Skoči na vsebino

Fotografiranje

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 425
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Za telefon kar dober makro :) ?koda edino, da je barve malo pobralo.

jp, na?alost tema ob 20h zve?er naredi svoje :D

evo, ?e ena s flashem :)

Objavljena slika

Napisano

Ja, sej vem v ?em je finta. Tema jih izni?i, fle? pa prekuri sliko :lol: ?e pride kobilica slu?ajno ?e ?ez dan mimo, naredi ?e eno dnevno.

Napisano

2 v?eraj?nji iz Arboretuma Vol?ji Potok, kjer imam letno karto in mi je fuul v?e?. :rozico:

post-185-1382613528_thumb.jpg

post-185-1382613543_thumb.jpg

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Evo nekaj vremensko ?asovnih pojavov:

Prvi posnetek je narejen z mobitelom

post-483-1383333618_thumb.jpg post-483-1383333640_thumb.jpg

post-483-1383333671_thumb.jpgpost-483-1383333702_thumb.jpg

post-483-1383333736_thumb.jpg

Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.

Napisano

Zadnji? sem po gasilski vaji naredil ?e dve umetni?ki. Vidim pa, da ne glede na to kam jo uploadam (ok, moj-album ali pa facebook), ko se avtomatsko pomanj?a je vedno zrnata in vsa ?udna, manj ostra.

Objavljena slika

Objavljena slika

Tale je stara ?e ve? kot eno leto, iz morja in fotkana z mobitelom ampak, da malo popestrim rjave jesenske barve:

Objavljena slika

Gopro fotke, gre se za koncept, ne kvaliteto. :D GoPro imam na motorju vedno v ruzaku, fotoaparata pa ?e v avtu nikoli.

Rabeljsko jezero oziroma Lago Di Cave Del Predil.

Objavljena slika

Stausee Soboth

Objavljena slika

Kmalu po nastanku spodnje fotografije so nas legitimirali ker je zelo blizu meje, prijatelja sta ljubitelja ?eleznic in smo izpadli zelo sumljivi, dobro da niso vidli, ko sva plezala na vagon zaradi fotke. :lol:

Objavljena slika

Morje letos (priceless je imeti supermoto,

:hudicek: )

Objavljena slika

Pa ?e ena nedavna s fotoaparatom seveda (gopro je bil pa na tleh in snemal akcijo :D ).

Objavljena slika

Napisano

Na oni cesti proti Sobothu si si pa dal du?ka, ha? :P Zanimive fotografije, sploh ona iz vagona je kul, pa tista spodnja na mopedu. Kje si pa na?el to ?eleznico?

Napisano

Ja sej, zato mam js problem z zrnastjo na vsaki fotki :(

?um/zrnatost je zelo subjektivna stvar. Mene recimo pri ostrem fokusu ne moti (npr. slika? neko babo in je ona povsem "?ista", nebo pa zaradi modrine prenese nekaj ?uma) in se zato poslu?ujem ISO med 400 - 1200 tudi ?ez dan (na DSLR-u seveda, boknedaj na trotlkameri, ki ?e po 800 za?ne klamfe srat). Fante na iStocku pa moti vse. ?um ti najdejo v majhnem polju pikslov in re?ejo, da to ni vredu. Kaj potem ostane? Photoshop, ki se ga sam sicer raje izognem, ker potem slika ni ve? pristna. Ampak, ?e tak ho?ejo... :glare:

Spodaj je primer. V zgornjem delu slike, ki ni v fokusu se mi je nabralo kar nekaj ?uma. Lahko bi ga ?el polirat z "blur tool"-om.

post-6662-1383733635_thumb.jpg

Napisano

heheh si se fokusiral na to?ko G :P

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Ja v?asih je sme?no, ko GoPro, ki je ?isto avtomatik naredi kake ?isto dobre fotke, ?e je motiv kolikor toliko pravi. Je pa tole white, silver in black imata dosti lep?e in tudi ve?je fotografije. White 5MP, silver 11MP, black pa 12MP pa tudi le?e so malenkost druga?ne.

Na uni cesti si je dal du?ka kolega, sem mu posodil avto za test, nisem poznal ceste prej. Je pa lepa, pride? ?ez mejo in je na vsem lepem lep?a in ?ir?a cesta, konec balkana. ?zmeden?

Napisano

heheh si se fokusiral na to?ko G :P

Ja, ja, sem jo na?el, medtem ko jo na 24ur ?e i??ejo :D

Na uni cesti si je dal du?ka kolega, sem mu posodil avto za test, nisem poznal ceste prej. Je pa lepa, pride? ?ez mejo in je na vsem lepem lep?a in ?ir?a cesta, konec balkana. ?zmeden?

Jaz se hodim tja malo preganjat. Cesta je super pa panorama tudi. ?koda, ko ni dalj?a :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ja, isto kot na 2017 torej   Jaz mislim da nimaš kaj razmišljat!   Poglej alutec ikenu, midva s @Tilen5 sva zadovoljna, edino jaz bi bolj zaprt model felge zdej uzel, ker tuki se kr nabere peska pozimi na notranji stran   Za naročilo v lj če rabiš nujno gume vzami tukaj - pošlji email -  Home - Pnevmatike in gume - www.gume-pnevmatike.com - www.avtogume.com - letne pnevmatike | zimske pnevmatike | letne gume | zimske gume | pnevmatike | gume | WWW.GUME-PNEVMATIKE.COM Smo vulkanizerska delavnica z nekajdesetletno tradicijo in uspešnim ohranjanjem starih vrednot, spojenih s...  
    • Slab občutek imaš, ki večino temelji na zahodni MSM propagandi. Preveri izjave vseh udeležencev predno se je začelo. Sej se da marsikej prebrati. Največja država sveta bi si rada prisvojila še nekaj ozemlja, ker ga zdaj nima dovolj - lebensraum, pa te fore, a ne?   Tole spada v tiste navedbe, da so Rusi tehnološko nerazviti, da jim je že zmanjkalo vsega in da jedo travo, da se borijo samo še z lopatami (SlivkaTM) in da jemljejo čipe iz pralnih strojev in WC školjke iz porušenih hiš pa kljub temu bodo zasedli celo Evropo, če jih ne ustavimo v Ukrajini. Mislim teh navedb je toliko, da bi v primerjavi vse 4 knjige romana Vojna in Mir skupaj zgledale kot žepna knjižica.     Super, še en k verjame v teorijo zarote, da Rusi rabijo parcelo, ker je njihova premajhna.
    • Mogoče ti bo pa žena povedala ob ločitvi, da pač ne boš mogel obdržat cele parcele niti hiše. Sploh, če bo sodnica zaznala elemente družinskega nasilja. Neka nam bližja država je ne dolgo nazaj tudi to spoznala, ko je ostala brez dela svojega ozemlja. Je tud tepla svojo ženo pa je prišel svetovni policaj in jo osamosvojil skupaj s parcelo. Zanimivo ta policej ni bil ne v sorodstvu s to ženo niti ni imel sodnega naloga, da to naredi. Pa nikome ništa. Še po nosu je mahnil tega moža in mu razbil nekaj zob pa so večinoma na zahodu tulili, da je to edini pravi način za spametovanje nasilnega moža.    
    • V smeteh in dreku je denar.
    • Hvala bogu ne gledam na TV, tole bi blo zalost za gledat
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.