Tridvatri-ef Napisano 23. oktober, 2012 Prijavi Napisano 23. oktober, 2012 Najprej lep pozdrav vsem foruma?em. Torej, lastim si Mazdo 323f, 1.3 16v, letnik 2000. Avto je bil pred mojim lastni?tvom lepo vzdr?evan, pravzaprav vzorno, s ?imer se tudi jaz trudim Zdaj pa dovolj lepore?enja za enkrat, in kar k bistvu. Predv?eraj?njim se peljem, ko mi kar naenkrat na armaturki zasveti ABS lu?ka in pa lu?ka za ro?no zavoro. Ker sli?nega problema nisem zasledil na forumu, bi prosil, ?e mi lahko kak mojster pomaga, oziroma kdo ve za kak?nega mehanika v bli?ini koro?ke, kjer bi to lahko diagnosticiral, ter odpravil. ?e v naprej najlep?a hvala. Citiraj
Feri Napisano 23. oktober, 2012 Prijavi Napisano 23. oktober, 2012 Dolij zavorno teko?ino. podpis Citiraj ------------------------------------------------------All the way Miata :)My way is sideway
uklopko Napisano 23. oktober, 2012 Prijavi Napisano 23. oktober, 2012 preden doliva? najprej preveri stanje zavornih plo??ic Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.