora Ni vse v ?tevilkah. Citiraj
Z M A J Napisano 30. oktober, 2012 Prijavi Napisano 30. oktober, 2012 Pa dobro, a vi sploh veste, da je to Nemc, pa ne samo Nemc, celo Bavarec (beri ultimativna oz. ultrapi?kohvatna makina). Kako lahko z njim (njegovim veli?anstvom) primerja? nek kr? od Kamikaze! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 30. oktober, 2012 Prijavi Napisano 30. oktober, 2012 sam res, to je le Brings Me Woman Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
DonFelipe Napisano 4. november, 2012 Avtor Prijavi Napisano 4. november, 2012 sam res, to je le Brings Me Woman Si to kon?no dojel? Citiraj
Deeyan Napisano 4. november, 2012 Prijavi Napisano 4. november, 2012 Si to kon?no dojel? to js ?e dolg vem Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
DonFelipe Napisano 4. november, 2012 Avtor Prijavi Napisano 4. november, 2012 to js ?e dolg vem Ni res.Doka?i. Citiraj
Deeyan Napisano 4. november, 2012 Prijavi Napisano 4. november, 2012 Ni res.Doka?i. samo zate Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
DonFelipe Napisano 5. november, 2012 Avtor Prijavi Napisano 5. november, 2012 samo zate To ja, naj ti bo.Vidi? pa da prej trzne na Z3.Si opazil, da Mazda in podobne znamke pri ogla?evanju nimajo teh bakic zraven, kot jih imata Bmw ipd..? Citiraj
Davidcene Napisano 2. februar, 2013 Prijavi Napisano 2. februar, 2013 BMW - Breaks My Wallet aja dejan .... bl ru?nih nisi najdu ? Citiraj
Deeyan Napisano 2. februar, 2013 Prijavi Napisano 2. februar, 2013 BMW - Breaks My Wallet aja dejan .... bl ru?nih nisi najdu ? za njega so dobre Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
tha_man Napisano 3. februar, 2013 Prijavi Napisano 3. februar, 2013 Jaz sem se lani odlo?al med Z4 in MX-5 NC. Dovolj je bila ena vo?nja z Z4 (2.5 motor), da je takoj izpadel iz konkurence, saj me je pustil popolnoma hladnega. Res da je veliko bolj prostoren in udoben kot MX-5, pa motor ima kul zvok (zmogljivosti za?uda niso bile kaj bolj?e kot MX-5 2.0, te?a o?itno naredi svoje). Ampak volanski mehanizem, menjalnik in sam feeling pri vo?nji so me pa ful razo?arali (pred tem sem namre? ?e peljal MX-5). Glede na to, da sem kupoval ?portni avto, je bila izbira jasna. ?e bi kupoval kruzerja ali pa bi se mi ?lo za poziranje, bi vzel BMW-ja. Ampak verjetno trojko cabrio, saj je tudi Z4 kljub vsemu ?e vedno majhen avtomobil. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.