jures Napisano 17. november, 2012 Prijavi Napisano 17. november, 2012 Kaj pa ce zadaj nimas sedezev? V Prtljazniku? To mi je na meji rekel hrva?ki policist, ko sva bila z malim v vajperju, pa sem mu rekel ga bom drugi? dal nazaj sedet, pa se je smejal.... in pa slovenska cvetka (14) Med vo?njo v dvoslednem motornem vozilu z vgrajenim zadr?evalnim sistemom mora biti otrok, mlaj?i od 12 let ali manj?i od 150 cm, zavarovan z zadr?evalnim sistemom, ki je primeren otrokovi telesni rasti in telesni masi. V osebnem avtomobilu, v katerem zaradi konstrukcijskih lastnosti avtomobila otroka ni mogo?e zavarovati na tak na?in, sme sedeti tak otrok le na zadnjem sede?u. Torej je lahko spredaj? Moj ima pas spredaj, P407SW je imel celo isofix na sovoznikovem... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mraušk Mčk Napisano 10. september, 2015 Prijavi Napisano 10. september, 2015 A kdo ve ?e obstajajo kak?na priporo?ila koliko mora biti minimalno prostora med notranjim blatnikom in gumo, da je ?e varno nataknit verige. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano 10. september, 2015 Prijavi Napisano 10. september, 2015 Odvisno od verige, vendar obi?ajno vsaj 25 mm (verige imajo obi?ajno premer od 7 do 12 mm, v izjemnih primerih 16 mm). Pri sprednjih pnevmatikah se meri, ko je volan obrnjen do konca. Zato je najve?krat bolj problem, ali sploh dobi? roko med blatnik in pnevmatiko, da verige sploh montira?... Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 10. september, 2015 Prijavi Napisano 10. september, 2015 Pri scoutu je na notranji strani prostora pri do konca zasukanem volanu cca 1,5 cm tako da z 225 ?irokimi gumami - no go. Homologirane so tudi 17" gume 205 ?irine vendar je potem to tako eksoti?na dimenzija da so predrage pa tudi izbire ni nobene. Moram pogruntat pravo kombinacijo zimskih gum, verig, pa da slednje pa?ejo ?e na letne gume . Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano 10. september, 2015 Prijavi Napisano 10. september, 2015 Velikokrat sem ?e rekel, zdaj ?e napi?em: in?enirjem, konstruktorjem in arhitektom bi dal za kazen, da morajo tri leta uporabljati to, kar so narisali in skonstruirali. Naslednji proizvod bi bil zagotovo druga?en... No, tudi ?e je manj prostora, se da. Vzame? 7 milimeterske verige, pa vozi? malo po?asneje, pa bo. Te?ava je namre?, ker verige ne more? tako napet, da ne bodo vsaj malo opletale. In ?e ve?, da je malo prostora, pri popolnoma zavitem volanu vozi? res po?asi. Te?ava je samo, ?e kje obstane? in se re?uje? iz kak?nega kupa snega, pa ti gumo zavrti v prazno. Dobi velike obrate, centrifugalna sila napne verigo in... ... A moram biti bolj natan?en? Nerodno je le to, ker so motorji vedno mo?nej?i, verige pa istih premerov kot pred 40timi leti, ko so bili mo?nej?i avtomobili s 65 KM, povpre?ni pa so jih imeli kve?jemu 50... In ?e ti sre?a ni mila, lahko verigo tudi pretrga? in.. ... A moram tudi tu biti bolj natan?en? Zato se jaz vedno odlo?am za ?im ve?ji premer verige. Ne samo, da bolje prime, tudi strga se ne tako hitro. 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 5. november, 2015 Prijavi Napisano 5. november, 2015 Da se pohvalim, prispel paket z verigami. Za Miklav?a grem med parklje. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Mraušk Mčk Napisano 5. november, 2015 Prijavi Napisano 5. november, 2015 Ampak tele verige so pa bolj veri?ice, glede na ceno bi morale biti zlate. Nisem si predstavljal kako tanke so 9/7mm verige. ?e bo tole dr?alo kaj ve? kot ?tantgas... Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.