klemen.zemlja Napisano 3. november, 2012 Prijavi Napisano 3. november, 2012 pozdravljeni! zanima me ce ima kdo ze kaj izkusenj z vgrajevanjem novega motorja v rx8.vendar ne wanklovega. mislil sem da bi vgradil od imprece letnik 2003.ker ima majhno prostornino (2.0).ali kaj podobnega. ali kdo karkoli ve glede tega?vsaka informacija bi mi prisla prav!lp klemen Citiraj
Deeyan Napisano 3. november, 2012 Prijavi Napisano 3. november, 2012 pozdravljeni!zanima me ce ima kdo ze kaj izkusenj z vgrajevanjem novega motorja v rx8.vendar ne wanklovega.mislil sem da bi vgradil od imprece letnik 2003.ker ima majhno prostornino (2.0).ali kaj podobnega.ali kdo karkoli ve glede tega?vsaka informacija bi mi prisla prav!lpklemen ?e te zanima mamo v Mariboru majstra, ki obnavlja Wanklove motorje in pride dosti ceneje kot menjava motorja Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
ro-bi Napisano 3. november, 2012 Prijavi Napisano 3. november, 2012 pozdravljeni!zanima me ce ima kdo ze kaj izkusenj z vgrajevanjem novega motorja v rx8.vendar ne wanklovega.mislil sem da bi vgradil od imprece letnik 2003.ker ima majhno prostornino (2.0).ali kaj podobnega.ali kdo karkoli ve glede tega?vsaka informacija bi mi prisla prav!lpklemen Ni tak hud problem nekaj vgradit, kot pa potem dobit papirje. Tisto je takoreko? nemogo?e. Se ti res bolj spla?a wankla flikat, dokler gre ali pa avto prodat in kupit nekaj zaneslivej?ega. Citiraj
mazda6RFD Napisano 4. november, 2012 Prijavi Napisano 4. november, 2012 od mazde 6 dizl notr dat... Citiraj
Još šta Napisano 4. november, 2012 Prijavi Napisano 4. november, 2012 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
mazda6RFD Napisano 4. november, 2012 Prijavi Napisano 4. november, 2012 to je blo mi?leno kot hec glej ?e misli vgrajevat drugi motor v rx8 pa? ta avto ni za njega in si naj kupi zanesljiv ?portni coupe... Citiraj
Još šta Napisano 4. november, 2012 Prijavi Napisano 4. november, 2012 normalno da misleno kot hec...ce nebi tko dojeu bi hit ujeu mal vec kokr ta2 smeskota Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Symon Napisano 4. november, 2012 Prijavi Napisano 4. november, 2012 od mazde 6 dizl notr dat... A to bo bolj zanesljiva opcija? Hec. ?e ?e bi se dalo od kake Miate 1,8 BP pa kako turbino gor pa bo podobno dobro ?lo pa ?e delalo bo. Dalo bi se (v kontra so delali, torej wankel Miata) ampak to je ogromno dela (mehani?nega in ?tromarije) in bo na koncu dra?je kot ?e se naredi generalka. ?e je to ?e opcija 8ni ?lo vse k vragu), ?e ne pa drug motor. Citiraj
Deeyan Napisano 4. november, 2012 Prijavi Napisano 4. november, 2012 A to bo bolj zanesljiva opcija? Hec. ?e ?e bi se dalo od kake Miate 1,8 BP pa kako turbino gor pa bo podobno dobro ?lo pa ?e delalo bo. Dalo bi se (v kontra so delali, torej wankel Miata) ampak to je ogromno dela (mehani?nega in ?tromarije) in bo na koncu dra?je kot ?e se naredi generalka. ?e je to ?e opcija 8ni ?lo vse k vragu), ?e ne pa drug motor. al pa od NC Miate 2.0 motor Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 4. november, 2012 Prijavi Napisano 4. november, 2012 al pa od NC Miate 2.0 motor ...ki je ?e v ?tartu bistveno dra?ji, kaj ?ele ko se spravi? pove?ati konenico primerno RX8, pa ?e manj tuning podpore ima. Nisem po naklu?ju napisal BP motor, drugi? pomisli in poglej malo ?ir?e. Citiraj
Deeyan Napisano 4. november, 2012 Prijavi Napisano 4. november, 2012 ...ki je ?e v ?tartu bistveno dra?ji, kaj ?ele ko se spravi? pove?ati konenico primerno RX8, pa ?e manj tuning podpore ima. Nisem po naklu?ju napisal BP motor, drugi? pomisli in poglej malo ?ir?e. ma? prov, ve? da tut js takrat nism za BV iskal BP motor Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
klemen.zemlja Napisano 4. november, 2012 Avtor Prijavi Napisano 4. november, 2012 ?e te zanima mamo v Mariboru majstra, ki obnavlja Wanklove motorje in pride dosti ceneje kot menjava motorja pozdravljeni hvala za odgovore!potem bo najboljse da kar wankla poflikam in je!za vankla sem se odlocil ne za to ker sem ljubitelj wanklov wendar zato ker za ta denar dobis najvec sportnega avtomobila!in mi je izredno lep.hotel sem ga nadgrajevati wendar wanklovega motorja ni prav pametno.ali kdo kaj ve kako je z vgrajevanjem turbine na wankla?imam doma ze cip vendar ga ne upam vgraditi dokler ne obnovim motorja.lahko dobim kaksno stevilko od mojstra iz maribora?in koliko je to kaj zanesljivo potem?gledal sem da iz anglije ali amerike lahko kupis obnovljen motor za 2500e in ima garancijo do 100 tisoc km,ki jo pa na zalost v sloveniji ne morem uveljavit. lp klemen Citiraj
Symon Napisano 4. november, 2012 Prijavi Napisano 4. november, 2012 Hmm ?ip za RX8? Ne bi se jaz igral s temi zadevami. ?e dajo v UK garancijo za 100.000 km ne vidim razloga da ne bi dali tudi pri nas, oziroma ?e ne druga?e vsaj ve? da dobro sestavijo da upajo dati toliko garancije. Klik 1 Klik 2, turbo RX8 Citiraj
klemen.zemlja Napisano 4. november, 2012 Avtor Prijavi Napisano 4. november, 2012 Hmm ?ip za RX8? Ne bi se jaz igral s temi zadevami. ?e dajo v UK garancijo za 100.000 km ne vidim razloga da ne bi dali tudi pri nas, oziroma ?e ne druga?e vsaj ve? da dobro sestavijo da upajo dati toliko garancije. Klik 1 Klik 2, turbo RX8 meni se tudi tako zdi da ce dajo za 100 tisoc km garancije mora biti dobro narejeno.ceprav je nemorem uveljavit tale rx8 turbo clanek me je se bolj podmazal za vgraditi turbo! najprej dam obnoviti motor potem pa naprej!hvala meni se tudi tako zdi da ce dajo za 100 tisoc km garancije mora biti dobro narejeno.ceprav je nemorem uveljavit tale rx8 turbo clanek me je se bolj podmazal za vgraditi turbo! najprej dam obnoviti motor potem pa naprej!hvala aja cip samo poveca vbrizg zraka in goriva v motor mislim da nebi smelo biti nic narobe.pred tem so ga prodajali za 400 dolarjev jaz sem ga kupil v neki akciji za 70.in mislim da nebi smelo biti problemov.ker je to velika firma ki se okvarja samo z tem.(v ameriki) Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 4. november, 2012 Prijavi Napisano 4. november, 2012 aja cip samo poveca vbrizg zraka in goriva v motor mislim da nebi smelo biti nic narobe.pred tem so ga prodajali za 400 dolarjev jaz sem ga kupil v neki akciji za 70.in mislim da nebi smelo biti problemov.ker je to velika firma ki se okvarja samo z tem.(v ameriki) Kak?en link ali ime firme, bi prav pri?el? Citiraj
klemen.zemlja Napisano 4. november, 2012 Avtor Prijavi Napisano 4. november, 2012 Kak?en link ali ime firme, bi prav pri?el? http://www.gforcechips.com/ Citiraj
Symon Napisano 4. november, 2012 Prijavi Napisano 4. november, 2012 aja cip samo poveca vbrizg zraka in goriva v motor mislim da nebi smelo biti nic narobe.pred tem so ga prodajali za 400 dolarjev jaz sem ga kupil v neki akciji za 70.in mislim da nebi smelo biti problemov.ker je to velika firma ki se okvarja samo z tem.(v ameriki) ?ip ne more fizi?no pove?ati dotok zraka v motor. Zraka pozauha toliko kot ga lahko, ob?utno ve? bi ga kve?jemu ?e bi imel kompresor ali turbino. Ali pa pri navadnem motorju, ?e bi menjal odmi?ne in bi ventile bolj odprlo in bi bili odprti dlje ?asa. Druge variante, da motor dobi ve? kisika ni. ?ip lahko le zamakne predv?ig in pove?a ali zmanj?a vbrizg bencina. Ampak prosim, resno prosim, da ne verjame? slikcam na tej spletni strani (razen to, da lahko vgradi vsak). Vsako kvalitetno mapiranje je bistveno dra?je, pri naturalcih se pozna nekaj (govorim iz lastne izku?nje z RSom) ampak toliko pa ziher ne. Sme?no, prej je bil 400?, zdaj je le ?e 70? pa ?e vedno te nategnejo za 75? (?e tvoj ?as pri montiranju na le senzor temperature vsesanega zraka?!?). Pa brez zamere, napi?em kot je ker toliko pa ?e imam pojma, da prepoznam larifari. Lahko pa zrihta? motor, gre? na dyno, in?talira? tole, pomeri? ?e enkrat in zahteva? denar nazaj. ?e pa s takim ?ipom pridobi? 60 konjev (se pribli?a? 300 konjem!) pa sam svaka ?ast, pri Mazdi niso imeli pojma kako sprogramirati wankla. Citiraj
Symon Napisano 4. november, 2012 Prijavi Napisano 4. november, 2012 20B 3 rotor Wankel Tole je pa ?e tisto pravo! Sam ne vem a je posledica krize ali pa se staram ampak pomislil sem: "fak, kolk ?ele tole pije?" Citiraj
mazdaman Napisano 4. november, 2012 Prijavi Napisano 4. november, 2012 V Sloveniji lahko trenutno zamenja? Wanklov motor z elektro motorjem. To je edino legalno Bolt Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
klemen.zemlja Napisano 4. november, 2012 Avtor Prijavi Napisano 4. november, 2012 ?e te zanima mamo v Mariboru majstra, ki obnavlja Wanklove motorje in pride dosti ceneje kot menjava motorja ali lahko samo prosim za kaksen kontakt tega majstra v mb?hvala Citiraj
jstdoma Napisano 4. november, 2012 Prijavi Napisano 4. november, 2012 MITJA http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=9205&hl= http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=9542&hl= Citiraj
mazdaman Napisano 4. november, 2012 Prijavi Napisano 4. november, 2012 njegova tema po?lji mu PM ali pa pokli?i nula4nula 79373nula Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
klemen.zemlja Napisano 4. november, 2012 Avtor Prijavi Napisano 4. november, 2012 njegova tema po?lji mu PM ali pa pokli?i nula4nula 79373nula odlicno! najlepsa hvala ga bom poklical da se dogovorimo! Citiraj
klemen.zemlja Napisano 4. november, 2012 Avtor Prijavi Napisano 4. november, 2012 ?ip ne more fizi?no pove?ati dotok zraka v motor. Zraka pozauha toliko kot ga lahko, ob?utno ve? bi ga kve?jemu ?e bi imel kompresor ali turbino. Ali pa pri navadnem motorju, ?e bi menjal odmi?ne in bi ventile bolj odprlo in bi bili odprti dlje ?asa. Druge variante, da motor dobi ve? kisika ni. ?ip lahko le zamakne predv?ig in pove?a ali zmanj?a vbrizg bencina. Ampak prosim, resno prosim, da ne verjame? slikcam na tej spletni strani (razen to, da lahko vgradi vsak). Vsako kvalitetno mapiranje je bistveno dra?je, pri naturalcih se pozna nekaj (govorim iz lastne izku?nje z RSom) ampak toliko pa ziher ne. Sme?no, prej je bil 400?, zdaj je le ?e 70? pa ?e vedno te nategnejo za 75? (?e tvoj ?as pri montiranju na le senzor temperature vsesanega zraka?!?). Pa brez zamere, napi?em kot je ker toliko pa ?e imam pojma, da prepoznam larifari. Lahko pa zrihta? motor, gre? na dyno, in?talira? tole, pomeri? ?e enkrat in zahteva? denar nazaj. ?e pa s takim ?ipom pridobi? 60 konjev (se pribli?a? 300 konjem!) pa sam svaka ?ast, pri Mazdi niso imeli pojma kako sprogramirati wankla. zelo upam da se motite ceprav je verjetno res gledal sem posnetke na youtubu k so to not dajali in se je kao poznalo.tako da nevem za izgubiti nimam nic bom probal in bomo videli.se dobro da sem ga kupil v akciji Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.