Symon Napisano 2. november, 2012 Prijavi Napisano 2. november, 2012 Da druge znamke zaradi slabih izku?enj nimajo interesa delati wankla, ne zato ker bi imela Mazda ekskluzivne pravice. Najbolj?ega serviserja ni, to se zamenja motor pa je. Citiraj
DonFelipe Napisano 2. november, 2012 Avtor Prijavi Napisano 2. november, 2012 Da druge znamke zaradi slabih izku?enj nimajo interesa delati wankla, ne zato ker bi imela Mazda ekskluzivne pravice. Najbolj?ega serviserja ni, to se zamenja motor pa je. To je generalna oziroma velik stro?ekSli?al sem, da se ga zelo izogibajo,tako kot so se pri meni XM-a Citiraj
Z M A J Napisano 2. november, 2012 Prijavi Napisano 2. november, 2012 Da druge znamke zaradi slabih izku?enj nimajo interesa delati wankla, ne zato ker bi imela Mazda ekskluzivne pravice. Najbolj?ega serviserja ni, to se zamenja motor pa je. ?lan kluba iz MB-ja, znan kot uporabnik foruma MitjaMX6&T je zadevo sam poservisiral, BREZ menjave motorja. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 2. november, 2012 Prijavi Napisano 2. november, 2012 ?lan kluba iz MB-ja, znan kot uporabnik foruma MitjaMX6&T je zadevo sam poservisiral, BREZ menjave motorja. in to za minimalne stro?ke Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
giyamazdas Napisano 5. november, 2012 Prijavi Napisano 5. november, 2012 in to za minimalne stro?ke ...ter vse na motorju do zadnjega ?raufka obnovil sem sli?al. Citiraj
Još šta Napisano 5. november, 2012 Prijavi Napisano 5. november, 2012 a to je ona ?uti ? Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
DonFelipe Napisano 5. november, 2012 Avtor Prijavi Napisano 5. november, 2012 Samo,?e da? drugi motor notri to sploh ni ve? Mazda RX Mogo?e kdo ve, na koliko ?asa je servisni interval? Citiraj
Slivka Napisano 15. november, 2017 Prijavi Napisano 15. november, 2017 Ma ne vem DPF v wanklu je alergi?en na seno O?itno bo res nekaj na tem... ?koda, da ni ?el v redno proizvodnjo. Bi ?e jaz vozil Wankla... 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.