Danny Napisano 19. november, 2012 Prijavi Napisano 19. november, 2012 a ve kdo za kak spojler oz. kje ga dobiti v slo, za mazdo 3 BK 2006?? Citiraj
Z M A J Napisano 19. november, 2012 Prijavi Napisano 19. november, 2012 Obrni se na na?ega partnerja (bo? dobil ?e konkreten popust) U-style. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 19. november, 2012 Prijavi Napisano 19. november, 2012 a ve kdo za kak spojler oz. kje ga dobiti v slo, za mazdo 3 BK 2006?? vrjetn misli? takega? (na poobla??encu) http://www.ebay.co.uk/itm/Mazda-3-Spoiler-...=item2577ccd293 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Danny Napisano 19. november, 2012 Avtor Prijavi Napisano 19. november, 2012 vrjetn misli? takega? (na poobla??encu) http://www.ebay.co.uk/itm/Mazda-3-Spoiler-...=item2577ccd293 samo ta je nove 3ke?? Citiraj
Deeyan Napisano 19. november, 2012 Prijavi Napisano 19. november, 2012 samo ta je nove 3ke?? mislim, da bi celo lohk pasu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Danny Napisano 19. november, 2012 Avtor Prijavi Napisano 19. november, 2012 u u-stylu nimajo pa ni? Citiraj
Još šta Napisano 19. november, 2012 Prijavi Napisano 19. november, 2012 u u-stylu nimajo pa ni? si mu mail pisu? Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
uklopko Napisano 19. november, 2012 Prijavi Napisano 19. november, 2012 poglej pon moje oglase se prodaja ena GTA po delih,bil prej?ni teden pri njemu imel ga je ?e na voljo in prav tako LEd lu?i!!! Pokli?i ga,ker hitro kopni! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
tomand Napisano 12. februar, 2013 Prijavi Napisano 12. februar, 2013 A mogo?e gdo ve kje bi lahko dubu spojler za M6 2006 letnik, in pa kok je dela z tem k pride zavorna lu? not? Citiraj
marko91 Napisano 6. avgust, 2013 Prijavi Napisano 6. avgust, 2013 Lp. a kdo slucajno ve za kaksen original spoiler za mazdo 6 pac tak ka pride tm na riti Citiraj
Još šta Napisano 6. avgust, 2013 Prijavi Napisano 6. avgust, 2013 Lp.a kdo slucajno ve za kaksen original spoiler za mazdo 6 pac tak ka pride tm na riti Letnik tvoje mazde? A lip spojler,al prov sank vrjanta Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Z M A J Napisano 6. avgust, 2013 Prijavi Napisano 6. avgust, 2013 ?e ?eli? popolnoma originalnega, potem mislim da ti kaj dosti drugega kot poobla??eni Mazda servis niti ne preostane. Razen mogo?e kak?en e-bay ali kej podobnega. Lahko pa pogleda? tudi pri Ustyle tuning, pa si ga "naredi?" po meri, tak ki ti bo v?e?. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
marko91 Napisano 14. september, 2013 Prijavi Napisano 14. september, 2013 Letnik tvoje mazde? A lip spojler,al prov sank vrjanta Ej josta sory za zamudo mazda 6 sport letnik 2003 2.0D 100kw.. bi pa rad imel original spoiler za na kofano ne stresni!.. in brez 3 zavorne luci .. prejsen teden sm prasu tm v trgovini kjer redno kupavam kose za avto pa tko je klicu nekam in je reku da je nov 370? .. jst nwm a je zlata una plastika Citiraj
Slivka Napisano 14. september, 2013 Prijavi Napisano 14. september, 2013 Ej josta sory za zamudo mazda 6 sport letnik 2003 2.0D 100kw.. bi pa rad imel original spoiler za na kofano ne stresni!.. in brez 3 zavorne luci .. prejsen teden sm prasu tm v trgovini kjer redno kupavam kose za avto pa tko je klicu nekam in je reku da je nov 370? .. jst nwm a je zlata una plastika Ti dam en kos smrekovega ploha, pa ga malo obrusi... Pa bo? pri?el skozi za 3,70?... Citiraj
marko91 Napisano 16. september, 2013 Prijavi Napisano 16. september, 2013 Ti dam en kos smrekovega ploha, pa ga malo obrusi... Pa bo? pri?el skozi za 3,70?... Haha ma ku si smesen pajaco ..Nekam se Citiraj
Još šta Napisano 16. september, 2013 Prijavi Napisano 16. september, 2013 Ej josta sory za zamudo mazda 6 sport letnik 2003 2.0D 100kw.. bi pa rad imel original spoiler za na kofano ne stresni!.. in brez 3 zavorne luci .. prejsen teden sm prasu tm v trgovini kjer redno kupavam kose za avto pa tko je klicu nekam in je reku da je nov 370? .. jst nwm a je zlata una plastika ja nov je res ful drag...probi ksn odpad al pa kej tko ce bi se tm najdl kej...drgac pa kontakt. Ustyle ti bo zihr kej dobrga priporocu...tut jst sm se en cajt matru da bi dubu tak spojler...sam se mi ni dal dajat tok ??? in sm si uzev lip spojler in je tut cist ok Aja..pa na ebay prvo probi mal pogledat...samo napis mazda6 spoiler...sigurno bos kej najdu da ti je vsec Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
marko91 Napisano 22. september, 2013 Prijavi Napisano 22. september, 2013 ja nov je res ful drag...probi ksn odpad al pa kej tko ce bi se tm najdl kej...drgac pa kontakt. Ustyle ti bo zihr kej dobrga priporocu...tut jst sm se en cajt matru da bi dubu tak spojler...sam se mi ni dal dajat tok ??? in sm si uzev lip spojler in je tut cist ok Aja..pa na ebay prvo probi mal pogledat...samo napis mazda6 spoiler...sigurno bos kej najdu da ti je vsec Ola pa dm dobu nov spoiler na britanskem ebayu za 120 ? dost bol pocen k v slo .. s postnino pride 140 ? .. zdej bom mogu sam se uni cren grill kupin pac kao jdm al pa type-r pise d je .. nih malo za lepoto ... Citiraj
Još šta Napisano 23. september, 2013 Prijavi Napisano 23. september, 2013 Zakon,ni tok drag...najbol da se grill najdes iz GB pa oboje dobis... Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
marko91 Napisano 23. september, 2013 Prijavi Napisano 23. september, 2013 Zakon,ni tok drag...najbol da se grill najdes iz GB pa oboje dobis... Ma nene to bom pole drug mesc k bom se hladilnik olja narocu pa vecji intercooler in vecje cevi Citiraj
marko91 Napisano 30. september, 2013 Prijavi Napisano 30. september, 2013 evo pa je prsu spoiler za mojo mazdico Citiraj
Još šta Napisano 30. september, 2013 Prijavi Napisano 30. september, 2013 Opa,hudo.dej bod dec pa ga kr na avto dej,samo za fotko,da vidm kako na avtu zgleda,pa stisn fotko pol kle gor Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
marko91 Napisano 30. september, 2013 Prijavi Napisano 30. september, 2013 Opa,hudo.dej bod dec pa ga kr na avto dej,samo za fotko,da vidm kako na avtu zgleda,pa stisn fotko pol kle gor Ma sej bom zdej hmali dal v karbonsko foljo pa se spegle pa bom pole vse skp objavu Citiraj
Još šta Napisano 30. september, 2013 Prijavi Napisano 30. september, 2013 Ma sej bom zdej hmali dal v karbonsko foljo pa se spegle pa bom pole vse skp objavu Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
qul95 Napisano 27. januar, 2014 Prijavi Napisano 27. januar, 2014 Doberdan! Sem nov na forumu tako da se opravicujem za napake. Imam eno vpra?anje in sicer kje bi se dalo dobiti stre?ni spoiler za.Mazdo 3 Hatchback 2005 letnik pa da ni ravno 350?. Bi se dalo dobiti kje kaj za cca 100? cimbolj OME? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.