Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Vprašaj tukaj >> https://urarstvogrobelnik.si Včasih vem, da je bil en mojster, ki je še stare popravljal…
-
Ta teden ni moj dan... Pridem domov iz službe in ugotovim, da nam je krepala stenska ura na nihalo. Mehanska, ne digitalna. Dobil sem jo za darilo pred dvajsetimi leti. Preklical vse urarje na Goriškem in nihče se več ne ukvarja s takimi urami. Kličem Centromerkur v Ljubljani na Trubarjevi 3, pa se samo faks oglaša. Ne vem, če sploh še delajo...
-
Ta forum je šel cugrunt... Žal vsak po svoje egoistično nabija mnenje o tem, kater motor je najboljši, tistih par ljudi, ki pa ne vsiljujejo svojega mnenja se pa preprosto povozi in potem so novinci zmedeni. @bajsi6 jaz bi vzel G140 z avtomatskim menjalnikom ravno zaradi drugačnega navora v primerjavi z X motorjem, pa tudi avtomatik zna dobro šaltat da si vedno na pravih obratih. Če kupuješ rabljeno, poglej še G150, to je verzija 2.0 motorja, ki je odklenjen nad 4k obrati v primerjavi z G122. G motorji so totalno neproblematični, dokler je bilo redno menjano olje X motor ima že GPF, kako bo dolgoročno v mestni vožnji nimam ideje.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)