Deeyan Napisano 15. julij, 2014 Prijavi Napisano 15. julij, 2014 Kak?ne velikosti pa je lahko najve? slika? Ker imam o?itno problem da so slike prevelike. nebi smelo bit va?no, ker jih forum avtomatsko pomanj?a Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Jest Napisano 15. julij, 2014 Prijavi Napisano 15. julij, 2014 Noja... neka omejitev je... ker je brezveze nalagat megalomanskih slik... saj so namenjene za prikazu na forumu in ne za ogled iz visine 10.000 metrov ... Omejitev na strezniku je 32 MB za eno datoteko ... sem pa probal recimo naloziti sliko velikosti 20 MB (9406???3621 pik, 600 DPI) pa ni slo ... ko sem jo pomanjsal na velikost cca. 7 MB (5000???1925 pik, 600 DPI) pa je slo in je forum sliko samodejno pomanjsal (glej pripeto sliko) ... 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 28. avgust, 2014 Prijavi Napisano 28. avgust, 2014 Jaz bi jo poimenoval MO? NARAVE (Kamni?ka Bistrica v bli?ini Homca) Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 16. september, 2014 Prijavi Napisano 16. september, 2014 vceraj preden sem vozil nazaj iz amsterdama, sem sel do letalisca kjer imajo carski plane spotting plejs...res je vrhunsko, ker ni ograj in si zelo bliz avionom... 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 16. september, 2014 Prijavi Napisano 16. september, 2014 vceraj preden sem vozil nazaj iz amsterdama, sem sel do letalisca kjer imajo carski plane spotting plejs...res je vrhunsko, ker ni ograj in si zelo bliz avionom... To pa miata spodi - epic Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 13. oktober, 2014 Prijavi Napisano 13. oktober, 2014 Nekaj sve?ih iz jesenskega Arboretuma. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Lava Napisano 13. oktober, 2014 Prijavi Napisano 13. oktober, 2014 sam son?ek manjka pa bi bile te barve veliko bolj ?ive Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Z M A J Napisano 13. oktober, 2014 Prijavi Napisano 13. oktober, 2014 Pa kak?na Mazda ?e vmes, matr vola! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 14. oktober, 2014 Prijavi Napisano 14. oktober, 2014 Pa kak?na Mazda ?e vmes, matr vola! jaoo pa o?eni se ?e 1x s tem plehom od mazde. Pa tak Ludvik veliki k ga sam pleh zanima jesen je res lep letni ?as ....kam so se pa dinozavri poskrili? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 14. oktober, 2014 Prijavi Napisano 14. oktober, 2014 A ve?, da je zanimivo, da so dinozavri ?e vedno razstavljeni, pa ?eprav je bilo re?eno, da bodo le do 31.8. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 14. oktober, 2014 Prijavi Napisano 14. oktober, 2014 Ocitno se jim ne da pospravlat 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 14. oktober, 2014 Prijavi Napisano 14. oktober, 2014 Mogo?e jih bo pa ledena doba oz. prihajajo?a zima dokon?no pospravla 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 14. oktober, 2014 Prijavi Napisano 14. oktober, 2014 Mogoce pa cakajo, da jih spet en komet pospravi Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 20. oktober, 2014 Prijavi Napisano 20. oktober, 2014 ena dobra fotka mi je ratala z mojo, pa je gor moja senca, pa senca od kante za smeti . Mi kdo lahko zbri?e to dvoje please, ker samo zaradi tega nalagat foto?op nima smisla. Link je zato, da ni tle prevelika Thankshttps://www.dropbox.com/s/c5rq0f9t2tztoie/2014-10-19%2021.12.23.jpg?dl=0 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 20. oktober, 2014 Prijavi Napisano 20. oktober, 2014 ena dobra fotka mi je ratala z mojo, pa je gor moja senca, pa senca od kante za smeti . Mi kdo lahko zbri?e to dvoje please, ker samo zaradi tega nalagat foto?op nima smisla. Link je zato, da ni tle prevelika Thankshttps://www.dropbox.com/s/c5rq0f9t2tztoie/2014-10-19%2021.12.23.jpg?dl=0 Mal splajhane barve so ... http://1x.si//2014-10-19%2021.12.23%20-%20copy.jpg Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 21. oktober, 2014 Prijavi Napisano 21. oktober, 2014 thanks. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Katjaa Napisano 24. oktober, 2014 Prijavi Napisano 24. oktober, 2014 Ena iz dana?njega sprehoda:) 3 Citiraj
Jest Napisano 29. oktober, 2014 Prijavi Napisano 29. oktober, 2014 Nekaj slik... bolj zaradi primerjave med kakovostjo tistih, ki so narejeni z digitalcem ali z mobilnim telefonom ... Tele so recimo vse posnete s telefonom (nic obdelane... samo pomanjsane na sirino 600 pik): Tele pa z digitalcem: 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 29. oktober, 2014 Prijavi Napisano 29. oktober, 2014 Tvoj gsm dela dosti bolj?e fotke kakor moj fotoaparat. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 29. oktober, 2014 Prijavi Napisano 29. oktober, 2014 Evo, dam se js par fotk, ki so nastale z Lumio 820 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 29. oktober, 2014 Prijavi Napisano 29. oktober, 2014 Jah Deeyan, samo potrjujes Jestov point, slike so srot za kaj resnejsega Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano 29. oktober, 2014 Prijavi Napisano 29. oktober, 2014 Samo od Jesta telefon ?e dela kar lepe kvalitete...predvsem barve Kateri telefon je to?Pa rabi bi tisto k je moja slikana v rit, ?e se da Citiraj
Baby Viper Napisano 29. oktober, 2014 Prijavi Napisano 29. oktober, 2014 Mislm da ima iphone6, vsaj nazadnje sm nekje to zasledu.. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Jest Napisano 29. oktober, 2014 Prijavi Napisano 29. oktober, 2014 Samo od Jesta telefon ?e dela kar lepe kvalitete...predvsem barve Kateri telefon je to?Pa rabi bi tisto k je moja slikana v rit, ?e se da Vse so slikane z iPhone-i (od modela 4S (prva slika) preko iPhone 5S do iPhone 6 (zadnje 4 slike)). Tiste z digitalcem pa so slikane z Olympus E-M1 Tisto sliko imas pa spodaj (dve varianti ): http://1x.si/IMG_2753.JPGhttp://1x.si/IMG_2756.JPG 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 30. oktober, 2014 Prijavi Napisano 30. oktober, 2014 Ajphon dela res leoe slike, tud moje z morja so vse. Ampak ko to enkrat das na velik ekran je vse zrnato Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.