KAALman Napisano 28. julij, 2005 Prijavi Napisano 28. julij, 2005 ker si dopolnil okroglo obletnico, in zdaj nisi ve? otrok, ti ?elimo vse najlep?e in najbolj?e babe dale? naokoli, dovolj ke?a, da jih bo? lahko vzdr?eval, pa ?e malo rezerve, da sam ne bo? prikraj?an. Ampak najve? ti ?elimo zdravja, da bo? lahko kot krepak fant vse skupaj prena?al Vse NAJ NAJ Citiraj LP KAALman
MalaMazda Napisano 28. julij, 2005 Prijavi Napisano 28. julij, 2005 So mi pri?epnili, kdo ima rd, in tako ?e iz moje strani VSE NAJ NAJ..... Citiraj
David Napisano 28. julij, 2005 Prijavi Napisano 28. julij, 2005 yavyayayyyr...... ?ingulingu ?in ?in---- :mi pijemoo: LP david Citiraj Feel free....
YavarYe X6V6 Napisano 28. julij, 2005 Prijavi Napisano 28. julij, 2005 Hvala vsem za ?estitke, ?e pa se za vikend kje na obali sre?amo pa ali brez problema, lahko pa tudi :mi pijemoo: in . Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
David Napisano 28. julij, 2005 Prijavi Napisano 28. julij, 2005 Jooj pa lih ta vikend me ni.... :ne vem: Ej bomo pa naslednji vikend spili nekaj.... :mi pijemoo: Citiraj Feel free....
Bosti Napisano 28. julij, 2005 Prijavi Napisano 28. julij, 2005 Bo?tjan, vse najbolj?e, veliko in Citiraj
Guest BrainLess Napisano 28. julij, 2005 Prijavi Napisano 28. julij, 2005 ?e z moje strani - vse naj naj Citiraj
vuk Napisano 28. julij, 2005 Prijavi Napisano 28. julij, 2005 Vse najbolj?e ?e z moje strani... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Sishi Napisano 29. julij, 2005 Prijavi Napisano 29. julij, 2005 Ej stari vse najbolj?e ... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.