iceman22 Napisano 22. oktober, 2012 Prijavi Napisano 22. oktober, 2012 ali mogoce kdo ve kako lahko razstavim zadnjo polico pri mazdi 6 letnik 2008 4 vratna verzija,moti me predvsem skripanje plasticne police.. ce obstaja kak DIY ali kj podobnega.. lp Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 22. oktober, 2012 Prijavi Napisano 22. oktober, 2012 ali mogoce kdo ve kako lahko razstavim zadnjo polico pri mazdi 6 letnik 2008 4 vratna verzija,moti me predvsem skripanje plasticne police.. ce obstaja kak DIY ali kj podobnega.. lp ne bi vedel iz glave, vem pa da je v karavanu vpet rolo na 12 mestih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dobi? popizditis I klasse, itak sem pa polomu en nosil?ek...ker to je neverjetno kar so naredili.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
asddas Napisano 30. oktober, 2012 Prijavi Napisano 30. oktober, 2012 ali mogoce kdo ve kako lahko razstavim zadnjo polico pri mazdi 6 letnik 2008 4 vratna verzija,moti me predvsem skripanje plasticne police.. ce obstaja kak DIY ali kj podobnega.. lp ?e ugotovi? kako to hitro in nebole?e odpraviti, se priporo?am. Meni vsako zimo bolj pije ?ivce.... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.