Skoči na vsebino

Bli?a se velik praznik

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Aha. No pa za?nimo:

Prva verzija je malo bolj mu?ka, gre se pa tko da se mo?ki usedejo okoli mize (po mo?nosti okrogle in z dolgim prtom) pod mizo je pa ena oseba - spol ni va?en - va?no je da se te osebe ne vidi pod mizo. No ta oseba si izbere mo?kega in ga na vso mo? boksne v jajca, ?rtev pa se nesme izdati (z pa?enjem, jokanjem, ipd) sepravi mora obdr?ati kameno lice.

Druga vezija ki je bolj ne?na se gre pa podobno:

Isto so mo?ki okoli mize in isto je neznana oseba pod mizo, vendar je za?eljeno da je ta oseba ?enskega spola. No ta oseba potem... hmm... prime v roke orodje in za?ne delat podobno kot z liziko ali sladoledom... spet mora pa ?rtev obdr?ati kameno lice.

To je to z moje razlage, ?e sem kaj pozabil me pa popravite ;)

panoramska.jpg
  • Odgovori 79
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

Aha. No pa za?nimo:

Prva verzija je malo bolj mu?ka, gre se pa tko da se mo?ki usedejo okoli mize (po mo?nosti okrogle in z dolgim prtom) pod mizo je pa ena oseba - spol ni va?en - va?no je da se te osebe ne vidi pod mizo. No ta oseba si izbere mo?kega in ga na vso mo? boksne v jajca, ?rtev pa se nesme izdati (z pa?enjem, jokanjem, ipd) sepravi mora obdr?ati kameno lice.

Druga vezija ki je bolj ne?na se gre pa podobno:

Isto so mo?ki okoli mize in isto je neznana oseba pod mizo, vendar je za?eljeno da je ta oseba ?enskega spola. No ta oseba potem... hmm... prime v roke orodje in za?ne delat podobno kot z liziko ali sladoledom... spet mora pa ?rtev obdr?ati kameno lice.

To je to z moje razlage, ?e sem kaj pozabil me pa popravite ;)

Razturil si, tvoja spominska kartica nima ve? roka trajanja od zlate ribce. :D

@Lojz, katero verzijo te popularne igre bi torej ti izbral? Ali pa da obe proba? in potem PORO?A??! :cheers:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

no, u?er smo pogruntal, da obstaja ?e 3. verzija, ki se imenuje kameno lice presene?enja, stvar je podobna, s tem da nve? kaj od prej?njih dveh stvari te doleti pod mizo :hudicek:

Napisano

no, u?er smo pogruntal, da obstaja ?e 3. verzija, ki se imenuje kameno lice presene?enja, stvar je podobna, s tem da nve? kaj od prej?njih dveh stvari te doleti pod mizo :hudicek:

Negativno presene?enje se na?eloma imenuje razo?aranje. :aaaaa::hohoho:

@Lojz, katera opcija bi ti bila sicer ljub?a? :ne vem:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.