jxl Napisano 27. oktober, 2012 Prijavi Napisano 27. oktober, 2012 Hey Boys, Hey Girls ... Nekje na FB sem zasledil slednjo predelavo ali mogo?e celo celoten logo mazde ... No zdej me pa zanima ?e ima kdo kako idejo kako to nardit al pa kje staknit makeup za logo? Menim da bi se prov lepo podal k nalepki mazda kluba... P.S. Se okroglo chrome nalepko za na tank bi mel Citiraj
Još šta Napisano 27. oktober, 2012 Prijavi Napisano 27. oktober, 2012 Hey Boys, Hey Girls ... Nekje na FB sem zasledil slednjo predelavo ali mogo?e celo celoten logo mazde ... No zdej me pa zanima ?e ima kdo kako idejo kako to nardit al pa kje staknit makeup za logo? Menim da bi se prov lepo podal k nalepki mazda kluba... P.S. Se okroglo chrome nalepko za na tank bi mel bi se ja mal pobrskaj prek ebay-a men te znaki osebno niso,zato pa jih nimam Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
jxl Napisano 27. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 27. oktober, 2012 ma ja sej cist osebna neumnost al kako bi reku jst na?eloma sploh ne maram o?itno vizalno spreminjat avtov ampak tale logo mi je pa usec ni tok grozno spremenjen sm ravnokar dal cez kitajce, bo res treba kak ebay pogledat Citiraj
Još šta Napisano 27. oktober, 2012 Prijavi Napisano 27. oktober, 2012 ja itak,sej tut men vsec samo nebi meu,drgac pa je hudo...tok da kr pobrskaj,se mi zdi da je kr dost telih vrjant za tale M znakc...vidu tut rdeco 3ko je mela iz znakca hudicka z vilami Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Baby Viper Napisano 27. oktober, 2012 Prijavi Napisano 27. oktober, 2012 Lu?na krilca..to more mazdica pol ?e bol "letet" Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 27. oktober, 2012 Prijavi Napisano 27. oktober, 2012 To ma MMS reklamo, za jutri?nji Ljubljanski maraton, kjer bojo neki sponzoriral.... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Turbo Lumpi Napisano 27. oktober, 2012 Prijavi Napisano 27. oktober, 2012 ?e bo? najdu, bi prosil da ?e meni pove? kje, ali pa ?e se kar zmeniva da ?e zame naro?i? 2 kom Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.