spomenik Napisano 18. februar, 2013 Prijavi Napisano 18. februar, 2013 Zdravo, mene zanima iz kje je najla?je in najman vidno dobiti napajanje za kamero? Okoli ?ipe, po nosilcu... do 12v pri menjalniku? Ali se da napajanje dobiti iz vzvratnega samozatemnitvenega ogledala? Lp, Marko Citiraj
Boss Napisano 18. februar, 2013 Prijavi Napisano 18. februar, 2013 Ali se da napajanje dobiti iz vzvratnega samozatemnitvenega ogledala? Jaz se bom tega spomlad lotu in ?edalje bolj se nagibam to?no v tej smeri, da bi z ogledala potegnu napajanje. Morebiti bo treba iz 12V na 5V spravt sam to bo najmanj jebe pa kabla?e. Citiraj
Jest Napisano 19. februar, 2013 Prijavi Napisano 19. februar, 2013 Jaz imam po robu sipe, nato ob strani pod armaturo in za sovoznikovim predalom do sredinske konzole in prikljuceno v vticnici v predalu pod naslonom za roko... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
spomenik Napisano 22. julij, 2013 Prijavi Napisano 22. julij, 2013 Je kaj novega na to temo? Ne bi rad prvi razdiral. Citiraj
Boss Napisano 22. julij, 2013 Prijavi Napisano 22. julij, 2013 Ti sam razdri - ne bo? taprvi. A ti ekran?ek ne deluje? Citiraj
spomenik Napisano 22. julij, 2013 Prijavi Napisano 22. julij, 2013 Nimam ekran?ka na kameri, ?e to misli?. Imam Mobius 1080p. Citiraj
jures Napisano 23. julij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 23. julij, 2013 po 9h mesecih men dela bp, je pa ?e 2x ?akala na tleh, je na vro?ini ses popustil. Sem se bal da je konektor zjebal ob padcu, ker se sname s kabla ob gravitaciji pa je ok. Glede napajanja iz ogledala - ?e je 12V in stalno ob kontaktu je ok, ?e je pa slu?ajno vezan na lu?i (ker ima no?no funkcijo) pol te zna zezat. Te kamere ki jih omenjamo namre? imajo auto funkcijo snemanja in uga?anja ob kontaktu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 22. september, 2015 Prijavi Napisano 22. september, 2015 Gledal sem to zadevo http://eud.dx.com/product/7-hd-1080p-android-car-gps-navigator-dvr-radar-detector-tablet-pc-w-wi-fi-avin-16gb-eu-map-844382073#.VgEfj-KLSUk Kak?no je va?e mnenje so kamere dovolj zmogljive? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 9. december, 2016 Avtor Prijavi Napisano 9. december, 2016 Po letu in pol na podstrehi sem jo v?eraj spet montiral. Ko se je baterija napolnila je za?ela spet delovati avtomatsko s kontaktom...neuni?ljiva je. Tudi 64GB kartico sprejme, samo Fat32 format rabi kartica. 4 leta za 40?. zdaj bom lahko spet kake kaskaderje ujel Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 9. december, 2016 Prijavi Napisano 9. december, 2016 jaz jo uporabljam ves ?as in kr deluje, ?eprav se mi je ?e 2x raztre??ila na prafaktorje (padla iz drugega ?tuka na stopni??u) - tole je bilo res vredno vsakega centa pa ?etudi zdajle takoj crkne. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.