YavarYe X6V6 Napisano 19. marec, 2014 Prijavi Napisano 19. marec, 2014 Anakonda manjka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 19. marec, 2014 Prijavi Napisano 19. marec, 2014 ne vem ce je uklopko pravi naslov za to, sam poglej kok ma majhno roko v primerjavi z enim metuljckom Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
uklopko Napisano 19. marec, 2014 Prijavi Napisano 19. marec, 2014 ne vem ce je uklopko pravi naslov za to, sam poglej kok ma majhno roko v primerjavi z enim metuljckom Hmmmm tvoja je pa drugacega mnenja bila:-P Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
uklopko Napisano 19. marec, 2014 Prijavi Napisano 19. marec, 2014 Joke Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
LabiGT Napisano 21. marec, 2014 Prijavi Napisano 21. marec, 2014 danes je zakon doodle Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 21. marec, 2014 Prijavi Napisano 21. marec, 2014 Ayrton Senna da Silva FOR EVER! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 21. marec, 2014 Prijavi Napisano 21. marec, 2014 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 2. april, 2014 Prijavi Napisano 2. april, 2014 2 fotki z gradu v Brestanici, imenovanega Rajhenburg. Tu se vidi Savo v njeni konkretni ?irini. Leeep razgled. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 2. april, 2014 Prijavi Napisano 2. april, 2014 pred leti, ko sm ?ou s kolesom proti Bre?icam sm tole cesto v Brestanici preklel po dolgem in po?ez Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Tomozuki Napisano 3. april, 2014 Prijavi Napisano 3. april, 2014 Lepo je to Posavje ja. Se mi ?e od nekdaj dopade Evo, ?e eno mojo fotko iz ponedeljkovega shootinga. Ni Mazd... ampak, enkrat ?e bojo Citiraj
MazdaBoy Napisano 3. april, 2014 Prijavi Napisano 3. april, 2014 Rajhenburg, pravi kraj za piknike. Citiraj
dejanot Napisano 9. april, 2014 Prijavi Napisano 9. april, 2014 Cao Ena danasna LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
jernic Napisano 11. april, 2014 Prijavi Napisano 11. april, 2014 Cao Ena danasna LP ?e veliko vode ,idealno.. Kej surfajo te dni... bi moral bit lep vzhodnik v?eraj. Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
dejanot Napisano 11. april, 2014 Prijavi Napisano 11. april, 2014 ?e veliko vode ,idealno.. Kej surfajo te dni... bi moral bit lep vzhodnik v?eraj. Cao Eeh, bolj svoh surfajo, sem pa tja se najde kak turist, domacini pa bolj ne kot ja,... LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Z M A J Napisano 10. maj, 2014 Prijavi Napisano 10. maj, 2014 Niso kaj prida fotke, ampak kadar nimam kaj po?et, grem najraj?i v gri?e, tule konkretno sv, Primo? in Peter nad Kamnikom. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 23. maj, 2014 Prijavi Napisano 23. maj, 2014 Takole pa izgleda moj otrok v sredi??u Jurskega parka, pa 0 je ni strah. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 23. maj, 2014 Prijavi Napisano 23. maj, 2014 Zmaj tej Dinozavri so mi nekam znani... lp ale? 1 Citiraj
Z M A J Napisano 23. maj, 2014 Prijavi Napisano 23. maj, 2014 V Arboretumu bodo na voljo le ?e nekaj dni, potem jih pospravijo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Stroker Napisano 23. maj, 2014 Prijavi Napisano 23. maj, 2014 Seveda jo ni strah, ?e so pa dinozavri v ogradi... 1 Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
Z M A J Napisano 2. junij, 2014 Prijavi Napisano 2. junij, 2014 Ra?ji mladi?ki so meni in h?erki ?e posebej simpati?ne ?verce. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tomozuki Napisano 4. junij, 2014 Prijavi Napisano 4. junij, 2014 Takole pa izgleda moj otrok v sredi??u Jurskega parka, pa 0 je ni strah. Valjda, da ne. Glej kaka masivna ograja je okoli. Pa ?e ustavili so se v ?asu (in poliestru) 1 Citiraj
Z M A J Napisano 20. junij, 2014 Prijavi Napisano 20. junij, 2014 Tale je kar dobro uspela. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Scr3am Napisano 21. junij, 2014 Prijavi Napisano 21. junij, 2014 Dve iz doma?ega okoli??a In pa ?e ena zelo lepa ?estka lokacijo pa itq ?e usi poznate Citiraj
vid007 Napisano 14. julij, 2014 Prijavi Napisano 14. julij, 2014 Kak?ne velikosti pa je lahko najve? slika? Ker imam o?itno problem da so slike prevelike. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.