maniaxxx Napisano 9. november, 2012 Prijavi Napisano 9. november, 2012 Rabim nastavek za auspuh. Originalen pride nekje 80?. Ve kdo za kak?nega cenej?ega? Druga?e sem pa pomislil tudi na original ?portni izpuh. Lepa zoomika, dobi kmalu dizelsko sestrico, samo v srebrno sivi barvi... Citiraj
Još šta Napisano 10. november, 2012 Prijavi Napisano 10. november, 2012 Lepa zoomika, dobi kmalu dizelsko sestrico, samo v srebrno sivi barvi... slikice pa to Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
maniaxxx Napisano 24. november, 2012 Prijavi Napisano 24. november, 2012 slikice pa to Bodo bodo, v?eraj je ?ele prispela, pa za zdaj je na zimskih jeklenkah pa ni v najlep?i verziji . Druga?e pa tudi mene zanima ta nastavek, pa ?e par zanimivih stvari se najde v katalogu dodatne opreme Citiraj
Dejko Napisano 27. november, 2012 Avtor Prijavi Napisano 27. november, 2012 Bodo bodo, v?eraj je ?ele prispela, pa za zdaj je na zimskih jeklenkah pa ni v najlep?i verziji .Druga?e pa tudi mene zanima ta nastavek, pa ?e par zanimivih stvari se najde v katalogu dodatne opreme Res je kar nekaj zanimivih stvari v katalogu. Mene predvsem mika ?e opora za nogo ampak imajo sam alu in se mi zdi, da izpade grdo brez alu stopalk. Skupaj pride pa kar drago. To bi lahko imela Mazda malo bolj?e re?eno in bi bla tam ?e serijsko plasti?na opora. Citiraj
dbmiata Napisano 14. april, 2013 Prijavi Napisano 14. april, 2013 lepa lepa, a ta je una ki je v Reki bila???? Citiraj Fuck new cars ... I'm driving oldschool
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.