bozick Napisano 15. oktober, 2012 Prijavi Napisano 15. oktober, 2012 ?ivjo, pri zadnjem servisu (100000km), kjer mi je Pelko uredil: - ?i??enje klime - demonta?a in ?i??enje ?rpalke + menjava podlo?k - komplet diski - ostalo klasika, olje, filter ... = 760 EUR ... Imam ob?utek, da se je poraba dvignila za najmanj 0,5l? Je to mo?no? ?e vedno pa mi cvilijo prednja kolesa ob zaviranju Prosim sporo?ite, ali se poraba pri zgoraj navedeni Mazdi zmanj?a ob vgraditvi ?ipa? Kje in za koliko lahko to uredim? Prosim za nasvete? Hvala, lep pozdrav. Citiraj
jures Napisano 15. oktober, 2012 Prijavi Napisano 15. oktober, 2012 Samo a ste res samo zaradi pol deci pripravljeni investirat 300? na primer? Koliko je skupna poraba, navsezadnje vozi? avto starej?e generacije z 100.000km, skoraj 1,3 tone...in poraba 7-8 je nekaj normalnega.... Poraba z boxom je max pol litra manj?a ampak ne na za?etku, ker te prevzame pove?anje mo?i in ga ?e malo stisne?, potem se vse skupaj umiri. Sem pa ne vem kolikorat napisal tukaj mazdo je treba odlo?no pospe?evat - bo manj?a poraba, ?e jo vle?e? kot TDIja bo ?rla veliko Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
bozick Napisano 15. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 15. oktober, 2012 Hvala za hiter odgovor. Vpra?anje je pri?lo iz debate glede porabe in podobnih avtov ... Da je ?ip super nadgradnja. Sam ?e je res cena tega 300 EUR in poraba malo manj?a se verjetno res ne spla?a :/ Citiraj
jures Napisano 15. oktober, 2012 Prijavi Napisano 15. oktober, 2012 Hvala za hiter odgovor. Vpra?anje je pri?lo iz debate glede porabe in podobnih avtov ... Da je ?ip super nadgradnja.Sam ?e je res cena tega 300 EUR in poraba malo manj?a se verjetno res ne spla?a :/ je malo ceneje ampak roko na srce (sem jih naro?al za fante, in uporabljam) to se ne naro?a zaradi porabe Ampak ?e bi probal.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
schurda Napisano 15. oktober, 2012 Prijavi Napisano 15. oktober, 2012 @bozick"... Imam ob?utek, da se je poraba dvignila za najmanj 0,5l?Je to mo?no?" Aja, kak?en pa je ta ob?utek? Kje pa to ?uti?? """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" Tanka? polno - vozi? - tanka? polno - zapi?e? razliko km - deli? litre s km - pomno?i? s 100. Zapi?e? v tabelo ali na poraba.com Ta ob?utek me nikoli ne prevara. Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
Z M A J Napisano 15. oktober, 2012 Prijavi Napisano 15. oktober, 2012 @Jures, napisal je da se je poraba pove?ala za pol litra ne deci-litra. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
bozick Napisano 15. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 15. oktober, 2012 Hehe, predvsem ?utim na ceni ?e 3. leto vozim z enakimi relacijami, navadami ... Tankam vedno 55l. avto ponavadi pride do remaining 0. ?ez zimo je poraba narasla (zaradi gum) cca 7,5l , kar je navadno, ampak ko servisu pred poletno sezono pa je kar nara??ala do 8l. Potem sem zamenjal ?e becin in isto. Sedaj pa me skrbi da bo v tej zimi spet naraslo, ampak v tem primeru na dobrih 8l Drugi uporabniki mazd pa imajo malenkost ni?jo porabo po debatah. Hvala, LSM. PS: sicer ne spada v to temo ... Ampak, ali lahko cviljenje novih zavor kako sami odpravimo? Citiraj
rx7fan Napisano 15. oktober, 2012 Prijavi Napisano 15. oktober, 2012 ja se ti spla?a chip tuning frend ga uporablja povpre?na poraba je manj?a za 1l ) sam je pa dav 230?... dra?ja vrjanta Citiraj
jures Napisano 16. oktober, 2012 Prijavi Napisano 16. oktober, 2012 ja se ti spla?a chip tuning frend ga uporablja povpre?na poraba je manj?a za 1l ) sam je pa dav 230?... dra?ja vrjanta bu?e Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.