HLADNI Napisano 27. julij, 2005 Prijavi Napisano 27. julij, 2005 Me zanima kak bi oz. bo zgledalo ?e 6 namestim spredaj 1cm distan?nike in zadaj 1.5cm, avto je spu??en, bo kaj ?obalo? Bom moral raz?iriti blatnike? Ali zadeva kaj vpliva na optiko podvozja? Citiraj
komar Napisano 27. julij, 2005 Prijavi Napisano 27. julij, 2005 jaz imam distan?nike spredaj in zadaj 15 mm na vsaki strani pa ni blema - nimam pa spu??enega avta - pa mislim, da ne bi bilo blema, je dovolj prostora! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 27. julij, 2005 Prijavi Napisano 27. julij, 2005 Me zanima kak bi oz. bo zgledalo ?e 6 namestim spredaj 1cm distan?nike in zadaj 1.5cm, avto je spu??en, bo kaj ?obalo? Bom moral raz?iriti blatnike? Ali zadeva kaj vpliva na optiko podvozja? Na optiko nebi smelo ni? uplivat.....,odspredi distan?niki ponavadi ne ?kodijo ni? ker je ?e po defaultu ?ir?i blatnik.....odzadi pa lahko sam preveri?....in sicer da polo?i? na gumo recimo ravnio, pa vidi? kolk lufta ma? ?e na blatniku.... Provej pa poro?aj pol.... LP daVid Citiraj Feel free....
HLADNI Napisano 27. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 27. julij, 2005 Naslednji torek jih dobim, cena 15 jurjev na os? A je poceni-drago? v A3M-u. Citiraj
komar Napisano 27. julij, 2005 Prijavi Napisano 27. julij, 2005 Na?eloma poceni...jaz sem izbiral med dvema varjantama (za 21 in za 28 k sit za eno os) in izbraj dra?jo - mi je bolj ?mekano delovala... Mimogrede - kupil sem jih pri Skorn?ku v Velenju! Citiraj Papa, Tomi
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.